Home » 10X Liefdesweetjes over mij

10X Liefdesweetjes over mij

Aankomende vrijdag is het Valentijnsdag, oftewel de dag van de liefde. Stiekem vind ik het best wel leuk dat er speciaal een dag in het leven geroepen is om de liefde te vieren. Natuurlijk is het ook wel een klein beetje commercieel, maar hé, zo zijn er nog wel wat feestdagen waar de winkels enorm van profiteren.

Wat ik vooral erg leuk vind aan Valentijnsdag is dat je op deze dag diegene waar je vlinders van in je buik krijgt op een leuke manier kan laten weten dat je een keertje wilt afspreken. Dit bracht mij op het idee om een paar weetje over mijn liefdesleven onder elkaar te zetten. Dus mocht je benieuwd zijn naar mijn love life? Hier komen mijn liefdesweetjes!

1. Ik leerde mijn man kennen in de kroeg. Hij was daar de DJ en mijn vriendinnen wilde graag dat hij de Spice Girls ging draaien. Eén voor één gingen ze naar hem toe, maar helaas kwamen de Spice Girls niet uit de boxen. En toen was het mijn beurt. Ik weet nog goed dat een vriendin zei “Jij moet nu naar de DJ om de Spice Girls aan te vragen.” ” We zijn allemaal al geweest en bij ons doet hij het niet”. Ik kon niet anders dan naar hem toe gaan en het hem vragen en voor we het wisten stonden we te dansen op de Spice Girls! Nu denk je misschien dat het door mij kwam, maar eigenlijk wilde gewoon van het “gezeur” af zijn. Haha!

2. Het was dus geen liefde op het eerste gezicht. Van beide kanten eigenlijk niet. Ik zat ook net in een break-up, waardoor ik ook nog helemaal niet naar mannen omkeek.

3. Een paar weekenden later kwam ik hem weer tegen in de kroeg. Dit keer was hij gewoon een avondje uit en raakte we aan de praat. Het was erg gezellig en voor we het wisten hadden we toch onze eerste date. Het was bij hem thuis en hij had voor mij gekookt. Oh, wat was ik toen zenuwachtig!

4. Na een half jaar trok ik al bij hem en zijn kat in. Hij had zijn eigen flat en ik vond het heerlijk om daar tijdens mijn studie ongestoord te studeren. In het begin was ik wel eens bang voor de kat, maar inmiddels zijn we de grootste vriendjes.

6. Weer een half jaar later kochten we ons huis. Super snel, maar als het goed voelt, dan moet je gewoon doen wat je hart zegt. En hier hebben we geen moment spijt van gehad. De huizen waren toen nog erg goedkoop, dus hier hebben wij veel geluk mee gehad.

7. In Griekenland vroeg mijn man mij ten huwelijk. We waren op het strand en tijdens de opgaande zon ging hij op zijn knieen. Zo romantisch! Gelukkig had hij van te voren gezegd dat hij graag de opgaande zon wilde filmen, dus van “hét” moment hebben we nu ook nog een filmpje. Helaas hoor je ons niet praten, maar aan onze emoties te zien, was het een prachtig moment.

8. Inmiddels zijn we bijna 3 jaar getrouwd. Onze trouwdag was één van de mooiste dagen van ons leven en ik zou het nog heel graag weer een keertje over willen doen!

9. Onze huwelijksreis ging naar Puerto Rico in Gran Canaria. We zaten in een heerlijk resort en genoten van lekker eten, heerlijke drankjes, de mooie blauwe zee en de gezellige dorpjes. Ook hier zou ik zo weer naar toe gaan!

10. Op 20 maart 2019 werd ons dochtertje geboren. Ze is nu al 10 maanden en hierdoor realiseer je je weer dat de tijd zo snel gaat! Het is zo gezellig en het is super lief om te zien hoe leuk mijn man als vader is.

Ben jij verliefd, met iemand samen of ben je heerlijk aan het genieten van een vrijzellen leventje?

Delen:

8 Reacties

 1. 11 februari 2020 / 1:21 PM

  Heerlijk zo’n liefdes artikel en wat tof dat die je ten huwelijk vroeg op het strand met een ondergaande zon.. wauw!

 2. 11 februari 2020 / 2:19 PM

  Wat een heerlijk en lief artikel. Prachtig hoe je ten huwelijk bent gevraagd.

 3. 11 februari 2020 / 4:21 PM

  Wat ontzettend leuk om te lezen, vooral dat stukje over hoe jullie elkaar ontmoet hebben. ‘We zijn allemaal al geweest en bij ons doet hij het niet!’ Ik zie het echt ZO voor mij;-) Ik was vroeger ook helemaal into the Spice girls, dat lijkt zo lang geleden alweer. Ook leuk om te lezen dat jullie ook snel zijn gaan samenwonen. Wij ook! Ik woonde toen in een piepklein appartementje, en ik denk dat ik binnen een half jaar al bij Andre ging wonen. NOOIT een seconde spijt van gehad, dat is ook alweer zo’n 11 jaar geleden en nu zijn we alweer langer dan een jaar getrouwd;-)

 4. 11 februari 2020 / 9:44 PM

  Oh ik zit dit artikel met een glimlach op mijn gezicht te lezen. Zo zo leuk jullie verhaal!

 5. 12 februari 2020 / 9:00 AM

  Haha, heerlijk, deze verhalen! Echt mooi dat alle spontane beslissingen zo goed hebben uitgepakt.

 6. 12 februari 2020 / 11:53 AM

  Ah wat leuk om te lezen! En mooie foto’s ook van jullie.

 7. 14 februari 2020 / 9:58 PM

  Wat leuk en mooi om te lezen! En wat superromantisch hoe hij je ten huwelijk vroeg! En gaaf dat hij het – met een smoes – gefilmd heeft. Prachtige foto’s ook trouwens.

 8. chucky1012
  21 februari 2020 / 1:14 AM

  Prachtige foto’s!
  Leuk en mooi artikel

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.