Home » Contact / Samenwerking blog of social media

Contact / Samenwerking blog of social media

Hoi! Leuk dat je interesse heb in een samenwerking! Ik vind het altijd erg leuk om met bedrijven, webshops en PR bureaus samen te werken en ik sta open voor verschillende vormen van samenwerkingen. Daarom heb ik een aantal populaire mogelijkheden onder elkaar gezet. Mocht je zelf een leuk idee hebben, laat het mij dan weten door te mailen naar redactie@thebeautymagazine.nl.

Product of dienst review

Veel bedrijven kiezen ervoor om een product of dienst door mij te laten testen en er vervolgens die door mij over te schrijven. Ik test het product of de dienst zorgvuldig, zodat ik er een goed artikel over kan schrijven waar mijn bezoekers wat aan hebben. Hier besteed ik veel aandacht aan, zodat het resultaat uiteindelijk zo optimaal mogelijk bij mijn blog past. Ook maak ik hiervoor zelf de foto’s om het product zo goed mogelijk te aan mijn bezoekers te kunnen laten zien.


Advertorial

Een advertorial is als het ware een geschreven artikel. Het liefst schrijf ik deze zelf en plaats ik ook graag mijn eigen foto’s. Ik steek hier veel energie in, zodat het resultaat uiteindelijk voor beide partijen zo goed mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat het artikel aangeleverd wordt met bijbehoren foto’s. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik de tekst geheel doorlees en eventueel aanpas of aanvul naar mijn eigen schrijfstijl. Uiteraard gebeurt dit in overleg.


Winacties

Wie houdt er nu niet van winactie! Daarom zijn er regelmatig leuke winacties op Thebeautymagazine.nl te vinden! Hier komen altijd veel bezoekers op af. Ook zorgen deze bezoekers (deelnemers) ervoor dat de winactie een groot bereik krijgt op verschillende soorten Social Media. Hierbij kan gedacht worden aan Facebook, Twitter & Instagram. Daarnaast deel ik zelf de winactie via mijn eigen Social Media kanalen voor optimaal bereik.

Bij een winactie kan gedacht worden aan het verloten van Shoptegoed, het verlopen van één of meerdere producten of het verloten van een behandeling.


Interesse?

Stuur een mail naar redactie@thebeautymagazine.nl en ik mail zo spoedig mogelijk terug. Download hier mijn Mediakit.


Disclaimer

Auteursrechten

Alle rechten van eigendom betreffende teksten en fotografie liggen bij Thebeautymagazine.nl. Kopieren, verspreiden en gebruik van teksten en fotografie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Thebeautymagazine.nl tenzij anders aangegeven is.

Aan de inhoud van Thebeautymagazine.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Thebeautymagazine.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van Thebeautymagazine.nl. Vrijwel alle producten die op Thebeautymagazine.nl verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven, tenzij specifiek benoemd wordt dat het zelf gekocht is. Copyright © 2015 The Beauty Magazine. All Rights Reserved.

 


Samenwerkingen & lieve berichtjes

Stem op mij op HeartMyBlog.nl!

bedrijven benaderen voor samenwerking, blog overzicht, bekende bloggers nederland, blogger zoeken, ik zoek een blogger, product blogger, bloggers nl, huishoud bloggers, samenwerkingsovereenkomst influencer, influencer contract voorbeeld, influencers benaderen, samenwerking instagram, influencer overeenkomst, influencer worden, marketingfacts influencer marketing, influencers benaderen, samenwerken met influences, samenwerken met bloggers, Winactie