Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Chantal, Ik ben 34 jaar en dit is mijn stukje internet. Dagelijks schrijf ik op Thebeautymagazine.nl over allerlei leuke vrouwendingetjes. Hierbij kun je denken aan beauty, lifestyle, lekkere (en vooral niet te moeilijke) receptjes en persoonlijke artikelen.

Ik ben dol op chocolade, dieren en de zon. En ik sta bekend als een vrolijk iemand die wel eens onhandig uit de hoek kan komen. Maar eerlijk gezegd vind ik dat totaal niet erg. Het leven met ook een beetje grappig zijn, toch?

Waarom ben ik gaan bloggen?

Ik heb het altijd erg leuk gevonden om t schrijven en plaatjes te verzamelen. Dit begon eigenlijk al op de Basisschool. Ik weet niet meer hoe het vak heette, maar we moesten verhalen schrijven en daar tekeningen bij maken. Dit was echt mijn lievelingsvak! Op de Middelbare school ontdekte ik het internet en maakte ik een account aan bij Look2me.nl en CU2.nl. Dat waren websites waar je gratis je eigen pagina kon maken. Ik vraag mij af of deze sites nog wel bestaan… Anyway, ik vond het geweldig om mijn eigen “website” te hebben en plaatste het daarom vol met afbeeldingen die ik op internet vond.

Op een gegeven moment leek het mij leuk om een “echte” website te maken. Ik weet niet meer precies hoe hij heette, maar het kwam in de buurt van “A smile is the prettiest ting you can wear”. Een veel te lange naam natuurlijk, maar uiteindelijk is het ook bij de naam gebleven en bleef de website helemaal leeg.

Een aantal jaren later begon mijn zusje Laura met haar blog, ik vond het heel tof dat ze dit deed en voor ik het wist begon ook ik aan mijn eigen blog. Ik ben haar hier nog steeds super dankbaar voor, want waarschijnlijk was ik nooit begonnen met bloggen als zij dit “duwtje” niet had gegeven. Tot op de dag van vandaag vind ik het een geweldige hobby, waar ik veel energie en plezier voor terug krijg.

bedrijven benaderen voor samenwerking, blog overzicht, bekende bloggers nederland, blogger zoeken, ik zoek een blogger, product blogger, bloggers nl, huishoud bloggers, samenwerkingsovereenkomst influencer, influencer contract voorbeeld, influencers benaderen, samenwerking instagram, influencer overeenkomst, influencer worden, marketingfacts influencer marketing, influencers benaderen, samenwerken met influences, samenwerken met bloggers, Winacti