Home » Over Iris

Over Iris

Hi! Mijn naam is Iris, Ik ben 29 jaar en dit is mijn stukje internet. Dagelijks schrijf ik op Thebeautymagazine.nl over allerlei leuke vrouwendingetjes. Hierbij kun je denken aan beauty, lifestyle, lekkere (en vooral niet te moeilijke) receptjes en persoonlijke artikelen.

Ik ben dol op chocolade, dieren en de zon. En ik sta bekend als een vrolijk iemand die wel eens onhandig uit de hoek kan komen. Maar eerlijk gezegd vind ik dat totaal niet erg. Het leven met ook een beetje grappig zijn, toch?

Mijn man & ik

Dit zijn wij! Schattig hè? Mijn man heet trouwens Ferry. We zijn nu 6 jaar bij elkaar en inmiddels getrouwd. Wauw, wat een geweldig dag was dat! En wat vloog het snel voorbij. Het liefst zou ik deze dag nog wel 100 keer over willen doen. Maar aan de andere kant voelt deze dag ook zo magisch waardoor het letterlijk een soort van droom dag is geweest.

Deze foto is trouwens in Griekenland. Hier heeft mijn man mij ten huwelijk gevraagd. Het gebeurde allemaal heel romantisch tijdens zonsopkomst, precies zoals ik gedroomd had. Benieuwd hoe mijn man mij ten huwelijk gevraagd heeft? Neem dan een kijkje bij dit artikel!

Op 30 juni, 2 jaar geleden, gaven we elkaar dan eindelijk ons “ja-woord”. Als meisje droomde ik al dat ik ooit wilde gaan trouwen. Ik zag trouwens echt als een droom die ooit uit zou komen. Je staat in het middelpunt en je mag je op deze dag echt een prinses voelen. En zo voelde het voor mij ook! Het is zo geweldig om te trouwen met de liefde van je leven in het bijzijn van je dierbaren. Het is een onbeschrijfelijke dag die iedereen een keer mee zou moeten maken. Op mijn blog schreef ik een artikel over onze dag en dit lees ik nog vaak terug.

Momenteel genieten wij enorm van ons pasgeboren dochtertje Nora. Ze heeft ons leven helemaal compleet gemaakt en ik zou ook echt niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Nu pas voel ik wat al die andere moeders altijd voelde. Je wordt heel beschermend en je wilt er alles aan doen om haar een zo mooi mogelijk leventje te geven. Ik krijg stiekem nu al buikpijn als ik me bedenk dat ze een keer naar school gaat.

Ze is een heel makkelijk meisje, sliep al snel de hele nacht door en bovenal is ze een lekker lachebbekkie. 

Naast mijn blog en mijn dochtertje vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn man en met mijn vriendinnen. Ik vind het leuk om er op uit te gaan, maar ik kan er ook erg van genieten om op de bank te ploffen en Netflix te kijken.

Onze kat Spice

Ons vierde familielid is onze kat Spice. De naam van onze kat is “Spice”. Deze naam hebben we niet zelf bedacht, maar is aan hem gegeven door een kennis van mijn vriend die hem als kitten vond. Spice is namelijk vroeger een zwerfkatje in Griekenland geweest. Hier werd hij gevonden en vervolgens is hij naar Nederland gekomen. Ik kan het bijna niet voorstellen, maar hij is gewoon met het vliegtuig gekomen. In een reiskoffertje heeft hij de hele reis moeten wachten tot hij er weer uit mocht, zonder dat hij wist waar hij naar toe ging. In het begin was Spice daarom best wel bang, maar inmiddels voelt hij zich helemaal thuis en hoort hij helemaal bij de familie.

Bekijk de “Furry Friend Tag” om meer over Spice te weten te komen!

Waarom ben ik gaan bloggen?

Ik heb het altijd erg leuk gevonden om t schrijven en plaatjes te verzamelen. Dit begon eigenlijk al op de Basisschool. Ik weet niet meer hoe het vak heette, maar we moesten verhalen schrijven en daar tekeningen bij maken. Dit was echt mijn lievelingsvak! Op de Middelbare school ontdekte ik het internet en maakte ik een account aan bij Look2me.nl en CU2.nl. Dat waren websites waar je gratis je eigen pagina kon maken. Ik vraag mij af of deze sites nog wel bestaan… Anyway, ik vond het geweldig om mijn eigen “website” te hebben en plaatste het daarom vol met afbeeldingen die ik op internet vond.

Op een gegeven moment leek het mij leuk om een “echte” website te maken. Ik weet niet meer precies hoe hij heette, maar het kwam in de buurt van “A smile is the prettiest ting you can wear”. Een veel te lange naam natuurlijk, maar uiteindelijk is het ook bij de naam gebleven en bleef de website helemaal leeg.

Een aantal jaren later begon mijn zusje Laura met haar blog, genaamd Fablouise.nl (In middels heet haar blog Lauralouise.nl). Ik vond het heel tof dat ze dit deed en voor ik het wist begon ook ik aan mijn eigen blog. Ik ben haar hier nog steeds super dankbaar voor, want waarschijnlijk was ik nooit begonnen met bloggen als zij dit “duwtje” niet had gegeven. Tot op de dag van vandaag vind ik het een geweldige hobby, waar ik veel energie en plezier voor terug krijg.

Volg mij ook op:

Bloglovin

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

bedrijven benaderen voor samenwerking, blog overzicht, bekende bloggers nederland, blogger zoeken, ik zoek een blogger, product blogger, bloggers nl, huishoud bloggers, samenwerkingsovereenkomst influencer, influencer contract voorbeeld, influencers benaderen, samenwerking instagram, influencer overeenkomst, influencer worden, marketingfacts influencer marketing, influencers benaderen, samenwerken met influences, samenwerken met bloggers, Winactie