Home » Puerto de Mogàn | Mijn favoriete dorpje op Gran Canaria

Puerto de Mogàn | Mijn favoriete dorpje op Gran Canaria

 

Zondag liet ik jullie al een paar vakantiefoto’s zien. Het is zo leuk om ze terug te bekijken, want ik vond het een heerlijke vakantie. Ik moet wel zeggen dat Gran Canaria over het algemeen niet een heel mooi vakantieland is. Het is er erg warm, waardoor planten moeilijk kunnen groeien. Maar zodra je in een dorpje, een toeriste plek of bij een badplaats bent, dan is het er prachtig!

Een plaatsje dat ik zelf echt heel leuk vond was het plaatsje “Puerto de Mogan”. Dit is een schattig vissersdorpje vol met lieve, smalle straatjes en steegjes, leuke winkeltjes en gezellige eettentjes. Het is dan ook echt een aanrader om hier een bezoekje te brengen. Om jullie een beetje een beeld te geven van “Puerto de Mogan”, heb ik een aantal foto’s onder elkaar gezet.

 

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de foto’s te bekijken. Mocht je een keertje naar Gran Canaria gaan, breng dan ook zeker een bezoekje aan Puerto de Mogàn.

 

Delen:

7 Reacties

 1. 26 september 2017 / 8:05 AM

  Wat een te schattige foto’s zeg! Ik snap heel goed dat dit jouw favoriete dorpje is. Ik zou ook nog wel eens naar Gran Canaria willen. Ik ben dit jaar naar Lanzarote geweest, dat ziet er ook zo mooi uit. Zo’n andere wereld dan Nederland he!

 2. 26 september 2017 / 8:26 AM

  Schitterende foto’s!
  Waar had jij die mooie dress geshopt?

  Xoxo

 3. 26 september 2017 / 8:27 AM

  Wauw, echt super-supermooi al deze foto’s! Het ziet eruit als een prachtige, echt Spaanse plek. Nu wil ik ook zeker eens Gran Canaria gaan bezoeken 🙂

 4. 26 september 2017 / 12:14 PM

  Ah die foto’s!! Wat prachtig daar, echt genieten <3

 5. 26 september 2017 / 2:45 PM

  Wat een superleuke en mooie foto’s! Krijg er een instant blij gevoel van. Ik ben nog nooit op Gran Canaria geweest maar dit fleurige plekje zal ik goed onthouden!

 6. 26 september 2017 / 3:30 PM

  Wow, ik had niet verwacht dat Gran Canaria zo mooi was inderdaad..
  Je jurkje past overigens echt perfect bij de roze bloemen in het dorpje haha, toeval ;-)?
  Ik ben ooit een keer naar Tenerife geweest, was ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.