Home » Bucket list before 30

Bucket list before 30

Oh jeetje, ik realiseerde mij laatst dat ik gewoon al richting de 30 jaar ga. Wow, dat klinkt toch echt wel even anders als een twintiger, vinden jullie niet? Toch heb ik nog 2,5 jaar voordat ik deze nieuwe mijlpaal ga bereiken en daarom leek het mij leuk om een soort van Bucket list op te stellen met een paar doelen die ik wil bereiken voordat ik 30 word. Ik heb er eens goed over nagedacht en uiteindelijk zijn dit de doelen die ik nog heb voordat ik mijn 30ste verjaardag ga vieren. Hier komen ze!

Momenteel werk ik bij een zorgbedrijf op de afdeling Personeelszaken. Ik heb het hier erg naar mijn zin, ik heb leuke collega’s en ook het werk vind ik leuk. Maar toch merk ik steeds meer dat het ook wel weer tijd wordt om verder te gaan kijken. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en het lijkt me steeds leuker om een baan te hebben in de (online) marketing.

Vroeger gingen we altijd op vakantie naar Zeeland. We hebben daar echt ontzettend fijne vakantie gehad, waar ik nog heel graag aan terug denk. Ik hoop dat als wij een kindje zou hebben we een keer op vakantie kunnen gaan naar Zeeland.

Mijn droom is om ooit een keer naar Disneyland te gaan. Het lijkt me zo leuk om daar een keer te zijn. Daarnaast moet er in Duitsland een kasteel zijn waar het Disneykasteel van Doornroosje op geïnspireerd is. Het kasteel heet Neuschwanstein en ook dit kasteel wil ik zeker een keer bezoeken.

Naast een reisje naar Disneyland lijkt het me ook heel leuk om naar Italië te gaan en hier echte Italiaanse pizza te eten. Dit lijkt me zo lekker! En na de pizza nog echt Italiaan ijsje om het helemaal af te maken.

Oh, en laat ik Londen niet vergeten. Eén van mijn volgende trips zal een trip naar Londen zijn. En dan wil ik het liefst voor de Kerstdagen heen gaan. Het moet dan allemaal extra mooi versiert zijn en dan wil ik zeker ook een Kerstmarkt bezoeken en een echte afternoon tea mee maken.

Mijn laatste doel, of eigenlijk doelen, is het bezoeken van alle kattencafes. Ik ben een grote kattenliefhebber en ik heb er nog geen één bezocht. Het wordt dus de hoogste tijd.

Delen:

11 Reacties

 1. 25 september 2017 / 5:53 AM

  Het lijkt mij ook heel bijzonder om kindjes te mogen krijgen en disneyland staat ook zeker op mijn bucketlist!
  Ik ben er nog nooit geweest en vooral met kerst of haloween lijkt het mij zo leuk!

  Liefs, Nathalie

 2. 25 september 2017 / 7:22 AM

  Wat een mooie en bijzondere bucketlist! Zeeland bezoeken (en al helemaal met een eigen kindje) is eigenlijk wel een heel mooi punt 🙂 En wat leuk dat je alle kattencafés wilt bezoeken. Ik ken zelf alleen het kattencafé in Amsterdam, maar vind dat al een echte aanrader.

 3. 25 september 2017 / 7:40 AM

  Zulke fijne dingen staan er op je bucketlist!
  In Londen zijn voor de feestdagen wil ik ook gaan doen.

  Xoxo

 4. 25 september 2017 / 8:06 AM

  Prachtige bucketlist! Met kinderen op vakantie naar Zeeland lijkt mij ook erg leuk!
  Liefs

 5. 25 september 2017 / 12:16 PM

  al heel mijn leven lang wonende in zeeland snap ik niet waarom iedereen hier zo graag naar toe wilt haha XD

 6. 25 september 2017 / 3:03 PM

  Oh wauw, wat mooi gedaan en wat bijzonder zo’n lijst! Ik durf nooit zo goed hardop te dromen maar ook in zou wel voor mijn 30ste kindjes willen. Ik koester ook echt herinneringen aan onze vakanties daar vroeger dus ik denk dat ik dat item ook zomaar op mijn bucketlist zou kunnen plaatsen!

 7. 25 september 2017 / 4:47 PM

  Mooie bucketlist. Ja disney moet je echt eens naartoe gaan, zo mooi! IK ben er dit jaar geweest

 8. Marjanne
  25 september 2017 / 7:33 PM

  Wow wat een mooie doelen! En kindjes hebben is ook heel mooi en bijzonder, mooiste wat je kan overkomen (vind ik)
  Wat zit je haar leuk, ik heb het ook kort gekipt 😉

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   25 september 2017 / 8:00 PM

   Dankjewel! Ja, het is echt een heel stuk korter. Net boven mijn schouder. Het is best wel wennen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb 😀

 9. 26 september 2017 / 9:29 AM

  He wat een heerlijke lijst Iris! Ik vind het vooral zo leuk dat je er daadwerkelijk echt haalbare dingen op hebt staan. Ik zie ook wel eens bucketlists voorbij komen en dan denk ik; waarom moet het allemaal zo ingewikkeld, extreem, moeilijk of buitenissig zijn? Londen is zo leuk, je kunt hier héél goed afternoon tea-en. High tea kennen ze daar niet, ze stonden me echt heel raar aan te kijken toen ik zo’n arrangement wilde boeken;-)

 10. 13 oktober 2017 / 7:55 AM

  Leuke en haalbare doelen! Ik had een bucket list voor mijn bevallingsverlof en daar stond meer op dan hier :). Dus dit moet te doen zijn.. Disney is altijd leuk en ook met kindje(s). En Londen…. mijn favoriete stad. Het is daar inderdaad super sfeervol om er te zijn rond de kerstdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.