Home » Hoe mijn vriend mij ten huwelijk vroeg

Hoe mijn vriend mij ten huwelijk vroeg

DSC_0361-copy

Als je mij al wat langer volgt dan weet je waarschijnlijk al dat mijn vriend en ik gaan trouwen. Afgelopen zomer zijn we samen naar Griekenland gegaan en dit was een vakantie om nooit meer te vergeten. Naast dat Griekenland een prachtig land is, het weer er super lekker was en het resort perfect was, maakte mijn vriend het sprookje compleet door op zijn knieën te gaan.

Dit moment was zo bijzonder! Alsof een meisjesdroom in eens in vervulling ging. Benieuwd naar het hele verhaal? Ik vertel het je.

DSC_0360-copy

Hij ging op zijn knieën op het strand in Griekenland tijdens de zonsopgang. Van te voren had hij de camera op een statief neergezet met het idee dat hij de zonsopgang wilde filmen. Niets vermoedend geloofde ik hem, aangezien ik het zelf ook altijd prachtig vind om naar de zon te kijken en het altijd leuk is om dit soort dingen terug te kijken.

Ondertussen was ik naar de mooie, blauwe zee aan het kijken en aan het wachten tot de zon langzaam opkwam. Mijn vriend ging naast mij staan en vertelde allerlei lieve woorden. Nog steeds had ik niets door en dacht ik dat hij gewoon blij was dat we dit samen mee konden maken. Tot het moment dat hij met zijn hand naar zijn broekzak reikte, er een zwart doosje uithaalde en vervolgens op één knie ging zitten.

DSC_0373-copy

“Wil je met mij trouwen?” Met tranen in mijn ogen van blijdschap heb ik “ja” gezegd. Deze prachtige ring ging om mijn vinger en vanaf dat moment was ik helemaal in de wolken.

Droom jij ook wel eens van een huwelijksaanzoek?

 

Delen:

13 Reacties

 1. 18 november 2015 / 12:09 PM

  Ahh wat een geweldig aanzoek!! Ik kan niet wachten tot mijn vriend mij ten huwelijk vraagt hihi. We zijn al 7jaar samen dus dan mag het er wel eens van komen toch haha.

 2. 18 november 2015 / 12:35 PM

  aaahhh wat ontzettend mooi en leuk! Ik droom ook wel eens van een huwelijksaanzoek alleen hebben wij er nog niet echt geld voor! Toch maakt mijn vriend er al wel eens grapjes over!

 3. 18 november 2015 / 12:53 PM

  Hoe onwijs lief en wat mooi geregeld zo zeg!

 4. 18 november 2015 / 1:59 PM

  Awh, wat een lief en romantisch aanzoek. De foto’s zijn ook echt prachtig.

 5. 18 november 2015 / 4:40 PM

  Wat lief zeg! En wat lijkt me dat toch een prachtig moment. Mijn vriend en ik zijn nu bijna 5 jaar bij elkaar, maar ik denk dat we er wel nog een tijdje mee wachten!

 6. 18 november 2015 / 5:46 PM

  Oo wat romanties zeg, ik word er ontroerend van 🙂
  Gefeliciteerd en wat zijn jullie een mooi koppel!
  X

 7. Marinka
  18 november 2015 / 5:57 PM

  Aaaah, ja super lief!! Mooi dat er foto’s van zijn, is toch een heel bijzonder moment! Mijn (nu man) heeft me vorig jaar in thailand op een verlaten strand ten huwelijk gevraagd! En we zinn afgelopen zomer op het strand van Ameland getrouwd (Sandy toes & salty kisses) Het was heerlijk! Ik zou de dag zo weer over willen doen! Zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen? Jurken passen? 🙂

 8. 18 november 2015 / 7:53 PM

  Ah wat leuk om te lezen. Vind het echt een heel romantisch verhaal! <3

 9. 18 november 2015 / 8:10 PM

  Ahhhw ja, ik had het verhaal inderdaad al gelezen maar zo’n ontzettend lief en romantisch verhaal lees ik graag een tweede keer. Wat ontzettend romantisch en hoe leuk dat het gefilmd is? Wauw! <3

 10. 18 november 2015 / 9:10 PM

  Zo leuk om nog eens dit artikel hier op je nieuwe blog te kunnen lezen 😉

 11. 19 november 2015 / 11:17 AM

  Dit artikel had ik inderdaad al eens gelezen, maar ik vind het zo leuk om nog eens te lezen. De liefde spat er vanaf! En een ontzettend origineel aanzoek. 🙂 Zelf droom ik ook wel eens over een huwelijksaanzoek, maar ik vrees dat die er niet gaat komen, haha. Mijn vriend wilt (tot nu toe) beslist niet trouwen. Ja, misschien alleen voor de wet op de welbekende ‘maandagmorgen’, haha!

 12. 20 november 2015 / 11:15 AM

  Wat een heerlijke foto’s! Superlief allemaal, heel veel succes samen!

 13. 5 november 2017 / 5:46 PM

  Wat romantisch zeg! Mijn vriend en ik zijn nu anderhalf jaar bij elkaar. Ik hoop dat hij mij over een paar jaar ook ten huwelijk vraagt, maar dan zal ik hem eerst moeten overhalen om te willen trouwen. Hij vindt het namelijk ouderwets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.