Home » PLOG | Groningen, zwevende parapluutjes & leuke winkeltjes

PLOG | Groningen, zwevende parapluutjes & leuke winkeltjes

 

plog1

 

Gisteren ging ik samen met mijn zusje Laura naar Groningen. Het was voor mij al een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst in Groningen was geweest, dus werd het wel weer tijd om deze gezellige stad te bezoeken. Na een uurtje in de trein te hebben gezeten, kwamen we aan op het mooie station van Groningen en kon ons zussendagje beginnen!

Tijdens deze dag heb ik weer een paar foto’s gemaakt van onze dag en de winkeltjes die we bezochten. Mocht je benieuwd zijn hoe Groningen er uitziet en waar we zoal geweest zijn? Kijk dan mee!

 

IMAG3389 copy

 

Onderweg in de trein hadden we twee chocoladerepen meegenomen van Johnny Doodle. Deze chocoladerepen zijn zó lekker! Vooral die met Fudge & Brownie!

 

IMAG3392 copyIMAG3408 copy

 

Eenmaal op het station had ik nog geen chocolade genoeg gehad, dus bestelde ik een chocolademelk bij Starbucks. Mmm…!! Terwijl we naar het centrum gingen lopen, dronken we ons lekkere drankje op.

 

asd

 

Laif & Nuver

Laif & Nuver is een woonaccessoires winkeltje. Ze hebben hier prachtige spulletjes waar je gelijk helemaal verliefd op wordt. Ik wilde alles wel meenemen. Maar helaas is het niet echt een goedkoop winkeltje. Zo zag ik een super mooi kussen liggen die €129,00 kostte. *Slik*

 

afewIMAG3446 copyer IMAG3448 copy

 

Heerlijke chocolade

De naam van dit winkeltje zegt het al; je kan hier chocolade kopen. Ik ben dol op chocolade, dus moest ik hier een kijkje nemen. Ze hebben verschillende chocoladesmaakjes, maar toch heb ik mij weten in te houden. Oh, en ook het bord aan de linkerkant, naast de deur vond ik er heel leuk uitzien.

 

IMAG3419 copy

 

BAQ Brood & Café

Wat een schattig bakkerijtje is dit! Door de tafeltjes en stoeltjes voor het pand krijg je gelijk een soort van vakantie gevoel.

 

IMAG3423 copy IMAG3427 copy IMAG3433 copyIMAG3459 copy

 

T.K. MAXX

Het was zo ver! We gingen voor de eerste keer naar de T.K. MAXX. We waren beide heel erg benieuwd naar deze winkel, maar toch heeft hij ons uiteindelijk teleurgesteld. We vonden het best wel chaotisch en ook moest je echt zoeken in de rekken. Nee, dit was niet onze favoriete winkel.

 

IMAG3461 copy IMAG3483 copyIMAG3487 copysdweserw

 

Primark

Als je toch in de buurt bent dan breng je natuurlijk even een bezoekje aan de Primark. Hier kochten we allebei een aantal leuke dingen. Deze zal ik binnenkort op mijn blog laten zien.

 

IMAG3469 copy IMAG3470 copy IMAG3490 copy

 

Nadat we helemaal uitgeshopt waren gingen we wat drinken van Simon Lévelt. Hier bestelde Laura een Latte Machiatto en ik ging voor de Chai Tea Latte. Dit is zo lekker!

 

IMAG3498 copy

 

Bedankt voor het kijken!

 

Delen:

11 Reacties

 1. Olga
  7 augustus 2016 / 5:49 AM

  Krijg door deze leuke foto’s zin in shoppen

 2. 7 augustus 2016 / 9:36 AM

  Groningen is zo’n gezellig stad! Ik wil ook echt nog een keer naar Laif & Nuver 🙂 Leuke foto’s! X

 3. 7 augustus 2016 / 10:07 AM

  Wat een leuke winkeltjes en restaurantjes 🙂 Moet echt eens keer een dagje in Groningen gaan winkelen 🙂

 4. 7 augustus 2016 / 1:27 PM

  Wat een leuke winkels! Moet echt eens naar Groningen gaan.

 5. 7 augustus 2016 / 4:39 PM

  Wat een mooie stad hé! Ik kwam er nog maar een keer of 2, aangezien ik in België woon en het een gigantisch lange rit is, maar gelukkig heb ik er een vriendin wonen. Nu ik je foto’s zie, kriebelt het weer om nog eens langs te gaan 🙂

 6. 8 augustus 2016 / 7:55 AM

  Was het druk bij Primark? Ik ben er na de opening nog maar één keer weer geweest en toen was het verschrikkelijk druk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.