Home » Creëer het perfecte cadeau door een tas te bedrukken

Creëer het perfecte cadeau door een tas te bedrukken

Je kunt een tas niet alleen gebruiken om spullen in mee te nemen, maar het is ook een manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Maar een kant-en-klare tas, is niet heel erg persoonlijk. Tassen bedrukken biedt je de mogelijkheid om een statement te maken en een tas te creëren die echt bij jou past. In dit artikel vertellen we alles over het bedrukken van tassen en waarom je hiermee het perfecte cadeau creëert.

Wat valt er allemaal onder tassen bedrukken?

Tassen bedrukken is een proces waarbij je je eigen ontwerp, tekst, logo, of afbeelding op een tas laat drukken. Het kan gaan om verschillende soorten tassen, zoals rugzakken en (katoenen of linnen) draagtassen. Hierdoor kun je een persoonlijk sausje gieren over je tassen en ze uniek maken.

Reclame voor jezelf of je bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, biedt het bedrukken van tassen met jouw logo en merknaam een slimme en betaalbare manier om je bedrijf te promoten. Het dragen van een bedrukte tas met jouw bedrijfslogo zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, en het kan een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten. Je kunt bedrukte tassen gebruiken als welkomstcadeau voor nieuwe klanten of een goodiebag aanbieden op speciale netwerkdagen. Je zichtbaarheid wordt hiermee onwijs vergroot.

Een uniek cadeau

Wil je een bijzonder cadeau geven aan een vriend, familielid of collega? Een bedrukte tas met een persoonlijke boodschap of afbeelding is een fantastische cadeautip. Het laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het kiezen en maken van een uniek cadeau dat speciaal voor hem of haar is gemaakt.

Een canvas tas is beter voor het milieu

Naast het feit dat bedrukte tassen stijlvol zijn, kunnen ze ook een milieuvriendelijke keuze zijn. Kies voor herbruikbare tassen van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, en verminder het gebruik van plastic tassen. Op deze manier draag je bij aan het verminderen van afval en help je het milieu te beschermen. Door altijd een tas bij je te hebben, hoef je geen plastic tas in de winkel te kopen.

Hoe werkt het bedrukken van tassen?

Het proces van tassen bedrukken is eenvoudig. Je kiest eerst het type tas dat je wilt bedrukken, daarna ontwerp je je eigen afbeelding, logo of tekst. Vervolgens stuur je je ontwerp naar een professioneel bedrijf dat tassen bedrukt. Zij zullen ervoor zorgen dat je ontwerp nauwkeurig en op hoge kwaliteit op de tas wordt gedrukt. Je kunt het eventueel ook zelf doen, als je een drukpers hebt.

Laat je creativiteit op de vrije loop

Als je een tas gaat bedrukken, kun je je creativiteit op de vrije loop laten. Er zijn namelijk geen regels, het is jouw ontwerp. En wie weet inspireer je andere mensen wel en kun je hiermee een leuk handeltje beginnen. 

Lees hier ook over duurzame kledingmerken.

Delen: