Home » Mijn Week ♡ Twee keer Primark, een palmboom & een meowth op de vensterbank

Mijn Week ♡ Twee keer Primark, een palmboom & een meowth op de vensterbank

week2

Maandag

Maandag ging ik aan de slag met mijn blog. Ik vind het altijd heerlijk om dit op mijn kamertje te doen. En helemaal als ik ondertussen kan genieten van mooie bloemen. Deze hortensia is echt prachtig!

 

sdf

 

Dinsdag

Ik wilde graag de tuin wat gezelliger en meer zomers maken. Daarom besloot ik naar de tuinwinkel te gaan. Hier werd ik opslag verliefd op dit schattige palmboompje. Dus nam ik hem mee. Ook deed ik er wat witte steentjes bij die ervoor zorgde dat het er nog zomerse uit ging zien.

 

DSC_0160 copy

 

Woensdag

Woensdag moest ik zo lachen! Er zat namelijk een Meowth op de vensterbank naast onze kat Spice. Hoe grappig!

 

Untitled-1 copy

 

Donderdag

Net als vorige week ging ik ook deze donderdag weer naar de braderie in mijn woonplaats. Ondanks dat het vorige keer niet echt veel aan was, konden mijn moeder, mijn zusje en ik het niet laten om thuis te blijven. Hier aten we een lekkere monchoutaartje met kersen. Jammie!

 

zd

 

Van mijn zusje Laura kreeg ik dit schattige doosje met daarin twee heerlijke bonbons. Ze zijn misschien klein, maar na het eten van 1 bonbon heb je het idee dat je een gebakje opgegeten hebt. Echt heerlijk!

 

DSC_0288 copy

 

Vrijdag

Vrijdagmiddag ging ik aan de slag met mijn blog. Ik schreef een artikel over mijn 5 nieuwe spulletjes die ik de laatste tijd gekocht heb en waar ik zo blij mee ben. Zo liet ik onder andere deze leuke koperen bakspulletjes zien. Mocht je het artikel gemist hebben, neem dan een kijkje bij dit artikel.

 

DSC_0183 copy

 

Nadat ik klaar was dronk ik een kopje verse muntthee. Ik heb een tijdje geleden een muntplantje in de supermarkt gekocht en deze heb ik in de tuin gezet. En dit was een groot succes! Want het kleine plantje is nu dubbel zo groot geworden. Ideaal!

 

DSC_0341 copy

 

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik samen met mijn zusje Laura naar Groningen. Vorige week waren we namelijk samen naar Zwolle geweest en aangezien we toen ontzettend veel leuke, onbekende winkeltjes ontdekte wilde we weer een stad bezoeken. Voor mij was het al een lange tijd geleden dat ik in Groningen ben geweest, dus werd het wel weer tijd.

 

IMAG3389 copy

 

Onderweg aten we deze heerlijke chocolade van Johnny Doodle. Ik kende het nog niet, maar Laura had helemaal gelijk; dit is zooo lekker!

 

IMAG3469 copy

 

In Groningen bezochten we een aantal winkeltjes en kochten we wat leuke dingetjes. Hier zal ik gauw een shoplog over maken. Het hele fotoverslag van deze dag vind je trouwens hier.

 

Zondag

Nadat we zondag lekker uitgeslapen hadden gingen mijn vriend en ik richting Almere. Mijn vriend wilde graag wat nieuwe kleren en natuurlijk vind ik het dan geen straf om mee te gaan. Eenmaal aangekomen gingen we eerst wat eten, zodat we een goede “Shop-bodem” hadden.

 

zs

 

Ook hier bezochten we een aantal leuke winkels als Zara, Bershka, Primark en Mango. Maar we bezochten ook een paar onbekende winkeltjes waaronder een soort van Expo waar ze deze schattige sandalen verkochten. Deze waren een tijdje geleden erg populair en deze “neppers” leken er precies op!

 

IMAG3533 copy

 

En toen gingen we weer naar huis. Oh, en hier alvast een kleine sneak peek van mijn geshopte spulletjes. Het zijn allemaal al wat herfst kleurtjes, want stiekem heb ik al weer een beetje zin om weer een nieuw seizoen in te gaan. Sorry zomer.

 

DSC_0315 copy

 

Leuk dat je een kijkje kwam nemen!

 

Delen:

11 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 4:54 AM

  Leuk weekverslag om te zien wat je allemaal gedaan had 😉

  Xoxo

 2. 8 augustus 2016 / 6:42 AM

  Wat een leuke, en vooral ook echt prachtige, foto’s!! Die Johnny Doodle chocolade is echt fantastisch!

 3. 8 augustus 2016 / 6:44 AM

  Leuk fotoverslag! Die nieuwe plant is erg mooi!

 4. 8 augustus 2016 / 10:59 AM

  Fijn weekje heb je achte de rug! Die koperen bakspulletjes zien er zo leuk uit 🙂

 5. 8 augustus 2016 / 11:04 AM

  Wat maak je een mooie foto’s zeg! Haha die Pokemon ook.

 6. 8 augustus 2016 / 8:14 PM

  Leuke foto’s, palmboompjes zijn leuk hé 🙂
  Heb er ook 1 gekocht voor in onze tuin!
  X

 7. 9 augustus 2016 / 9:20 AM

  Haha, die Meowth staat daar echt wel perfect. Lekker taartje, mmm mmm mmm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.