Home » Met deze kleine tips word je nog mooier!

Met deze kleine tips word je nog mooier!

Ondanks het wisselvallige weer hebben we toch al wel heerlijke zomerse dagen gehad. Je hebt vast ook al weer jurkjes, rokjes of zomerse topjes aangehad. En misschien zelfs al wel badkleding. Dat voelt fijn hè? De zomer staat er natuurlijk om bekend dat alles gaat stralen. De zon, de natuur, het water dat het licht van de zon weerkaatst. En laten we onszelf niet vergeten. Door het zonlicht krijgen we meer energie en voelen we ons vaak ook vrolijker. Het is dan ook niet gek dat we ons gelijk wat mooier voelen. En dit is precies waar ik het vandaag over wil gaan hebben. Ik heb een aantal kleine tips onder elkaar gezet die ervoor kunnen zorgen dat je nog mooier wordt! Deze tips kun je direct toepassen en de meeste tips gelijk al terwijl je ze leest. Dus laten we beginnen!

Hoe word je mooier?

Houding

Heb je wel eens voor de spiegel gestaan en een andere houding aangenomen. Vaak staan we toch een beetje “in elkaar gezakt”. Onze schouders wat naar voren en omlaag, ons gezicht wat naar beneden, een klein beetje een bolle rug. Het is tijd om eens te gaan kijken hoe je een betere houding aan kan nemen. Dit zorgt er namelijk gelijk voor dat je er zelfverzekerder, slanker en langer uitziet, maar het is ook véél beter voor je lichaam!

Lach en straal!

Hoe word je gezicht mooier?

Ken je die reclame van La Vie est Belle van Lancôme met Julia Roberts? Op één of andere manier word ik hier altijd blij van. Julia Roberts vind ik een prachtige vrouw en straalt iets “liefs” uit. Ze komt bescheiden over, maar haar mooie lach is toch ook weer heel krachtig. Ze is een groot voorbeeld voor me, omdat ze zelfverzekerd overkomt, een mooie carrière heeft en toch, voor mijn gevoel, zichzelf blijft.

Stralende mensen zien er knapper uit. Dus ga genieten! Geniet van de zon, geniet van de natuur, geniet van het feit dat we weer wat meer leuke dingen kunnen doen. Andere mensen nemen het opgewekte van je over en reageren direct vrolijker en spontaner op je. En zo ga je je gelijk mooier voelen.

Let op je voeding en drink voldoende water

Deze tip heb je vast al 100x keer gehoord. Door op je voeding te letten worden je huid, haar en nagels ook een stukje mooier. Zo kun je je haar gemakkelijker in model brengen, ziet je make-up er egaler uit en worden je nagels ook veel sterker.

Verzorg je lichaam

Ook deze tip klink heel vanzelfsprekend en dat is het ook. Ga regelmatig onder de douche, want als je je “vies” voelt, dan zit je ook niet optimaal lekker in je vel. Haal ook je make-up van je gezicht af voordat je gaat slapen en verzorg je haar extra goed. Daarnaast helpt het mij erg goed om lekker te ruiken. En nu ik het net over Julia Roberts gehad heb, heb ik ook gelijk weer zin om het parfum La Vie est Belle van Lancôme er weer bij te pakken. Dit is wel echt een heerlijk parfum voor de zomermaanden. Het parfum La Vie est Belle is trouwens onder andere hier verkrijgbaar.

Mooie wenkbrauwen

Wist je dat je wenkbrauwen voor een heel groot gedeelte je uitstraling bepalen? Er zijn speciale wenkbrauw-salons waar je je wenkbrauwen “in shape” kunt laten maken. Kom erachter welke wenkbrauwvorm en wenkbrauwdikte het beste bij jou past om een nog mooiere uitstraling te krijgen.

Je kapsel

Heb je al jarenlang hetzelfde kapsel en staat het je goed, dan moet je er niets aan veranderen. Maar heb je toch wat moeite om je kapsel in model te krijgen en word je er toch niet zo blij van, dan is het tijd voor iets anders! Kom er (samen met de kapper) achter op welke manier jouw kapsel het beste bij je gezicht past. Dit is helemaal niet zo spannend als je denkt. Want als je de verandering toch niet zo leuk vindt, dan is het zo weer aangepast naar een ander kapsel. Durf een keertje voor iets anders te gaan en wie weet denk je daarna dat je deze stap veel eerder had moeten nemen.

Wees aardig

Deel af en toe een complimentje uit, sta klaar voor een ander, maak een keer iets lekkers voor een ander of verstuur eens een kaartje. Voor onze trouwdag kreeg ik van een vriendin een heel lief kaartje via de post. Het versturen van een kaartje is leuk om te doen, maar het ontvangen van een kaartje is minstens zo leuk! Ik werd er heel erg blij van en nu staat hij te pronken op de kast. Zo lief!

Wees jezelf en zelfverzekerd

Als er iets is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan is, is het je zelfverzekerd voelen. Veel vrouwen, en ook mannen, zijn niet helemaal tevreden over zichzelf. Een vetribbeltje, een paar putjes in je benen, hangende borsten. Ik moet eerlijk bekennen dat ook ik wel wat op mijn lichaam aan te merken heb. Maar toch is het juist de mooiste uitdaging om van jezelf te gaan houden. Daarnaast is gebleken dat mensen die weten wat ze willen en zichzelf zijn, er ook zelfverzekerd uitzien.

Welke tip om mooier te worden vind jij het belangrijkste?

Lees ook: Snelle make-up tips voor een frisse uitstraling

Delen:

2 Reacties

  1. 5 juli 2021 / 10:21 PM

    Wat fijne tips zijn het, ga ik zeker onthouden.

  2. 6 juli 2021 / 10:18 AM

    Het is zo lastig, momenteel ben ik ook hard aan het werk om mezelf op de rit te krijgen. Weer te kunnen genieten van het leven, maar stress maakt het vaak wat gecompliceerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.