Home » Lieve Kerstdecoratie om zelf te maken

Lieve Kerstdecoratie om zelf te maken

Vorige weekend hebben wij de kerstboom versierd en ik moet zeggen dat ik toen nog niet helemaal in de Kerst stemming was. Maar zodra de kerstboom stond, was ik om. Ik vind de periode vor kerstmis zo gezellig! En het is ook wel erg leuk dat je je huis dan extra gezellig kan decoreren. Lichtjes, kerstballen, kaarsjes. Het kan eigenlijk niet gek genoeg.

Dit jaar vieren wij bij ons Kerst, dus is het een helemaal leuk om het huis te decoreren. Op internet kwam ik al een aantal hele leuke ideetjes tegen die ik graag met jullie wil delen. En wie weet kunnen jullie ze ook als inspiratie voor de feestdagen gebruiken. 🙂

Ik word hier helemaal vrolijk van! Jullie ook? Super schattig toch? Vooral het idee van de pieken vind ik heel erg leuk en de kerstsokken. Maar ook de kaarsje in de boomstam vind ik heel leuk bedacht. Ik denk dat ik bij de Action even ga kijken of ze nog steeds van deze boomstammen verkopen.

Benieuwd naar nog meer schattige Kerstdecoratie? Neem dan ook een kijkje bij mijn artikel: De meest schattige kerstdecoratie

Delen:

4 Reacties

 1. 9 december 2019 / 6:52 AM

  Heel leuk. Vooral dat doorzichtige huisje met het dorpje.

 2. 9 december 2019 / 9:20 AM

  Ik vind dat glas met die huisjes er in echt heel gaaf bedacht. Echt een winters wereldje, en volgens mij helemaal niet zo moeilijk om te maken.

 3. 9 december 2019 / 3:12 PM

  Altijd leuk dit soort ideeën! thanks voor het delen weer 🙂

 4. 9 december 2019 / 4:55 PM

  Zo leuk allemaal! Ik heb zelf een glazen pot met boompjes en lampjes erin, ook zo leuk. Overigens helemaal zelf gekocht, haha. En heb ook papieren kerstballen op mijn kamer hangen, die zijn dan wel weer zelf gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.