Home » Kersttip | Kerst Kookboek van Jamie Oliver

Kersttip | Kerst Kookboek van Jamie Oliver

Heb je zin om deze Kerst extra lekker te gaan eten? Dan moet je eigenlijk even een kijkje gaan nemen in het kookboek “Kerst kookboek” van Jamie Oliver. Zoals je waarschijnlijk op mijn Instagram al gezien hebt, heb ik dit prachtige boek gevonden bij de Kringloopwinkel. Ik zag hem staan en gelijk viel ik bijna stijl achterover. Hoe kan het dat iemand zo’n prachtig boek naar de kringloop brengt?

Nou, ik was er in ieder geval enorm blij mee, want bij het zien van de gerechten loopt het water al in je mond. En hoe ideaal is het dat dit mooie boek nu al heel goed van pas komt. Tijdens de Kerst (en eigenlijk de hele maand december) vind ik het erg leuk om uitgebreid te koken, dus heb ik dit kookboek een vast plekje in de keuken gegeven.

Bij Jamie Oliver denk je misschien aan moeilijke, uitgebreide recepten, omdat het een geweldige kok is. Maar ik kan je vertellen dat de recepten die in dit boek staan allemaal goed te maken zijn. Je hebt niet veel ingredienten nodig en toch ziet het gerecht er uiteindelijk ontzettend feestelijk uit!

Kerst Kookboek is onderverdeeld in gangen, namelijk voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Maar ook lekkere hapjes, taarten en sausjes zijn in dit boek te vinden. En geloof me, je zal echt blij worden van het zien van de mooie foto’s die in dit boek te vinden zijn! Alles ziet er perfect uit en er staan ook een aantal hele leuke persoonlijke foto’s van Jamie Oliver in. Super leuk als je net als ik een groot fan van Jamie Oliver bent.

Super tof boek hè? Ik heb hem voor een prikkie kunnen kopen. Maar als ik hem nu in de winkel zou zien staan, dan nam ik hem ook zeker mee! Het is echt een aanvulling op je kookboeken collectie. En mocht je toevallig iemand in de familie hebben die ook erg van koken houdt, dan is “Kerst Kookboek” ook een heel gaaf kerstcadeau.

Via Bol.com kun Kerst Kookboek van Jamie Oliver bestellen en daar kost hij €32,99.

Delen:

2 Reacties

  1. 10 december 2019 / 8:47 AM

    Wat leuk! En er staan vast ook genoeg dingen in die je kan maken als het geen kerst is;-)

  2. 10 december 2019 / 3:54 PM

    Wat tof dat je hem zo goedkoop hebt gescoord! Ik heb hem ook al een paar jaar in huis en hij is inderdaad prachtig . 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.