Home » De meeste schattige Kerstdecoratie!

De meeste schattige Kerstdecoratie!

 

Cute christmas decoration

 

Kerstmis komt steeds dichterbij! Hebben jullie er ook zin in? Ik moet eerlijk bekennen dat ik de periode voor Kerst altijd het leukste vind. De kerstboom optuigen, cadeautjes zoeken en nadenken over wat er met kerst gegeten gaat worden. Het is zo’n sfeervolle tijd! Alle winkels zijn mooi versierd, bomen worden vol gehangen met lichtjes en iedereen lijkt zich ook lekker in zijn vel te voelen. Daarnaast gaan we massaal opzoek naar leuke cadeautjes om onze geliefden mee te verrassen en verpakken we het in de leukste Kerstpapiertjes. Oh, ik kan niet uitgepraat raken over deze gezellige periode!

Maar ook de kerstdagen vind ik erg gezellig. Ieder jaar houden we het gewoon klein met allerlei lekkere hapjes en drankjes. En dat vind ik perfect. Geen uitgebreid diner. Hoewel het mij ook wel heel gaaf lijkt om een heel diner samen te stellen en deze te serveren op een prachtig gedekte tafel. Mooi servies, kaarsjes, lieve servetten. Eigenlijk kan je met Kerst alle kanten op, het kan nooit fout gaan. Vooral als je ook nog eens gezellige lampjes ophangt en kaarsjes aansteekt, heb je gelijk al een heel gezellig geheel.

Krijg jij het huis vol visite dan heb ik nog een paar leuke, gezellige ideetjes gevonden om je huis mee te decoreren. Ik vind ze zelf echt heel schattig en ik kon het niet laten om ze met jullie te delen.

Kerstdecoratie DIY

Super schattig toch? Vooral het idee van de pieken vind ik heel erg leuk. Maar ook de mini kaarsjes die in een schattige theekopje gezet zijn vind ik geweldig. Het idee is echt super simpel, maar het resultaat is zo leuk! Ik ga daarom gelijk op zoek naar leuke mini kaarsjes en naar schattige ouderwetse Kerstballen. Want ook die ouderwetse kerstballen staan geweldig in een schaal op de eettafel.

 

Stolp met pieken // Kerstballen met takjes // Tafeldecoratie Kerst // Kerstboom poster // Dennenboom plaat // Kerstkransen // Kerst dienblad // Kerstdorpje // Kerstboompjes

Kerstdecoratie diy

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  13 december 2018 / 1:05 PM

  Zulke prachtige kerstversiering.
  Een glazen stolp met kerstverlichting en/of kerstitems is ook leuk.
  Maar ook de verschillende kleuren kerstbomen.
  Het hele huis hoort versierd te zijn en ook kleurrijk.

  Een prachtige dag toegewenst

 2. 13 december 2018 / 7:36 PM

  Oh zo leuk! Wij vieren pas volgend jaar de eerste kerst in ons huisje, maar ik kan niet wachten om lekker te decoreren. 🙂

 3. 14 december 2018 / 6:51 AM

  Prachtige kerstversiering! Vooral het kerstdorpje is heel schattig.

 4. 14 december 2018 / 1:26 PM

  Oh, dat idee met die pieken is inderdaad tof. Het lijken net torentjes zo! Ik heb zelf foto’s onder stolpen staan, dat vind ik ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.