Home » Kersttip | Een fotoalbum

Kersttip | Een fotoalbum

Regelmatig zit mijn telefoon vol met foto’s. Ik koppel mijn telefoon dan vaak aan de computer, zodat ik gemakkelijk de foto’s in mappen kan sorteren. Eens in de zoveel tijd ga ik de mappen door en geniet ik van de leuke momenten die ik al beleefd heb en haal ik weer veel herinneringen op. Maar toch moet ik eerlijk toegeven dat je een echt fotoboek sneller door gaat bladeren en vaak ook leuker is om samen te bekijken.

Zoals ik in mijn To do list al vertelde wilde ik je graag een fotoalbum maken van de foto’s van mijn dochtertje. En ik weet niet hoe het bij jullie is, maar op één of andere manier maak ik altijd meerdere foto’s van één moment. Dit is natuurlijk wel heel handig, omdat er dan altijd wel een foto tussen zit die goed gelukt is. Maar aan de andere kant zorgt dit ook voor een hele grote uitzoek-klus.

Myposter fotoalbum

Nu wilde ik heel graag een fotoalbum maken, maar zag ik er toch wel een beetje tegenop. Het kost vaak toch veel tijd om alle foto’s te uploaden en vervolgens allemaal een plekje te geven. Gelukkig zag ik op myposter dat het ook gemakkelijker kon. Ten eerste kon ik kiezen uit veel verschillende designs. Denk hierbij aan een reizen, verjaardag, liefde, bruiloft en natuurlijk designs om je eigen babyboek te maken. Ik zag trouwens ook dat er designs zijn om je kookboek mee te maken. Super leuk!

Fotoboek maken

Zodra je je thema gevonden hebt kun je de foto’s inladen. Je schuift ze gemakkelijk naar de juiste plek en de gebruikte foto’s verdwijnen uit beeld, zodat je goed overzicht houdt. Tijdens het vullen van het fotoboek kun je de templates nog gemakkelijk aanpassen, de lay-out veranderen, leuke cliparts toevoegen en zelfs een mooie achtergrond toe laten passen. Zo heb je binnen no time heel snel een tof fotoboek gemaakt. Of in mijn geval maar liefst 80 pagina’s. Oh, en mocht je hier nog te lui of te druk voor zijn, dan kun je er zelfs voor kiezen om het fotoalbum automatisch te vullen. Dit is wel heel handig als je bijvoorbeeld een vakantie fotoboek wilt maken.

Het resultaat

Gisteren was het zo ver. De postbode bracht het pakketje met daarin het fotoboek. Het was toch wel spannend, want zouden alle kleuren mooi zijn, de foto’s goed scherp zijn en heb ik niet een foutje gemaakt? Maar nee, ik werd gelijk helemaal blij van dit boek! Wauw, het resultaat is geweldig geworden! De kaft is dik, de foto’s zijn perfect van kleur en kan ik niet stoppen met bladeren. Het is heel erg leuk geworden en wat ben ik blij dat ik nu de leukste foto’s in één album heb zitten.

Maak jij wel eens een fotoboek?

Delen:

2 Reacties

  1. Gerda
    8 december 2019 / 12:46 AM

    Lief dochtertje heb je! Super mooi en zeker een mooie herinnering!
    Heb nog nooit een fotoboek gemaakt, maar wilde binnenkort eigenlijk wel een kleine foto boek beginnen.

  2. 9 december 2019 / 9:18 AM

    Ja, ik heb dat ook wel eens gedaan. We moeten eigenlijk ook nog een boek maken van onze trouwfoto’s van Frankrijk. Tot nog toe hebben we alleen een boek van onze Nederlandse bruiloft. Wat leuk trouwens dat je bij Myposter ook een kookboek kunt maken, dat is ECHT iets voor jou zeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.