Home » 8X Mooie lange winterjassen

8X Mooie lange winterjassen

We zitten volop in de winter en gelukkig is het nog niet heel erg koud geweest. Ik ben echt een warmte-liefhebber en daarom hecht ik ook erg veel waarde aan een lekkere warme winterjas. Echt een winterjas waar je wat aan hebt en die je echt warm houdt. En als het dan ook nog eens een mooie winterjas is, dan is het natuurlijk helemaal top! En die vond ik vorig jaar. Toen droeg ik voor de eerste keer een mooie winterjas van Protest en ook dit jaar ga ik hem enorm veel dragen. Hij is namelijk héééérlijk warm én hij ziet er ook nog eens tof uit.

Waarschijnlijk komen er nog wel wat koude dagen aan en daarom is het belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Een grote aanrader is natuurlijk mijn winterjas van Protest, maar ben je meer opzoek naar een mooie lange winterjas, zodat je het ook op de fiets lekker warm hebt, dan heb ik een paar voor gevonden. Ik heb 8 mooie lange winterjassen onder elkaar gezet die ikzelf heel erg mooi vind en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Hier komen ze!

1. Guts & Gusto – €69,99 // 2. Vero Moda – €89,99 // 3. Vero Moda – €59,99 // 4. NA-KD – €62,95 // 5. WE – €99,99 // 6. Benetto – €131,40 // 7. Bon Prix – €89,99 // 8. Bon Prix €49,99

Gaaf zijn ze hè? Vooral lichte winterjassen vind ik erg mooi. Die van Guts & Gusto vind ik een hele mooie winterjas, vanwege de kleur, de handige capuchon en hij lijkt me lekker warm. Maar ook de zwarte winterjas is een favoriet! En de roze teddyjas vind ik ook geweldig! Haha! Kun je winterjassen genoeg hebben?

Welke is jouw favoriet?

Volg mij ook op Instagram!

Gerelateerd:

Met deze kleine tips word je nog mooier!

Delen:

3 Reacties

  1. 12 januari 2021 / 6:59 AM

    Hele mooie jassen. De roze vind ik ook prachtig en heerlijk warm.

  2. 14 januari 2021 / 9:20 AM

    Ik was eind vorig jaar ook op zoek naar een winterjas en toen had ik in de eerste instantie ook een lichte kleur, maar die heb ik toch maar weer terug gehangen in verband met Sketch;-) We willen haar nog wel eens oppakken tijdens het wandelen en modderige pootjes gaan niet goed samen met lichtgekleurde jassen;-) Uiteindelijk heb ik een donkerblauwe gekocht met een fake fur bontkraag, heel blij mee en hij is super warm.

  3. 18 januari 2021 / 9:35 AM

    Teddyjassen vind ik altijd heel leuk staan, maar ik heb geleerd dat die niet erg warm zijn (de meeste dan). De zwarte jas van Vero Moda vind ik het leukste uit dit rijtje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.