Home » Leuke ideeën voor Valentijnsdag tijdens Corona

Leuke ideeën voor Valentijnsdag tijdens Corona

Leuke ideeën voor valentijnsdag tijdens Corona. Volgende maand, op 14 februari, is het Valentijnsdag. Oftewel dé dag van de liefde. Veel mensen vinden deze dag commercieel of overbodig, maar gelukkig zijn er ook heel veel mensen die deze dag wel heel leuk vinden! Ook ik ben fan van Valentijnsdag. Het is super leuk dat deze dag in het leven geroepen is en dat je hier vrijblijvend invulling aan kan geven. Of je je liefje nu wilt verrassen met een klein cadeautje, een gezellig uitje of juist lieve woorden. Je kan met Valentijnsdag alle kanten op. Maar ik kan heel goed begrijpen dat je dit jaar even geen inspiratie hebt. Want wat kun je doen op Valentijnsdag tijdens Corona? Ik heb 10 leuke ideeën bedacht waarmee je vast het hartje van je liefje gaat veroveren. Hier komen ze!

Lees ook: 10x Unieke dates voor Valentijnsdag

Wat kun je doen op Valentijnsdag tijdens Corona

Maak een uitgebreid ontbijt op bed

Ontbijtjes op bed zijn natuurlijk altijd leuk, maar maak het tijdens Valentijn’s dag extra uitgebreid door er bijvoorbeeld een gekookt eitje bij te doen of een glaasje verse jus d’orange. En wil je helemaal uitpakken, ga dan voor een champagne ontbijt met verse aardbeien mét slagroom.

High beer of high wine

Een hightea is heel erg leuk om met vriendinnen te doen, maar voor een date is het toch een beetje te tuttig. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer keuzes en kun je ook genieten van een high beer of een high wine. Helaas kan dit door de Corona niet buiten de deur, maar ook thuis kun je dit heel goed organiseren. Lekkere drankjes en bijpassende hapjes. Oftewel, dit wordt sowieso heel gezellig!

Ga lekker samen koken

Vind je koken leuk? Ga dan lekker samen thuis koken. Knus thuis met z’n tweeën. Je hoeft de deur niet uit en je kan je huis zelf gezellig maken met een mooi gedekte tafel en kaarsjes.

Ga bordspelletjes doen

Wil je liever een rustige Valentijnsdag, dan kun je natuurlijk ook een paar bordspellen uit de kast halen. Kolonisten van Catan, Ticket to Ride of een vragenspel om elkaar nóg beter te leren kennen.

Wat kun je doen op Valentijnsdag tijdens Corona

Tover je huis om tot wellness

Richt de badkamer gezellig in met kaarsjes en een mooi muziekje. Zet wat extra fijne douche- of badproducten klaar en leg de handdoeken alvast over de verwarming, zodat ze lekker warm zijn.

Date

Herinner je jullie eerste date nog? Misschien kun je hem nog wel een keertje overdoen!

Een avond picknick

Picknicken is heel erg romantisch, maar wil je het nog romantischer maken, ga dan ’s avonds picknicken. Kies een mooi plekje uit op het strand of in een park, vul een mand met lekkere borrelhapjes en een flesje wijn en het wordt vast heel gezellig. Oh, en vergeet de kaarsjes niet.

Speurtocht

Wil je je liefje verrassen met een origineel uitje tijdens Corona? Zet dan een zelfgemaakte speurtocht uit! Gebruik hiervoor het liefst plekken die voor jullie bijzonder zijn. Maar hebben jullie deze niet, dan kun je natuurlijk ook grappig, leuke en spannende opdrachten bedenken.

Neem vakantie

Het is een beetje gek om “vakantie” op te nemen tijdens de Corona-tijd, maar toch is het verplicht thuis zitten anders dan wanneer je echt vakantie hebt. Je hoeft je laptop niet op te starten, je werktelefoon niet in de gaten te houden en in plaats daarvan kan je genieten van een lekkere vakantie samen met je lover. Lekker lang uitslapen, series kijken, wandelen, een lang stuk fietsen, erop uit trekken met de auto, etc.

Leuke ideeën voor Valentijnsdag tijdens Corona

Ga samen dansen

Hoe leuk is het om thuis een gezellig muziekje aan te zetten en samen te gaan dansen. Stijldansen, limbo dansen of wil je juist jouw beste moves die je in de kroeg zou doen laten zien? Het maakt niet uit!

Maak een avondwandeling

Ga samen naar buiten en maak een heerlijke wandeling over het strand of een ander mooi natuurgebied. Een perfect moment om goed te praten en om samen te genieten van de rust. Het is écht jullie momentje samen.

Heb jij wel eens een date gehad?

Lees ook: 45x Leuke dingen om te doen met je vriendinnen.

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2021 / 7:12 AM

    Hele leuke ideeën. Vooral samen koken vind ik altijd heel leuk.

  2. 22 januari 2021 / 10:02 AM

    Wij vinden een high tea altijd heel leuk om samen te doen, we drinken allebei graag thee;-) Vorig jaar waren we twee jaar getrouwd en toen hebben we een high tea aan huis besteld, dat was super lekker en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.