Home » De eerste verjaardag van Nora!

De eerste verjaardag van Nora!

Eergisteren werd mijn dochtertje Nora 1 jaar. Het is zo bizar dat je aan de ene kant het gevoel hebt dat je haar al jaren kent, maar aan de andere kant is dit jaar zo snel voorbij gegaan. Wat cliché om dit zo te zeggen. Maar nu pas begrijp ik al die ouders waarvan ik het eerder aan moest horen.

De verjaardag was natuurlijk wel iets anders dan ik in eerste instantie in gedachten had. Want ja, ook wij zijn best wel voorzichtig nu steeds meer mensen het Corona virus krijgen. We hebben daarom besloten om de visite op te delen in groepjes en de visite die thuis bleef hebben we foto’s en video’s gestuurd.

Achteraf was het een geweldige eerste verjaardag. De avond ervoor hebben we de woonkamer versierd met slingers en ballonnen en ook de taart paste helemaal bij een verjaardag. Deze taart heb ik trouwens niet helemaal zelf gemaakt. Ik heb hem besteld bij de Hema en vervolgens heb ik hem zelf versierd met snoepjes, paaseitjes en versiering. Het is een leuke, vrolijke taart geworden, vinden jullie niet?

Dit weekend genieten we nog even door van de slingers, de taart en natuurlijk alle leuke cadeautjes, dus al met al weet ik zeker dat Nora een geweldige verjaardag(sweekend) heeft gehad!

Delen:

10 Reacties

 1. 22 maart 2020 / 9:11 AM

  Alsnog van harte gefeliciteerd! 1 jaar, wat zullen jullie trots geweest zijn. De taart is prachtig, wat een slim idee om hem zelf nog verder te versieren. Dat jullie kat er zo braaf naast zit. Haha, onze Sketch had er zeker weten aan willen ruiken (of nou ja, gewoon likken, nog liever van gegeten, haha;-))

 2. 22 maart 2020 / 10:46 AM

  Nog gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jullie dochtertje. Een prachtige taart, heb je heel mooi versierd. De foto met de taart en de kat vind ik geweldig!

 3. 22 maart 2020 / 12:48 PM

  Gefeliciteerd met Nora’s verjaardag! Wat een prachtige taart en zulke mooie foto’s ook! Die foto met de kat is echt te schattig <3

 4. chucky1012
  22 maart 2020 / 2:26 PM

  Hartelijk gefeliciteerd

 5. Paula Prins-Wijnalda
  22 maart 2020 / 9:21 PM

  Nogmaals gefeliciteerd, fijn om te lezen dat het een mooie dag was! Taartje ziet er mooi en heerlijk uit!

 6. 22 maart 2020 / 10:09 PM

  Van harte gefeliciteerd met Nora’s eerste verjaardag! Ik vind de taart echt leuk gedaan zo 😉

 7. Lieke van Veen
  23 maart 2020 / 12:28 PM

  Nog gefeliciteerd met Nora! Die taart ziet er zo wel creatief uit zeg.

 8. 24 maart 2020 / 10:07 AM

  Van harte gefeliciteerd nog met de verjaardag van Nora! Wat een prachtige taart hadden jullie zeg, wauw!

 9. 19 april 2020 / 7:11 PM

  Hey, ziet er allemaal heel gezellig uit en vooral die taart ! Leuk gedaan en grappig dat je kat ook eens tevoorschijn komt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.