Home » Mijn favoriete… (Lente editie)

Mijn favoriete… (Lente editie)

Mijn favoriete lentebloem

Eigenlijk is dit een beetje een strikvraag, want ik vind heel veel bloemen mooi. Maar als ik bij de lente zou moeten blijven dan ga ik hoe dan ook voor de pioenroos. Helaas is hij nog niet te koop, maar aan het einde van de lente kunnen we er weer volop van genieten.

Mijn favoriete drankje

Het hele jaar door drink ik thee. Dit vind ik heerlijk! Ook in de lente drink ik het heel veel. Al moet ik wel zeggen dat ik nu ook wat meer koudere drankjes drink. Het liefst verse sapjes met daarin aardbei. Mmm!!

Mijn favoriete eten

Pizza! En nu ik er aan denk krijg ik er gelijk zin in… Haha! OH, wat heb ik nu zin in een pizza met parmaham, verse tomaatjes en kaas. Uh, ober?! (Balen, dat we nu niet uiteten kunnen gaan…)

Mijn favoriete gedachten

Bij de lente denk ik aan fluitende vogeltjes, bloeiende bloemen en bomen en natuurlijk aan het zonnetje die we zo gemist hebben. Als ik nu naar de tuin kijk word ik gelijk heel erg vrolijk. Het mag nog ietsjes warmer worden en dan ga ik daar weer lekker vaak zitten.

Mijn favoriete uitje

Zodra de zon weer schijnt is het weer heerlijk om er op uit te gaan. Veel dingen zijn erg leuk om te doen tijdens de lente en de zomer, maar als ik iets zou moeten noemen dat ik graag deze lente zou willen doen, dan is het rondrijden in de auto en opzoek te gaan naar mooie bloemenvelden. Natuurlijk wil ik onderweg even stoppen om mooie foto’s te maken en wie weet komen we ook nog van die leuke boerderijwinkeltjes tegen.

Mijn favoriete lente activiteit

In de tuin bezig zijn. Ook al hebben we niet echt een hele heftige herfst en winter gehad, toch kan de tuin al wel weer wat opgeknapt worden. Veel bladeren en takjes heb ik al weer weg gehaald, maar kleur is nog ver te zoeken. Ik wil weer wat leuke plantjes halen en de tuin decoreren met de spulletjes die momenteel nog in de schuur staan.

Mijn favoriete musthave

Een picknickmand. Het is misschien nu nog een beetje te koud, maar hoe leuk is het om een picknickmand te vullen, in de auto te stappen en dan een leuk plekje op te zoeken. Misschien wel een mooi bloemenveld. Hihi!

Mijn favoriete outfit

Een shirtje, een vestje/jasje, een lichte spijkerbroek en witte sneakers voor aan het begin van de lente. En een jurkje met mooie sandalen aan het einde van de lente, als het nog wat warmer is geworden.

Wat is jouw favoriete seizoen?

Lees ook mijn andere artikel!

blogger betekenis, wat is een blogger, blogger zoeken blogger inloggen, bekende bloggers,, blogger worden, blogger handleiding, blogger n

Delen:

2 Reacties

  1. 22 maart 2020 / 9:08 AM

    Ik word ook altijd blij van de lente. Wat een lieve foto’s, vooral die van jou met Nora;-) Ik zie een hele trotse, lieve en zorgzame moeder!

  2. 22 maart 2020 / 10:48 AM

    Een heel fijn en vrolijk artikel. Ik hou van de lente. Hele mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.