Home » Aftellen tot 00.00!

Aftellen tot 00.00!

Ik hoef jullie vast niet te vragen wat voor dag het vandaag is. Want het is natuurlijk de aller laatste dag van 2017. Ik hoop dat jullie allemaal een heel mooi jaar achter de rug hebben en dat jullie ook weer uitkijken naar een gloed nieuw jaar. Ik ben super benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Hoewel ik stiekem ook wel een beetje bang ben dat het nooit mooier kan worden dan 2017.

Dit jaar was voor mij namelijk echt perfect. Ik heb zo veel leuke dingen gedaan, mooie reisjes gemaakt en natuurlijk als hoogtepunt; onze bruiloft! Dit was echt de dag van ons leven. De dag vloog voorbij, maar gelukkig hebben we er ontzettend veel mooie herinneringen aan overgehouden.

Het wordt dus heel lastig om dit naar te overtreffen. Ik denk zelf dat het onmogelijk is. Toch kijk ik wel uit naar een nieuw jaar. Ik merk aan mijzelf dat ik iets te veel van het leven genoten heb als het om eten gaat. Dus mijn doel is om weer wat strakker in mijn vel te gaan zitten. Minder eten en meer sporten staat er op de planning. Dit wordt vast lastig, maar ik ga er voor. Let’s do this!

Vanavond komen mijn zusje en haar vriend en gaan we oudejaarsavond lekker bescheiden vieren. Hier heb ik erg veel zin in. Lekkere hapjes, drankjes en dan aftellen maar!

Bij het aftellen naar het nieuwe jaar is natuurlijk die landelijke klok op televisie wel de bekendste. Op één of andere manier geeft deze klok toch altijd een heel magisch gevoel, wanneer de seconde wijzer steeds dichter bij de “12” in de buurt komt. Vinden jullie niet?

Naast deze bekende klok waar heel Nederland straks naar zit te kijken, draag ik vandaag ook mijn nieuwe horloge van Fossil. Ik wilde hem graag nog aan jullie laten zien en dit leek mij een perfect moment.

Hoe vinden jullie hem? Ik vind het zelf echt een prachtig horloge. De combinatie van het camel/taupe kleurige bandje met het rosé gouden klokje vind ik perfect. Het horloge heeft een creme kleurige wijzerplaat met daarop Griekse cijfers en de datum weergegeven. Handig! Vooral de Griekse cijfers vind ik erg mooi. Het heeft iets klassieks en eerlijk gezegd vind ik dat net wat mooier dan wanneer er “gewone” getallen op de wijzerplaat weergegeven zijn.

Het horloge heet Jacqueline en is verkrijgbaar bij o.a. Horlogeloods.nl. Dit is trouwens mijn eerste horloge van Fossil. En ik moet zeggen dat ik helemaal fan ben van die mooie stijlvolle merk. Het horloge is met veel aandacht gemaakt. Zo is het glas gemaakt van mineraal glas, de kast van het horloge is gemaakt van edelstaal en het bandje is van leer. Oh, en het horloge wordt trouwens geleverd in een heel leuk blik. Hier kun je hem handig in bewaren.

Maar voor vanavond houd ik hem lekker om en ga ik er extra vaak naar kijken. Want over een paar uurtjes is het al zo ver! Hopelijk gaan jullie ook erg genieten van deze gezellige avond en sluiten jullie het jaar 2017 extra feestelijk af. Fijne avond allemaal!

Kijken jullie ook altijd naar de landelijke klok op televisie?

Delen:

5 Reacties

 1. 31 december 2017 / 3:29 PM

  Goede voornemens heb je!
  Heb een gezellige dag.

  Een fijne jaarwisseling Xx

 2. 31 december 2017 / 5:18 PM

  Wat een prachtig horloge! Ik wens je vanavond een fijne avond toe en alvast een heel mooi en gelukkig 2018!

 3. 1 januari 2018 / 6:28 PM

  Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2018 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.