Home » Beste Power Towers

Beste Power Towers

Beste Power Towers | Ontdek de best geteste top 10 Power Towers van 2022

Een goede Power Tower vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste Power Towers van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

 Als je op zoek bent naar een wijze om je home trainingsapparaten uit te breiden, is een Power Tower de perfecte wijze om dat te doen. Met een Power Tower ga je eigenlijk terug naar de basis van je work-out en krijg je functionele kracht door met je eigen lichaamsgewicht te gaan werken. Met de Power Tower train je voornamelijk de spieren in het bovenlichaam en de buik. Power Towers zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Hier zijn de vijf beste Power Towers met maximaal belastbaar gewicht en afmetingen waarnaar je uit moet kijken.

Wat is een Power Tower?

Een Power Tower is, ook wel bekend als een kapitein stoel, is een oefenapparaat waarmee je bovenlichaam en buikspierkracht kunt opbouwen. Wanneer je alleen de kussens die bestemd zijn voor de onderarmen gebruikt voor het uitvoeren van buikspieroefeningen, vereist de Power Tower minimale armkracht, omdat deze stabiel is en beweging plaatsvindt in de heupen en romp. Het is een van de meest bruikbare onderdelen van de hedendaagse fitnessapparatuur, omdat ze veel voordelen bieden om het hele lichaam fit te houden. Fitness liefhebbers kunnen verschillende unieke versterkende en opbouwende trainingen uitvoeren.

Power Towers zijn ontworpen om zowel beginners als doorgewinterde sportliefhebbers te helpen, door verschillende trainingscombinatie aan te bieden. Ze zijn multifunctionele apparaten. Ze kunnen gebruikt worden als trekstang, dip bar of en buikspierapparaat. Bij sommige Power Towers’ kun je de dip station verstellen. Het is dus goed om daarop te letten wanneer je een aanschaft. Vooral voor mensen die lang zijn is dit toch een van de belangrijkste punten. Een Power Tower blijkt een waardevolle investering voor mensen die graag willen afvallen. Je hebt de mogelijkheid je gehele lichaam ermee te trainen en mooie resultaten te zien.

Direct zoeken? Inhoudsopgave
[toc]

Top 10 Power Towers in 2022 – Bekijk overzicht

1.

Power Tower Focus Fitness Force 7 - Krachtstation - Zwart


Power Tower Focus Fitness Force 7 – Krachtstation – Zwart

5/5

Bekijk prijs

2.

Trend24 - Physionics Multi Gym Dip Station Power Tower


Trend24 – Physionics Multi Gym Dip Station Power Tower Halterbank Krachttrainer Rug Armen Beenlift

5/5

Bekijk prijs

3.

Tunturi PT20 Power Tower


Tunturi PT20 Power Tower – Pull up station – Dip station – Sit up – Bankdrukken

5/5

Bekijk prijs

4.

Weider Pro Power Tower


Weider Pro Power Tower

5/5

Bekijk prijs

5.

Gymstick Power Tower met Halterbank


Gymstick Power Tower met Halterbank

5/5

Bekijk prijs

Best geteste Power Towers- Ontdek de beste producten

1. Power Tower Focus Fitness Force 7 – Krachtstation – Zwart

Focus fitness is een Nederlands fitnessmerk die een verscheidenheid aan fitness en cardio apparaten op de markt brengt. En omdat ze uitstekende kwaliteit leveren, staan ze bekend als het Nederlandse fitnessmerk in voor mensen die thuis willen sporten. Deze power Tower is zo veelzijdig dat het een complete Power Tower is geworden. Het heeft een stevige maximaal belastbare gewicht van 140 kg. Naast je eigen lichaamsgewicht kun je dan ook nog extra gewichtsmaterialen gebruiken zoals gewichtsvesten en dip belt met halterschijven. De trekstang heeft een comfortabele greep, zodat je hem stevig vast kunt houden.

De focus fitness force 7 is niet alleen uitgerust met een trekstang, maar het heeft ook een push-up ondersteuning. Met deze combinatie kan bijna het gehele bovenlichaam getraind worden met eventuele gewichten erbij. Natuurlijk heeft deze Power Tower een Abu en Dip station. Met de verschillende handvatten kun je je buikspieren trainen en ook dippen. De kussens zijn vervaardigd uit zacht foam materiaal en bieden een perfecte ondersteuning en comfort. Om eerst in een goede start en finish positie te gaan staan, zijn de voetsteunen geheel voorzien van een extra stevige greep, waardoor je altijd goed, maar ook vooral veilig kunt trainen.

Het gewicht van deze Power Tower is 35 kg en het maximale belastbare gewicht is 140 kg. De hoogte is 210 cm en de breedte is 60 cm. De Focus fitness force 7 is niet verstelbaar en de gewichten zijn niet inbegrepen bij het pakket. Het bestaat uit drie delen en het materiaal is van metaal. Je krijgt een handleiding erbij in de taal Engels en de kleur van dit product is zwart.


Power Tower Focus Fitness Force 7 - Krachtstation - Zwart

5/5

Bekijk deal

Voordelen

Stabiel

Blijft staan ook met zwaardere belasting

Gebruiksvriendelijk

Voetsteunen met extra grip

nadelen

Push-up handles te kort, botst met het hoofd tegen toestel aan

2. Trend24 – Physionics Multi Gym Dip Station Power Tower Halterbank Krachttrainer Rug Armen Beenlift

Als je je sportschool naar huis wilt halen is dit allround trainingsstation het geschikte apparaat daarvoor. Je kunt in alle rust en comfort je benen, je buikspieren en verschillende delen van je lichaam trainen. Dankzij de bank met ontspannende rugleuning kun je ook gewichten en halters uitproberen op dit veelzijdige cardio station. Een geweldig optie is dat deze Power Tower een verstelbaar halter rek heeft voor extra veelzijdigheid. Er kunnen korte en lange mensen gebruik van maken. Het is een stevige constructie met een versterkte go-brace. Verder heeft het een beensteun die je kunt aanpassen in aanvulling op de optrek en dip station.

Het trainingsstation heeft ook nog een opklapbare halterbank, barbell en gewichten rek. Het is multifunctioneel en je kunt het natuurlijk meenemen naar de gym of gewoon lekker thuis in je eentje trainen. Zowel mannen als vrouwen, kort en lang kunnen het gebruiken voor krachttrainingen. Het materiaal is van plastiek en ijzer en de kleur is zwart. De lengte is 195 cm, de breedte is 98 cm en de hoogte is 215 cm. De verstelbare halter rek is 84-102 cm en de Power Tower weegt 36,5 kg. Het model is uniseks en het merk is physionics. Het maximale laadgewicht is 180 kg.

De Trend24 Power Tower heeft voetsteunen om het makkelijker voor je te maken om bij de trekstang te komen.  Maar het is ook handig voor tijdens het dippen en bij het uitvoeren van leg raises. Het is ook voorzien van een rugleuning en ook de armleuningen zijn voorzien van kussentjes. De handvatten zijn 2-delig voor het vergemakkelijken van dippen en voor buikspieroefeningen.


Trend24 - Physionics Multi Gym Dip Station Power Tower

5/5

Bekijk deal

Voordelen

Stevig gebouwd met een versterkte go-brace

Geïntegreerde leg carry in aanvulling op pull-up en dip station

Opvouwbare halterbank, barbell en gewichtenrek

In hoogte verstelbaar halterrek

nadelen

Geen

3. Tunturi PT20 Power Tower – Pull up station – Dip station – Sit up – Bankdrukken

Je hoeft eigenlijk totaal niet veel te sporten voor je bovenlichaam. Begin volop te trainen met deze stevige Power Tower en combineer dat met je lichaamsgewicht. Het is krachtig, eenvoudig te gebruiken en neemt ook weinig ruimte in beslag. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat het apparaat precies is wat je nodig hebt om thuis te trainen. Je hebt een paar gewichtloze trainingen om het bovenlichaam te versterken. Ook is het een gebruiksvriendelijk fitnessapparatuur voor in de sportschool, maar ook voor thuis. Het is stevig genoeg en massief en gaat jarenlang mee.

Wat deze “kracht toren” apart maakt is dat je voor een intensieve training geen complexe gewichten of ander apparatuur nodig zult hebben. Je werkt gewoon aan je lichaamsgewicht. Aan de bovenkant heb je de trekstang voor Chin en pull-ups oefeningen. Je kunt ook af en toe veranderen van greep. Je kunt de smalle en dan weer brede grepen gebruiken om verschillende spiergroepen in het bovenlichaam aan te pakken. De middelste handgrepen en armleuningen zijn voor andere oefeningen zoals beenlifter en knielift. Verder kun je ook elastieken en gordels gebruiken voor dip, chin en pull-up oefeningen.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor gemak tijdens het sporten. De armsteunen hebben een foamvulling en ze zijn bekleed met kunstleer. Het handvat is afgewerkt met rubber en het krachtstation heeft een stevige rugsteun. Deze Power Tower is ook geschikt voor drukoefeningen. Aan de voorkant zitten twee speciale druksteunen. Door deze beugels kun je de juiste buig stand of opdruk houding aannemen. De lengte van deze Power Tower is 120 cm, de breedte is 104 cm en de hoogte is 214,50 cm. Het gewicht is 35,5 kg en het komt in de kleuren zwart en groen. Het maximaal gewicht is 120 kg. Verder heeft het stevige dip steunen, chinning bar en pull-up bars.


Tunturi PT20 Power Tower

5/5

Bekijk deal

voordelen

Allerlei trainingsmogelijkheden zonder gewichten om jouw bovenlichaam te versterken

Eenvoudig te gebruiken trainingsapparaat voor thuis of in de sportschool

Neemt weinig ruimte in

Zeer stevig en robuust ontwerp met een lange levensduur

nadelen

Geen

4. Weider Pro Power Tower

De Weider Pro Power Tower traint het lichaam volkomen goed. Dit apparaat dat stevig is, is gemaakt van stalen buizen en het heeft kussens die lang meegaan. Het is een voortreffelijke keuze om thuis te gebruiken. Het is ontworpen voor een lange levensduur en ook om zwaar mee te trainen. Deze Power Tower is een allround apparaat voor het verzorgen van de spieren van het hele bovenlichaam. Je maakt zelf uit hoe je de verschillende soorten onderdelen van de Power Tower gaat combineren. De pull-up station heeft meerdere grepen met uitstekende handvaten.

Oefeningen als jezelf optrekken is goed voor het ontwikkelen van de biceps, maar het kan je ook een goede rug en schoudertraining geven. Push-ups trainen je triceps en borstspieren. Bij de dip station heb je ook een stevig handvat met een sterke handgreep. Een goede oefening om je spieren, schouders en triceps sterk te maken. Bij Verticale knie lift train je je buikspieren en lichaam. Je wordt ondersteunt door de armleuningen en sterke handgrepen. Je hebt geen extra gewicht nodig, maar je traint normaal gewoon je eigen lichaamsgewicht.

Het maximale draagvermogen van de Weider Pro Power Tower is 140 kg. De lengte is 145 cm, de breedte is 79 cm en de hoogte is 214 cm. Het is niet verstelbaar, het model is uniseks en de kleur is zwart. Deze Power Tower bestaat uit drie pakketten. De Weider Power Tower is een opvallend fitness apparaat. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Over grootste deel van fitnessapparaten zijn over het algemeen in de eerste plaats bedoeld voor mannen. Maar deze elektrische toren kan door personen van beide geslachten worden gebruikt.


Weider Pro Power Tower

5/5

Bekijk deal

voordelen

Pull-Up station: multi-grip en voorzien van goede handvaten. Jezelf optrekken is een goede oefening om je armspieren te ontwikkelen, maar ook rug en schouders train je voldoende mee.

Dip Station: ook hier extra stevige handgrepen met een goede grip. Dippen is een goede oefening om je schouders, borstspieren en triceps te verstevigen.

Vertical Knee Raise: train je buikspieren en je core met deze stevige oefening. Ondersteund door comfortabele armsteunen en stevige handgrepen.

nadelen

Geen

5. Gymstick Power Tower met Halterbank

De Gymstick power Tower met halterbank is de perfecte uitrusting om te gebruiken als home gym. Je kunt verschillende oefeningen doen voor elk lichaamsdeel. Je kunt het apparaat ook opvouwen als je meer ruimte nodig hebt voor andere oefeningen. Dat is handig. Het kan ook worden gebruikt als halterbank en bied je een buikspier bord of Ab board aan om je buikspieren te trainen. Deze ruimtebesparende combinatie van Power Tower en halterbank is noodzakelijk voor een solide sportruimte. Dit apparaat heeft duurzame kussens en een sterke stalen raamwerk.

Je kunt deze Power Tower die echt makkelijk is te gebruiken voor dips, pull-ups, kernoefeningen, buikspieroefeningen en nog meer. Je klapt de bank op en je leunt tegen de stalen trekstang die een antislip handvat heeft voor het gemak om je borst en schouders te trainen. Gebruik dumbbells en barbell om de halterbank uit te breiden tot bankdrukken. Er zijn pinnen waarop de halterstang is geplaatst en die is verstelbaar in hoogte.

Het maximale gewicht van deze Gymstick Power Tower met halterbank is 110 kg en een maximale belasting van 100 kg. Dit apparaat bevat geen gewichten en halterschijven. De breedte van dit apparaat is 97 cm en de hoogte is 205 cm. Het model is uniseks en komt in de kleuren rood en zwart. Het materiaal is van staal, nylon en rubber. De Power Tower van Gymstick is zoals ik al aanhaalde veelzijdig, precies wat je nodig hebt voor een intensieve work-out. Het heeft een onwankelbare ondergrond met een oppervlakte van om en bij 175 x 97.


Gymstick Power Tower met Halterbank

5/5

Bekijk deal

voordelen

Geschikt voor verschillende oefeningen

Met opklapbare bank

Stalen pull-up bar

Comfortabele no-slip handvaten

Verstelbaar in hoogte

nadelen

Geen

Resultaten voor het gebruik van een Power Tower

Allereerst moet je weten dat je met een Power Tower altijd je lichaam zal gebruiken voor een training, omdat het zo is gebouwd. Het gebruikt je lichaamsgewicht en daagt je altijd uit om je spieren effectief te trainen. Met de dips die je geregeld doet, de pull-ups, de push-ups en allerlei buikspieroefeningen, niet te vergeten halter Banks, heb je in niet al te lange tijd een mooi, gespierd figuur. En dat is waar je toch voor gaat? De Power Tower is multifunctional, dus als we moeten praten over ruimte is het een handig apparaat. Je kiest ervoor waar je het wil gebruiken. Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan om met Twintig luidruchtige en zwetende medesporters in een kleine ruimte te sporten, dan is dit apparaat de beste investering die je kunt doen. Je hebt verschillende soorten Power Towers.

De beste keus maken

Ga op onderzoek uit en vergelijk het groot assortiment aan apparaten, zodat je een goede keuze kunt maken. Heb je bijvoorbeeld halter Banks en schijven nodig, dan kies je voor een die komt met die gewichten. Ben je een beginner die nog geen zware gewichten nodig heeft naast de Power Tower, dan ben je ook vrij die keuze te maken. Heb je een veel te lange postuur dan is het goed om uit te kijken naar een Power Tower die verstelbaar is, zodat je al je work-outs zonder stress kunt uitvoeren. Je hebt Power Towers die in gewicht zwaarder zijn dan anderen. Let erop dat je rekening houdt daarmee als je iemand bent een beetje meer gewicht. De Power Tower is het beste apparaat om te beginnen aan oefeningen met een snel resultaat!

Top 10 power towers in 2022 

1.

Power Tower Focus Fitness Force 7 - Krachtstation - Zwart


Power Tower Focus Fitness Force 7 – Krachtstation – Zwart

5/5

Bekijk prijs

2.


Trend24 - Physionics Multi Gym Dip Station Power Tower

Sennheiser HD 560 S Over-The-Ear
Audiophile Headphones – Neutral Frequency Response,…
5/5

Bekijk prijs

3.


Tunturi PT20 Power Tower

Sennheiser HD 560 S Over-The-Ear
Audiophile Headphones – Neutral Frequency Response,…
5/5

Bekijk prijs

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.