Home » Beste draadloos toetsenbord voor MacBook

Beste draadloos toetsenbord voor MacBook

Beste draadloze toetsenbord voor macbook| Ontdek de best geteste top 10draadloze toetsenbord voor macbook van 2022

Een goede draadloze toetsenbord voor Macbook vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste draadloze toetsenbord voor Macbook van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

Het draadloze toetsenbord is zo een handig apparaat. Als je moe bent van een hoop kabels die overal op je bureau liggen is het tijd om een draadloos toetsenbord aan te schaffen. Je hebt dan meer ruimte op je bureaublad, maar tegelijkertijd ben je ook mobieler. Je sluit het zonder het gebruik van kabels aan op je desktop, laptop of je tablet en dat gebeurt op twee manieren. Als het gaat om draadloze toetsenborden kun je kiezen uit verschillende soorten, kwaliteiten, maten en merken. Wil je meer bewegingsvrijheid? Bekijk dan gauw deze top vijf draadloze toetsenborden die we hier zullen bespreken.

De draagbaarheid van het draadloos toetsenbord.

Het draadloze toetsenbord is handiger, omdat het maakt dat je een stuk mobieler bent dan met een standaard toetsenbord. Gebruik je een draadloos toetsenbord? Dan kun je je vrij bewegen en zitten waar je wilt. En als je het zat bent achter je bureau te werken, dan neem je je laptop en toetsenbord gemakkelijk ergens mee naartoe. Volledige mobiliteit en comfortabel werken waar je ook bent. Verder heb je ook meer ruimte met een draadloos toetsenbord. Het maakt dat je ruimte hebt op je bureau. Het werkt met batterijen en je krijgt ook een USB-stick erbij die je in je laptop of computer moet doen. Het draadloos toetsenbord zorgt dus voor gemak.

Het draadloze toetsenbord is makkelijk schoon te houden. Volgens onderzoek blijkt dat de draadloze toetsenborden een grote bron zijn van bacteriën. Daarom is het belangrijk om deze goed schoon te houden. Maak je toetsenbord regelmatig schoon om de verspreiding van deze bacteriën te voorkomen en om stofdeeltjes of mogelijke voedselresten onder de toetsen op te ruimen.

Direct zoeken? Inhoudsopgave
[toc]

Top 10 draadloze toetsenbord voor macbook in 2022 – Bekijk overzicht

1.

SAMTECH Toetsenbord en muis


SAMTECH Toetsenbord en muis – Oplaadbaar Draadloos keyboard – met 2.4G Wireless Bluetooth 

5/5

Bekijk prijs

2.

SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad


SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad – universeel keyboard

5/5

Bekijk prijs

3.

Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV


Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV / (Windows) PC / Apple Macbook – iMac

5/5

Bekijk prijs

4.

Maxxions Draadloos Bluetooth Toetsenbord met Numpad


Maxxions Draadloos Bluetooth Toetsenbord met Numpad 

5/5

Bekijk prijs

5.

Universeel Draadloos Bluetooth - Toetsenbord Voor Smart TV


Universeel Draadloos Bluetooth – Toetsenbord Voor Smart TV / Tablet / (Windows) PC / Apple Mac – iPad

5/5

Bekijk prijs

Best geteste draadloze toetsenbord voor macbook – Ontdek de beste producten

1. SAMTECH Toetsenbord en muis – Oplaadbaar Draadloos keyboard – met 2.4G Wireless Bluetooth 

Het 2.4 G draadloos bluetooth toetsenbord is een veelzijdig toetsenbord dat speciaal is ontworpen als aanvulling op laptops, tablets, iPad, Apple Mac Books, iMac, Lenovo, Surfaces of andere apparaten met USB-connectie. Het draadloze toetsenbord wordt geleverd met een muis die erbij past en een bluetooth USB-ontvanger. Het is ook te verkrijgen in een zeldzame kleur space grijs of ijzer grijs met zwarte toetsen. Het toetsenbord is uitwisselbaar met laptops met een USB-aansluiting. Het toetsenbord is space grijs, dus je kunt het zien als een mooi langer makend deel van je laptop, PC of tablet.

Het toetsenbord heeft een nummer gedeelte en alle Apple MacBook of Windows-functie toetsen worden ondersteund door het bluetooth 3.0 toetsenbord. De draadloze technologie van deze draadloze muis die hoort bij het toetsenbord, heeft een bereik van ongeveer 15 meter en een frequentiebereik van 2,4 GHz, waardoor het aantal lange kabels dat je nodig hebt voor je apparaten wordt verminderd. Je kunt met een USB-transmitter, die je ook meekrijgt, zowel het toetsenbord als de muis kunt aansluiten. Het verbetert ook de draagbaarheid van het apparaat zonder dat je je druk hoeft te maken over het transporteren van extra kabels.

Deze draadloze toetsenbord is de oplossing als je dus bij je laptop of tablet een toetsenbord nodig hebt om makkelijk mee te kunnen nemen. Iedereen kan het gebruiken, overal waar je maar wilt. De oplaadbare batterij levert 6 maanden stand-by tijd. Er is genoeg ruimte tussen de toetsen, geen enkele sleutel zal worden gemist. Het toetsenbord heeft antislipkussentjes aan de onderkant en dat voorkomt dat het telkens gaat verschuiven. Je krijgt natuurlijk een draadloze muis erbij. Het gewicht is 270 gram, de hoogte is 0,9 cm, de lengte 12,5 cm en de breedte is 28,5 cm. Het heeft een werkbereik van 10 meter.


SAMTECH Toetsenbord en muis

5/5

Bekijk deal

voordelen

Compatibel met iedere laptop

Oplaadbare batterij biedt 6 maanden standby-tijd

De antislipkussentjes aan de onderkant voorkomen dat het toetsenbord verschuift

Ga automatisch naar de slaapstand om stroom te besparen

nadelen

Geen

2. SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad – universeel keyboard 

Het draadloze keyboard is een veelzijdig toetsenbord die apart is ontworpen als aanvulling op mobiele telefoons, iPad, tablets, Dells, Apple Mac Books, laptops of andere apparaten met USB-connecties. Het draadloze toetsenbord is handig in gebruik en dat komt door het touchpad. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je televisie vanaf de sofa bedienen. Het toetsenbord is uitwisselbaar met alle USB-apparaten, maar het is speciaal gemaakt voor Samsung laptops, iPad, tablets of voor je televisie. Aan de zijkant zit er een touchpad, waarmee je volledige controle over het apparaat hebt, en dat maakt het zo apart.

Het bijzondere is echter dat je je SAMTECH-toetsenbord op meerdere apparaten kunt aansluiten. De schakelaar van de USB-receiver maakt het gemakkelijk om van apparaten over en weer te schakelen, zodat je onmerkbaar tussen verschillende telefoons, je smartphone en tablets kunt wisselen. Daarnaast werkt het toetsenbord op meerdere platformen tegelijk. Het kan met PC, Mac, Android en iOS tegelijk werken en dat is een grote winst voor de werkende klasse. Er zijn voor deze toetsenbord twee AAA-batterijen nodig voor de stroomvoorziening. Deze batterijen kun je 4 maanden lang gebruiken met non-stop gebruik van 2 uur per dag.

Het gewicht van deze draadloze toetsenbord is 270 gram, de lengte is 12,2 cm, de hoogte is 1,3 cm en de breedte is 27,4 cm. Het heeft een werkbereik van 10 meter en de kleur is zwart. Verder is het geschikt voor elk apparaat die een USB-aansluiting heeft. Het keyboard is gemaakt van duurzaam en, wat de kwaliteit betreft, hoogwaardig materiaal voor langdurig gebruik. Het heeft een goede veerkracht, snelle reactie voor gemakkelijk typen.


SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad

5/5

Bekijk deal

voordelen

Hoogwaardige kwaliteit van ABS behuizing

USB-Receiver

Werkbereik van 10 meter

Handleiding: User Manual (meegeleverd)

nadelen

Niet geschikt om hele dagen op te werken

3. Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV / (Windows) PC / Apple Macbook – iMac

Het TeckNet X315 toetsenbord wordt aangedreven door TeckNet 2,4 G draadloze technologie. Om het eenvoudig te kunnen installeren sluit je de USB Nano-ontvanger aan op een lege USB-poort van je Smart-tv, MacBook of computer. CO-Link verbind je Tecknet toetsenbord vanzelf met de Nano-ontvanger, er is geen installatie of invoering vereist. Het toetsenbord maakt automatisch opnieuw verbinding, wanneer de computer nogmaals wordt aangemaakt. Het maximale bereik is 10 meter. Met zijn ultra-dunne ontwerp (5 mm dun) en draadloze verbinding kun je comfortabel je tijd doorbrengen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Het Tecknet toetsenbord is compact en licht van gewicht, zodat je hem vanaf de sofa voor je Smart TV kunt gebruiken. De toetsen zijn comfortabel, ze slaan soepel aan en bij het typen hoor je geen geluid. Als je kiest voor deze toetsenbord dan krijg je gelijk kwaliteit en duurzaamheid van het product mee. Voor mensen die een Smart-tv hebben of een Mac of PC komt dit goed van te pas. Tecknet’s energiebesparende technologie omvat efficiëntie functies zoals een aan en uit schakelaar en een smart slaap modus. Dit garandeert een lange levensduur tot ongeveer twee jaar. Het toetsenbord heeft multimedia sneltoetsen en het type is Scissor.

Het is niet geschikt voor gamen en het heeft ook geen numeriek pad. Het gewicht is 349 gram, de lengte is 295 mm, de hoogte is 28 mm en de breedte is 128 mm. Het type input en output is USB en de verbinding is draadloos. De batterijen zijn niet inbegrepen bij de inhoud van de doos. Je krijgt bij het aanschaffen van het toetsenbord natuurlijk een handleiding erbij.


Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV

5/5

Bekijk deal

voordelen

Comfortabele toetsen die soepel aanslaan

Super dunne design (5mm dun)

Een on/off switch

Smart sleep modus.

nadelen

Matige kwaliteit

4. Maxxions Draadloos Bluetooth Toetsenbord met Numpad

Voor iedereen die een mooie en stijlvolle werkplek belangrijk vindt is dit draadloze aluminium toetsenbord iets wat niet mag ontbreken. Het toetsenbord kun je makkelijk koppelen aan Apple en Windows-computers. Houdt de toetsen “fn” en “1” ingedrukt totdat het Led-lampje rechts bovenaan begint te knipperen. Het toetsenbord staat nu in de verbindingsmodus en het kan worden aangesloten op apparaten zoals tablets en mobile telefoons. Je kunt tot drie apparaten tegelijk koppelen en wissel van apparaat door fn+ 1,2 of 3 ingedrukt te houden. Dit kun je doen zonder meerdere toetsenborden te gebruiken.

Als het wit lichtje eenmalig knippert, is het toetsenbord geactiveerd. Als het lichtje voortdurend blijft knipperen is het klaar om gekoppeld te worden aan een apparaat. Als het lichtje op rood blijft wil dat zeggen dat het toetsenbord aan het opladen is. Als het lichtje knippert en een gele kleur heeft moet het toetsenbord opgeladen worden. Als je FN+ESC lang ingedrukt houdt gaat het toetsenbord terug naar fabriek instellingen. Als beide Leds uit zijn, na enkele secondenlang ingedrukt houden, dan is de reset geslaagd. Op die manier worden apparaten die eerder gekoppeld waren verwijderd.

Het toetsenbord heeft een oplaadbare ingebouwde batterij. Het kan ook met elke apparaat die gebruikt maakt van bluetooth koppelen. Het is speciaal voor mensen die gebruik maken van bluetooth apparaten. Het product gewicht is 480 gram, de lengte is 517 mm, de hoogte is 42 mm en de breedte is 162 mm. Draadloos bereik is 3 meter en de kabellengte is 1 meter. Het heeft geen instelbare verlichting en ook geen display.


Maxxions Draadloos Bluetooth Toetsenbord met Numpad

5/5

Bekijk deal

voordelen

Automatische slaapstand

Mechanische toetsen

Oplaadbare ingebouwde batterij

Makkelijk om mee te nemen

nadelen

Verliest snel de verbinding

5. Universeel Draadloos Bluetooth – Toetsenbord Voor Smart TV / Tablet / (Windows) PC / Apple Mac – iPad

Dit veelzijdige draadloze bluetooth toetsenbord is geschikt voor alle bluetooth tablets. Voeg je veel documenten in of verstuur je veel e-mails op je tablet, dan gaat het zoveel makkelijker en sneller met dit draadloze bluetooth toetsenbord. Het toetsenbord ziet er elegant en duurzaam uit en het is van hoge kwaliteit. Het wireless keyboard heeft een standaard Nederlandse QWERTY- indeling en werkt op twee AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen bij aankoop van het product. Je hebt verder zo goed mogelijk bereik met de bluetooth verbinding. Je kunt makkelijk blindtypen met dit volwaardig toetsenbord.

Het toetsenbord heeft een zilverkleurig of aluminium coating en dat geeft het keyboard een prachtige uitstraling. De rubberen dopjes aan de onderkant zorgen ervoor dat het toetsenbord niet wegglijdt tijdens het typen. Het toetsenbord is licht, compact en makkelijk mee te nemen. Het merk is i12Cover en het gebruikt batterijen. Bluetooth is meer compatible met meerdere apparaten, omdat je de randapparatuur kunt gebruiken met apparaten die geen USB-A poorten hebben. Het model is wireless bluetooth keyboard, universeel draadloos Qwertytoetsenbord en het komt in de kleur wit.

Het gewicht is 300 gram, de lengte is 290 m, de hoogte is 25 mm en de breedte is 125 mm. Het universeel draadloos bluetooth toetsenbord heeft geen multimedia sneltoetsen en ook geen verlichting. Draadloos bereik is 2 meter. Het is niet oplaadbaar en het heeft ook geen display. Je krijgt een handleiding erbij en dat is geschreven in het Engels. Om het toetsenbord veilig op te bergen is het wijs om een handige sleeve aan te schaffen. Op die manier kun je het overal meenemen.


Universeel Draadloos Bluetooth - Toetsenbord Voor Smart TV

5/5

Bekijk deal

voordelen

Zeer compact en licht

Rubber dopjes aan de onderkant

Koppelbaar met elk device

Bluetooth verbinding

nadelen

Kwetsbaar

Het aanschaffen van een draadloos toetsenbord voor je MacBook

Draadloze toetsenborden zijn handig voor de mensen die niet met verschillende soorten kabels op hun bureau opgehoopt willen zitten. Het toetsenbord maakt ook dat je ook mobieler kan zijn, want je sluit ze aan zonder kabels aan je laptop, je tablet of desktop. Je bent gegarandeerd van volledige mobiliteit en ook nog comfortabel werken waar je ook bent. Je hebt draadloze toetsenborden die batterijen gebruiken en je hebt weer anderen waar de batterij is ingebouwd. Na een bepaalde tijd met je het gaan opladen. Je krijgt een USB-stick erbij die je in je laptop of computer moet doen om je draadloos toetsenbord aan te sluiten. Je hebt ook draadloze keyboards met Bluetooth. Je kunt het toetsenbord koppelen aan elke apparaat die ook gebruikt maakt van bluetooth. Voor de mensen die bepaalde documenten moeten invoegen of bij het versturen van vele e-mails op je tablet is het makkelijker en sneller om het via bluetooth te doen. Met bepaalde draadloze toetsenborden kun je ook makkelijk blindtypen.

Wat je nog moet weten

De verschillende toetsenborden verschillen in gewicht, lengte, breedte en hoogte. Je hebt toetsenborden die licht en smal zijn. Je hebt anderen die weer iets zwaarder wegen en langer zijn. Wat ook handig is, is dat je op deze draadloze toetsenborden verschillende apparaten tegelijk kunt koppelen, waardoor je makkelijk kunt switchen. Je hoeft dan maar 1 toetsenbord gebruiken voor meerdere apparaten. Hoe handig is dat! Bij elke toetsenbord krijg je een handleiding mee. Bij sommige keyboards krijg je ook nog een draadloze muis erbij. Het is goed om daarop te letten bij het aanschaffen van een van deze producten. Sommige toetsenborden hebben een vrij dun ontwerp, vrij compact, waardoor je ze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Verder heb je anderen die voorzien zijn van mediatoetsen waardoor het makkelijker is om muziek en video lijsten af te spelen.

Top 10 draadloze toetsenborden voor macbook in 2022

1.

SAMTECH Toetsenbord en muis


SAMTECH Toetsenbord en muis – Oplaadbaar Draadloos keyboard – met 2.4G Wireless Bluetooth 

5/5

Bekijk prijs

2.

SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad


SAMTECH Toetsenbord Draadloos (2.4Ghz) met touchpad – universeel keyboard

5/5

Bekijk prijs

3.

Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV


Tecknet Universeel Draadloos Toetsenbord Voor Smart TV / (Windows) PC / Apple Macbook – iMac

5/5

Bekijk prijs

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.