Home » Beste draadloze muis voor MacBook

Beste draadloze muis voor MacBook

Beste draadloze muizen voor MacBook| Ontdek de best geteste top 10 draadloze muizen voor MacBookvan 2022

Een goede draadloze muizen voor MacBook vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste draadloze muizen voor MacBook van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

Zou je graag comfortabel en zonder zere vingers willen werken? Dan is na de laptop een draadloze muis voor je laptop of MacBook het belangrijkste gadget die je zeker nodig zult hebben. Het gebruik van een externe muis zorgt voor meer natuurlijke handposities en gebaren, wat het werk na verloop van tijd versnelt. Wanneer je thuis werkt of terwijl je op reis bent, komt het vaak voor dat je uren na elkaar achter je laptop of MacBook zit te werken. Om het makkelijker voor je te maken zijn wij op zoek gegaan naar de vijf beste draadloze muizen voor MacBook in 2022.

Het gemak en comfort van de draadloze muis.

Als je een MacBook gebruikt voor bepaalde werkzaamheden en je bent daarnaast ook vaak af en toe op reis, gebruik je in plaats van een muis met kabel liever een draadloze muis. In het verleden kon het vinden van accessoires voor je MacBook ietwat moeizaam zijn, maar nu is er volop keus! Door het formaat van de draadloze muis heb je meer ruimte om het overal naartoe mee te nemen. De kosten van de aanschaf van de USB- muis zijn redelijk als je moet kijken naar de voordelen en flexibiliteit die het biedt.

Als je een draadloze muis gebruikt, heb je dankzij de infrarood technologie helemaal geen muismat meer nodig. Het elimineert ook de noodzaak om de “bal” van de draadloze muis constant schoon te maken. Draadloze muizen worden steeds populairder onder klanten, de werkende klasse, maar ook voor zij die van gamen houden. Ze zorgen voor productiviteit en gemak en tegelijkertijd voor minder rommel met kabels op je bureau en het laatste is de grootste oorzaak dat men meer ervoor kiest.

Direct zoeken? Inhoudsopgave
[toc]

Top 10 draadloze muizen voor macbook in 2022 – Bekijk overzicht

1.

Draadloze Muis - Oplaadbaar - Bluetooth 4.0 - 2.4GHz


Draadloze Muis – Oplaadbaar – Bluetooth 4.0 – 2.4GHz

5/5

Bekijk prijs

2.

Draadloze Optische Muis - Ergonomische USB Gaming Game Muis


Draadloze Optische Muis – Ergonomische USB Gaming Game Muis Voor PC/Laptop/Windows/Macbook

5/5

Bekijk prijs

3.

Allteq - Draadloze muis - Zwart


Allteq – Draadloze muis – Zwart

5/5

Bekijk prijs

4.

Luxe Draadloze Muis Met 4 Knoppen - Ultraplat & Stil Design


Luxe Draadloze Muis Met 4 Knoppen – Ultraplat & Stil Design

5/5

Bekijk prijs

5.

Oplaadbare 'direct connect' draadloze bluetooth muis


Oplaadbare ‘direct connect’ draadloze bluetooth muis

5/5

Bekijk prijs

Best geteste draadloze muizen voor macbook – Ontdek de beste producten

1. Draadloze Muis – Oplaadbaar – Bluetooth 4.0 – 2.4GHz – Draadloos – Laptop – PC – Tablet – Incl USB -C Adapter voor Macbook – Zilver

Je kunt je Silver Eagle compact Bluetooth muis draadloos verbinden met je MacBook, PC, laptop en tablet. Dit maakt de muis ideaal om het thuis te gebruiken, maar ook onderweg. Deze Silver Eagle draadloze muis is ook geschikt voor de nieuwste generatie laptops, tablets en MacBooks die een USB-C aansluiting hebben. Muizen die kabels hebben zijn afhankelijk van de lengte van de kabels. In tegenstelling tot veel andere muizen hebben draadloze muizen ingebouwde batterijen. De oplaad batterij heeft een lang levensduur en gaat 168 uur mee nadat je hem een uur hebt opgeladen. Je kunt de muis ook opladen terwijl hij in gebruik is. Zo kun je zonder je zorgen te maken aan de slag.

De draadloze muis van Silver Eagle komt met een USB-C adapter voor MacBook. Daarnaast heeft het geen batterijen nodig. De muis wordt opgeladen met een USB-kabel en is perfect voor onderweg. De muis gaat snel in stand-by modus en het afstandsbereik is 10 meter. De kleur van de draadloze muis is zilver en het is geschikt voor rechtshandigen. Het heeft 3 DPI- standen, 1000/1200/1600. Het is ook uitwisselbaar met Windows 7 en hoger, Mac OS en Android. Het gaat gelijk in een slaapstand wanneer je het niet gebruikt.


Draadloze Muis - Oplaadbaar - Bluetooth 4.0 - 2.4GHz

5/5

Bekijk deal

voordelen

Geen batterijen nodig

Inclusief Usb-C Adapter voor macbook

Ideaal voor onderweg

Tot wel 10 meter bereik

 Draadloos via 2.4GHz en bluetooth

nadelen

Geen batterijstatus

2. Draadloze Optische Muis – Ergonomische USB Gaming Game Muis Voor PC/Laptop/Windows/Macbook

Deze ergonomische muis met USB-ontvanger is een optische muis met een groot bereik van meer dan 10 meter en geschikt voor links -en rechtshandigen dankzij het symmetrische ontwerp. Deze draadloze muis is plug and play en het is ook geschikt voor Windows en Apple apparaten. Met een zeer aanpasbare resolutie tot 1600 DPI is deze muis zeer nauwkeurig en geschikt voor veel voorkomende werktaken. Verder komt het goed van te pas bij het gamen. Je sluit de muis eenvoudig aan op een USB-poort met de micro USB-ontvanger. Hij kan in je muis worden opgeborgen, zodat je hem niet kwijtraakt als je hem meeneemt op reis.

De draadloze muis is geschikt voor alle apparatuur waarvoor je het wilt gebruiken. Van het typen van mails tot fotobewerking en ook nog het spelen van games. De maximale werkafstand is 10 meter en werkhoek is 360°.  Het heeft een verbinding van 2,4 GHZ-radioverbinding. De draadloze muis ondersteunt USB 1.1 en USB 2.0 en het heeft 4 knoppen. Het wordt gevoed door 2x AAA-batterijen die niet inbegrepen zijn bij het kopen van de muis. Het gewicht is 62 gram, de lengte is 11,5 cm, de breedte is 6 cm en de hoogte is 2 cm. De kleur van de muis is zwart.

De moderne optische sensortechnologie houdt de muis op zijn plaats en werkt op de meeste oppervlakken van hout, marmer en leer zonder dat een muismat daarvoor nodig is. Het is een stille muis en heeft normale verlichting. Deze optische muis heeft geen bluetooth en is ook niet oplaadbaar.


Draadloze Optische Muis - Ergonomische USB Gaming Game Muis

5/5

Bekijk deal

voordelen

Ergonomische draadloze muis geschikt voor linkshandig en rechtshandig gebruik

Plug&play – direct te gebruiken op uw Windows/Apple PC of lapto

Met links/rechts knoppen en scroll wieltje

Maximale werkafstand 10 m, werkhoek 360 graden

Aantal knoppen: 4

nadelen

Kwetsbaar

3. Allteq – Draadloze muis – Zwart

Als je echt wil genieten van een draadloze muis wanneer je op reis gaat of op kantoor, maar ook in huis, moet je voor deze optische muis gaan. Het geeft draadloze vrijheid waar je ook bent. Verder is het uitgerust met een nano-ontvanger en intelligente energiebesparing om de levensduur van de batterij te verlengen. Deze ALLteq draadloze muis is een eenvoudige, praktische en compacte draadloze muis. Deze muis heeft een kleine USB-ontvanger die draadloos verbinding maakt met het apparaat. De muis is voorzien van een optische sensor tot 1200 DPI. Je hoeft dus bij dit apparaat geen muismat te hebben. Deze muis kan op elk glad oppervlak worden gebruikt.

Dit apparaat is precies wat je nodig hebt voor je MacBook, laptop en kan zelfs worden aangesloten op een desktopcomputer. Deze draadloze USB-muis geeft je meer flexibiliteit als je aan een project werkt of aan een bureau zit, omdat je meer ruimte hebt voor je laptop, MacBook of computer dan wanneer je een kabel muis zou gebruiken. Door de ALLteq draadloze muis te gebruiken kun je werken waar je je het prettigst voelt. Je hoeft niet dicht naast je computer te zitten om je muis te gebruiken. Dit maakt het gebruik van de draadloze muis perfect voor mensen die wel grote schermen gebruiken voor het geven van presentaties.

Je kunt overal in de kamer zitten en je computerscherm bedienen. Het gewicht van de muis is 60 gram en het heeft een lengte van 99 mm, een breedte van 65 mm en een hoogte van 37 mm. De kleur is zwart en het is geschikt voor rechtshandigen. Draadloos bereik is 10 meter en het wordt gevoed door batterijen.


Allteq - Draadloze muis - Zwart

5/5

Bekijk deal

voordelen

Draadloze optische muis 800/1000/1200 dpi

Inclusief draadloze USB nano-ontvanger

Voorzien van automatische energiebesparing

Nano-ontvanger opbergen in de muis

Eenvoudige installatie

nadelen

Kleine aan/uit knop die te gevoelig is

4. Luxe Draadloze Muis Met 4 Knoppen – Ultraplat & Stil Design – Oplaadbaar

Deze muis is een comfortabele draadloze muis met extra moderne stille knoppen en scrollwiel. Deze muis is alleen geschikt voor MacBooks die een gebruikelijke USB-A aansluiting hebben. De muis heeft een plug and play systeem, dus er is geen installatie van een bepaald software nodig. Door de kleine USB-ontvanger werkt de muis gewoon draadloos. Wanneer je gebruik wilt maken van de muis stop je de kleine USB-ontvanger in je MacBook of laptop en het is klaar voor gebruik. De kleine ontvanger kun je na het werken gewoon in je laptop of Macbook laten of je kunt het in de gleuf van je muis opbergen.


Luxe Draadloze Muis Met 4 Knoppen - Ultraplat & Stil Design

5/5

Bekijk deal

voordelen

Comfortabel met geavanceerde stille knoppen & scrollwiel

Geen installatie van speciale software benodigd

DPI-ontwerp met drie instellingen

Vloeiende beweging, ondersteunt kantoor- en gaminggebruik

 Interne accu met oplaadkabel

nadelen

Geen

5. Oplaadbare ‘direct connect’ draadloze bluetooth muis voor Windows, MacBook, Android, iPad en Telefoon! (Goud)

De draadloze bluetooth muis heeft een lengte van 11,2 cm, een breedte van 5,8 cm en een hoogte van 2,1 cm. Het heeft een scroll wiel en is oplaadbaar. Het heeft twee muisknoppen en het product gewicht is 96 gram. Het is geen game muis en heeft ook geen verlichting. Met een draadloze muis maak je snel en eenvoudig verbinding met bluetooth of 2.4 GHZ. Om een bluetooth muis aan te sluiten, verbind je eenvoudig je MacBook of laptop die bluetooth heeft. De draadloze muis geeft je de mogelijkheid om een extra poort vrij te kunnen houden op je apparaat.


Oplaadbare 'direct connect' draadloze bluetooth muis

5/5

Bekijk deal

Voordelen

Comfortabele en strakke design

Licht van gewicht

‘No-click’ design

Kan werken op 10meter afstand

Fast charge functie

nadelen

Als de batterij bijna leeg is happert die een beetje

Top 10 draadloze muizen voor macbook  in 2022 

1.

Draadloze Muis - Oplaadbaar - Bluetooth 4.0 - 2.4GHz


Draadloze Muis – Oplaadbaar – Bluetooth 4.0 – 2.4GHz

5/5

Bekijk prijs

2.

Draadloze Optische Muis - Ergonomische USB Gaming Game Muis


Draadloze Optische Muis – Ergonomische USB Gaming Game Muis Voor PC/Laptop/Windows/Macbook

5/5

Bekijk prijs

3.

Allteq - Draadloze muis - Zwart


Allteq – Draadloze muis – Zwart

5/5

Bekijk prijs

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.