Home » Beste Tweede beeldscherm

Beste Tweede beeldscherm

Beste tweede beeldscherm| Ontdek de best geteste top 10 tweede beeldschermen van 2022

Een goede tweede beeldscherm vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste tweede beeldschermen van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

Ben je op zoek naar een goede kwaliteit beeldscherm voor meer productiviteit? Heb je geen weet van tweede beeldschermen en waarnaar je precies moet uitkijken? Een ding is duidelijk, als het om desktop-pc’s gaat zijn twee schermen altijd beter dan een. Dat geldt vooral voor de Tech expert die meerdere grafisch intensieve programma’s tegelijk moet multitasken. Of je nu een grafisch ontwerper, data-analist, programmeur of iemand bent die een zware pc-gebruiker is, een set-up met meerdere monitoren kan zowel esthetisch als praktisch aantrekkelijk zijn. Lees in dit artikel verder over de 5 beste tweede beeldschermen en maak je keuze.

Hoe voordelig kan een tweede beeldscherm zijn

Set-ups met twee monitoren bieden op verschillende manieren veel productiviteit verbeteringen. Ten eerste kun je meer dan een applicatie tegelijk open hebben. Hierdoor klik je moeiteloos tussen twee applicaties en bespaar je tijd. Werken op twee monitoren is veel leuker dan maar een. Het is moeilijk te geloven dat het enige stress of verwarring zal verlichten, maar dat is een feit. Je productiviteit en het gebruiksgemak van je computer zullen aanzienlijk toenemen. Bewerken met twee monitoren is aanzienlijk eenvoudiger dan je je een keertje zou kunnen voorstellen. Je kunt nu je software op het ene scherm openen en je bestand activa op een ander scherm.

Dit zal je helpen je efficiëntie te verbeteren tijdens het werken aan een project. Je kunt je bestanden in feite in een fractie van een seconde gewoon naar de software slepen en neerzetten. Het is niet nodig om doelloos door je bestandsbrowser te zoeken naar de gewenste clips. We zouden allemaal liegen als we zouden zeggen dat dubbele monitoren er niet mooi uitzagen. Geloof me als ik zegt dat je je een totale baas zult voelen.

 Als je achter een opstelling met twee monitoren zit, voel je je meteen geweldig. Je kunt sneller bestanden tussen applicaties verwisselen dan je je kunt zich voorstellen. Met een enkele monitor kan het slepen van een bestand tussen applicaties dikwijls vervelend en moeizaam zijn. De mogelijkheid hebben om zowel de bestandslocatie als de bestemming tegelijkertijd open en zichtbaar te hebben, is absoluut geweldig.

Direct zoeken? Inhoudsopgave
[toc]

Top 10 tweede beeldschermen in 2022 – Bekijk overzicht

1.

ASUS ZenScreen MB16ACE - Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15 Inch


ASUS ZenScreen MB16ACE – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15 Inch

5/5

Bekijk prijs

2.

Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15.6 Inch


Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15.6 Inch

5/5

Bekijk prijs

3.

Stane Polestar - IPS Portable monitor - Full HD - HDMI & USB-C - Inclusief powerbank 20.000 mah


Stane Polestar – IPS Portable monitor – Full HD – HDMI & USB-C – Inclusief powerbank 20.000 mah

5/5

Bekijk prijs

4.

HKC MR13HFP - Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 13,3 Inch


HKC MR13HFP – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 13,3 Inch

5/5

Bekijk prijs

5.

MSI Optix MAG161V - IPS Portable Gaming Monitor - 15.6 Inch


MSI Optix MAG161V – IPS Portable Gaming Monitor – 15.6 Inch

5/5

Bekijk prijs

Best geteste tweede beeldschermen- Ontdek de beste producten

1. ASUS ZenScreen MB16ACE – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15 Inch

ASUS ZenScreen MB16ACE bestaat om je productief te houden, waar je ook bent. Dat lijkt goed, maar dit draagbare scherm van Asus heeft enkele bijzondere features die je in de praktijk goed van pas kunnen komen. De MB16ACE is dun (8 mm) en licht, 1,71 kg. Het is een van de lichtste 15,6 inch monitoren ter wereld. Het scherm heeft geen ingebouwde batterij, maar gebruik je via een USB-C aansluiting. Met 1 kabel heb je dus de overdracht van beeld en stroom. De MB16ACE heeft een bijzonder strak ontwerp. Het kan vervolgens worden gebruik als een tweede scherm dankzij de Full HD-resolutie plus IPS-paneel. Dankzij het IPS-paneel zijn de kleurweergave en de kijkhoeken uitstekend.

Het scherm heeft ook een blauwlichtfilter zak en een scherm die niet flikkert. De hoes die je meekrijgt, is een smart hoes. De smart hoes heeft ruimte voor een pen en is perfect om je draagbare scherm vast te houden, maar ook om hem in meerdere standen te plaatsen. Door de plug-and-play functie is dit een absolute alleskunner die je met maar een aansluiting als tweede scherm kunt gebruiken. Hij is prettig voor in de tuin, onderweg of op je bureau. De ZenScreen MB16ACE heeft maar een USB-aansluiting nodig voor zowel stroom- als videotransmissie vanaf het hostapparaat (bijvoorbeeld een Apple MacBook).

Het heeft verder een hybride signaal oplossing met native ondersteuning voor USB Type- C verbindingen, en het gebruikt een geïnstalleerd stuurprogramma om USB Type- A verbindingen te ondersteunen, voor volledige conformiteit. Het omkeerbare USB- C- ontwerp maakt het snel en eenvoudig aan te sluiten op elk apparaat. Het gewicht is 1,71 kg en de grootte van het scherm is 15,6 inch. Het is geen Touchscreen en ook geen Split screen. De lengte van de verpakking is 437 mm, de breedte is 290 mm en de hoogte is 78 mm.


ASUS ZenScreen MB16ACE - Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15 Inch

5/5

Bekijk deal

voordelen

Ontzettend dun (8mm) en lichtgewicht (0.71 kg)

Full HD resolutie en IPS-paneel

Heeft een blauw licht filter

Plug and play functie

nadelen

Kan prijzig overkomen

2. Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15.6 Inch

De Thredo TPM- 01 portable monitor is een vrij ergonomisch en ook nog draagbare Full HD monitor die compleet is voor schermspelers die onderweg zijn of voor diegenen die op zoek zijn naar een verplaatsbaar tweede monitor voor hun laptop om op kantoor te gebruiken. Het scherm is maar 709 gram licht en 9 mm dun en heeft een slimme, opklapbare hoes zodat hij in een slag kan worden neergezet. Het IPS-paneel zorgt voor een buitengewoon scherpziend beeld. De monitor is uitwisselbaar met elke laptop met een USB Type- C of HDMI-poort. De multifunctionele USB- C aansluiting met een omkeerbaar stekkertje is passend voor meerdere protocollen.

De USB-connector is zoals we al hebben aangehaald omkeerbaar, waardoor het niet uitmaakt hoe je de stekker in de poort steekt. Hij past altijd en dat is uiteraard een perfecte uitkomst voor degenen die in het donker hun stekker verkeerd in de poort van hun apparaat proberen te stoppen. Dit is ons allemaal eens wel overkomen. Dit beeldscherm van Thredo is perfect voor als je een tweede scherm voor je laptop wilt aansluiten, een zakelijke bijeenkomst of een vergadering hebt. Maar het komt ook goed van te pas als je een groter scherm wil voor je tv-serie of film in de trein, bus of in het vliegtuig.

Verder is het perfect als je een verplaatsbare monitor wil om te gamen met vrienden of voor het werk wilt gebruiken. Iedereen kan er gebruik van maken, het is eenvoudig te gebruiken. De schermgrootte van dit product is 15,6 inch en het is een Split screen. Het gewicht is 1,4 kg. De lengte van de verpakking is 450 mm, de breedte is 261 mm en de hoogte is 48 mm. Opmerkelijk is dat deze beeldscherm komt met ingebouwde speakers en het is 90 graden kantelbaar. Het is ook geschikt om te gebruiken met je Android Smartphone.


Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15.6 Inch

5/5

Bekijk deal

voordelen

15.6 inch Full HD-scherm (1980x1080P)

Slim en draagbaar

Ingebouwde luidsprekers

Aan/uit knop

USB Type C Oplaadpoort

nadelen

Flikkerend scherm

3. ®️Stane Polestar – IPS Portable monitor – Full HD – HDMI & USB-C – Inclusief powerbank 20.000 mah – 15.6 Inch

Heb je dringend een draagbare monitor nodig om als tweede scherm te gebruiken? Of wil je waar je ook bent spelen op je geliefd console? De Stane Polestar is zonder alle terughoudendheid de beste draagbare monitor die je kunt vinden. Dit model wordt niet zomaar de Polestar genoemd. Door de nieuwste LED-technologie komen kleuren echt tot leven. Hierdoor heb je een uitstekende ervaring op je beeldscherm. Andere schermen worden verblind met een helderheid van 350 nits, door de Stane Polestar. Dit minimaliseert reflecties van de zon of ander irriterend licht dat het plezier van het beeldscherm belemmert.

Bij draagbare schermen met een ingebouwde batterij gaat de batterij na een bepaalde tijd achteruit. Je zit dan met een veel zwaarder scherm en een batterij die gauw leegloopt. Daarom krijg je bij de Stane Polestar een extra draagbare batterij zodat je volop kunt genieten van je beeldscherm, waar je maar wilt. De Stane Polestar is ook nog eenvoudig aan te sluiten op diverse apparaten zoals een tablet, smartphone, Pc, laptop en gameconsoles. Je kunt het display aansluiten op een laptop, smartphone en Spelcomputers. De Stane Polestar is de perfecte oplossing als je een groter en helder scherm nodig hebt.

Je kunt het scherm ook aansluiten op andere consoles zoals de Playstation of Xbox. De beeldresolutie is 1920 x 1080 pixels, de schermgrootte is 15.6 inch en de kleurdiepte is 10 bits. De frequentie is 60 Hz. en de responstijd is 2 ms. Het gewicht is 670 gram en energieverbruik is 5 watt. De Stane Polestar luidspreker is een stereo luidspreker en het type scherm is glare, non-touch. De lengte verpakking is 500 mm, de breedte is 500 mm en de hoogte is 500 mm. De kijkhoek is 179 graden en het is een Split screen. De portable monitor bevat 1 x HDMI, 2 x USB-C, 3.5 MM Headphones jack.


Stane Polestar - IPS Portable monitor - Full HD - HDMI & USB-C - Inclusief powerbank 20.000 mah

5/5

Bekijk deal

voordelen

Ultra dun, 5mm bovenkant en 7mm onderkant

Gratis krachtige 20.000 mah Stane powerbank

Anti reflectie waardoor buiten gebruik aantrekkelijker wordt

Responstijd van slechts 2ms

nadelen

Scrollwieltje zijkant voelt wat zwak aan

4. HKC MR13HFP – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 13,3 Inch

Van tijd tot tijd is een scherm van je laptop niet genoeg als je onderweg bent. Dan is de MR13HFP ontzettend passend als tweede scherm. Het heeft een schermdiagonaal van 13,3 inch en weegt nog geen kilogram. Door zijn afmeting van een cm dik past hij altijd in de laptoptas. Het scherm wordt geleverd met een opvouwbare standaard, zodat hij ook zelfstandig op een bureau kan staan. Het kan makkelijk worden aangesloten op elke laptop door de meegeleverde HDMI-kabel. Ondanks het scherpe beeld en de vele opties die het beeldscherm heeft, is dit product met een verbruik van 24 watt opmerkelijk zuinig.

Wanneer hij in slaapstand is, verbruikt hij bovendien minder dan 0,3 watt. Het lage energieverbruik van deze beeldscherm maakt het een weloverwogen keuze. De schermresolutie is 1920 x 1080 pixels, de schermgrootte is 13.3 inch en het gebruikt een IPS-paneel. Het gewicht is 1 kg en het is non-touch. De lengte van de verpakking is 265 mm, de breedte is 450 mm en de hoogte is 390 mm. Dit beeldscherm is een full HD-led monitor en het komt met een 2 x 1W-speaker. Wat aansluitingen betreft, heeft het beeldscherm een 1 x USB-C en 1 x HDMI-C aansluiting. Het product wordt meegegeven met een standaard HDMI-kabel, een handleiding en een 12 V adapter.

Het beeldscherm van HKC heeft een relatief klein beeld, maar een helder scherm heb je wel wanneer je het aanschaft. Ook is het ideaal als tweede beeldscherm en zoals eerder aangegeven zuinig in energieverbruik. Het kan gebruikt worden op kantoor en wel dagelijks. Iedereen is op zoek naar een monitor die niet flikkert, dus dat heb je helemaal bij dit beeldscherm. Het is niet in hoogte verstelbaar en het heeft ook geen draaibaar scherm. De wandmontage is niet VESA- compatible. Het scherm kun je ook overal naartoe meenemen.


HKC MR13HFP - Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 13,3 Inch

5/5

Bekijk deal

voordelen

De monitor heeft een schermformaat van 13,3 inch

Full HD led-monitor

2x 1W speaker

Product wordt geleverd inclusief HDMI-kabel

 Zeer zuinig in energiegebruik

nadelen

Relatief klein beeldscherm

5. MSI Optix MAG161V – IPS Portable Gaming Monitor – 15.6 Inch

De MSI Optix MAG161V is door zijn hoge resolutie en beeldschermtechniek goed voor grafische vormgeving. Het Full HD levert een hoge beeldkwaliteit en goed overzicht. Vergeleken met een TN-paneel heeft het IPS-paneel twee grote voordelen, een betere kijkhoek en een mooie kleurweergave. Daarnaast wordt deze monitor opgeleverd met een accu. Je kunt je Optix MAG161V gaan gebruiken via een enkele USB type- C kabel. Met USB type- C dat zich onderscheidt door zijn tweevoudig wenteling symmetrische connector ontwerp, kun je de nieuwste apparaten gemakkelijker en met minder problemen aansluiten.

De schermresolutie is 1920 x 1080 pixels, de schermgrootte is 15 inch en het gebruik een IPS-paneel. Het gewicht is 2639 gram en het is non-touch. De lengte verpakking is 420 mm, de breedte is 292 mm en de lengte is 60 mm. Het scherm is niet draaibaar en het heeft ook geen ingebouwde speakers. Het bezitten van de beste draagbare monitor heeft een scala aan voordelen en bruikbaarheden. Het eerste belangrijkste voordeel zit in de naam draagbaarheid. Het meenemen van de draagbare monitor in een standaard laptoptas is zo handig als het maar kan. Vervolgens zien de meeste er echt goed uit.

Wanneer ze op een bureau worden geplaatst, zien ze eruit als een grote tablet die handig wordt gestut voor een betere kijk ervaring. Bovendien is gamen onderweg nog nooit zo alledaags geweest. Of je nu gaat gamen op je laptop, console of zelfs een mobiel apparaat, een draagbaar scherm komt goed van pas. De meeste draagbare monitoren zijn budgetvriendelijk in vergelijking met hun tegenhangers op ware grootte. Tenslotte kan het hebben van een draagbaar laptopscherm je helpen je workflow, efficiëntie en zelfs spelprestaties te verbeteren. Als je veel werk op je laptop doet terwijl je onderweg bent, zou het hebben van extra schermruimte meer dan nuttig voor je zijn.


MSI Optix MAG161V - IPS Portable Gaming Monitor - 15.6 Inch

5/5

Bekijk deal

voordelen

Full HD scherm

IPS-paneel

Betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave

Monitor voorzien van een accu

Mat scherm; geen reflecties

nadelen

USB kabel is aan de korte kant

Waarop je moet letten bij het aanschaffen van een beeldscherm

In wezen willen mensen de schermruimte waarmee ze moeten werken vergroten. Use cases variëren van werk en studie tot gaming en andere entertainment. Draagbare monitoren zijn een gemakkelijke manier om een laptopscherm uit te breiden of de weergave grootte voor een mobiel apparaat te vergroten. En ze zijn een stuk draagbaarder dan een desktop monitor, wat ze een geweldige optie maakt voor een technisch onderlegde persoon die onderweg meer weergave ruimte nodig heeft. Gewicht is ook een overweging als je je tweede scherm bij je draagt.

Een pond of twee (of een paar honderd gram) lijkt misschien niet veel totdat je het moet meenemen op een acht uur durende wandeling naar je foto shoot op de bergtop. De schermkwaliteit zal ook van belang zijn. Als je alleen maar Netflix wil kijken of geïmproviseerde een op een vergaderingen wilt houden, heb je mogelijkerwijs geen 4k resolutie nodig. Als je honderden regels code of bewerkingsmedia gaat doorzoeken, dan wil je onmiskenbaar een draagbare IPS-monitor met hoge resolutie. Oriëntatie controle is ook waardevol in een draagbare monitor, vooral voor het bewerken en coderen van foto’s.

Door de monitor van liggend naar staand te draaien, kun je makkelijker de hele foto’s zien waaraan je werkt. Of gebruik het om snel lange codeblokken in een oogopslag te scannen. De kans is zelfs groot dat je desktop monitor deze functie niet heeft (maar allerminst als deze een goed ergonomisch ontwerp heeft), waardoor een draagbare monitor ook onderdeel kan worden van je normale werkstation. Connectiviteit is duidelijk het belangrijkste kenmerk. Wat heb je tenslotte aan een die je niet op je apparaten kunt aansluiten? En ofschoon het handig kan zijn om HDMI- of DisplayPort- compatibiliteit te hebben, is de nieuwe standaard een USB- C-verbinding.

Top 10 tweede beeldschermen in 2022 

1.

ASUS ZenScreen MB16ACE - Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15 Inch


ASUS ZenScreen MB16ACE – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15 Inch

5/5

Bekijk prijs

2.

Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor - 15.6 Inch


Thredo TPM-01 – Full HD USB-C IPS Portable Monitor – 15.6 Inch

5/5

Bekijk prijs

3.

Stane Polestar - IPS Portable monitor - Full HD - HDMI & USB-C - Inclusief powerbank 20.000 mah


Stane Polestar – IPS Portable monitor – Full HD – HDMI & USB-C – Inclusief powerbank 20.000 mah

5/5

Bekijk prijs

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.