Home » Een nieuw vloerkleed in de woonkamer

Een nieuw vloerkleed in de woonkamer

Tijdens de zomermaanden begon ik mij in eens zo te irriteren aan ons vloerkleed. Het vloerkleed was niet van hele goede kwaliteit en met twee jonge kinderen was het in een snel tempo toch wat smoezelig geworden. Ik bedacht mij dat een vloerkleed tijdens de zomermaanden eigenlijk wel overbodig is. Het is dan toch warm, waardoor onze voetjes best zonder vloerkleed zouden kunnen. Al snel belandde het vloerkleed bij grofvuil en wat voelde dat fijn! Onze woonkamer voelde in eens veel ruimer en schoner aan. Heerlijk! Totdat ik begon te merken dat ons vorige vloerkleed perfect was om op te spelen, veel sfeer in huis bracht en de zithoek als het ware accentueerde. Spijt dat ik het vloerkleed weg had gedaan had ik niet, maar toch wist ik wel dat er na de zomer een nieuw vloerkleed moest gaan komen. En ja hoor, hij is er!

Het vloerkleed is afkomstig van Volero en heet “Grand Dots Creme/Zwart”. Ik vond hem tussen de hoogpolige vloerkleden en uiteindelijk zijn we voor de afmeting 200 x 290 cm gegaan. Dat is perfect voor onze woonkamer. Het vloerkleed werd netjes verpakt thuis bezorgd en zodra hij op zijn plek lag, werd hij gelijk al warm ontvangen voor mijn kindjes. Alle blokken en autootjes werden erbij gepakt en er werd volop op gespeeld. Zo leuk om te zien! Stiekem denk ik wel dat ze een vloerkleed wat gemist hebben, maar die tijd halen ze nu dubbel en dwars weer in. Iedere morgen gaan ze gelijk lekker op het vloerkleed spelen en ik moet ze er bijna van af tillen, zodra het ontbijt op tafel staat.

Naast dat de kinderen een vloerkleed gemist hebben, vind ik het toch ook wel heel erg fijn dat onze zithoek weer helemaal compleet is. Het is veel gezelliger en aangezien dit vloerkleed stippen bevat, geeft het onze interieur ook in eens een heel speels effect. Super leuk! Hier gaan we hopelijk heel erg lang van genieten!

Delen:

3 Reacties

 1. bychristiana
  18 september 2021 / 7:39 AM

  Wat is ie leuk! Haha, ik ben soms ook zo; dat ik me opeens heel erg ga irriteren aan iets en dan moet het direct weg;-) Ik ben nog steeds heel blij met het vloerkleed bij de salontafel maar hij is erg vies. Ik heb al gekeken wat het kost om hem te stomen maar dat is bijna duurder dan de prijs van het kleed zelf. Het is een ikea kleed wat niet meer te krijgen is helaas:-(

 2. theNextG1rl
  26 september 2021 / 1:25 PM

  Ik ben bij veel dingen ook van de wat goedkopere variant en dan wat vaker wisselen voor iets anders, dus snap het helemaal! 😉

 3. Heidi
  4 oktober 2021 / 3:26 PM

  Ziet er super mooie uit.
  En geeft nog eens een warme uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.