Home » Nieuwe posters kinderkamer en woonkamer

Nieuwe posters kinderkamer en woonkamer

Zijn jullie ook zo weg van posters? Posters aan de muur is al een lange tijd een grote trend. Het leuke aan posters is dat je ze heel gemakkelijk kan vervangen en dat ze heel betaalbaar zijn. Daarnaast komen er iedere keer weer nieuwe ontwerpen bij, waardoor je posterwand nooit saai hoeft te worden. Ik heb bijna in iedere kamer in mijn huis wel een poster hangen. Ik vind het geweldig en ik werd daarom ook heel erg blij toen ik een mail kreeg voor samenwerking met het poster merk Gallerix!

Het poster merk Gallerix heeft een groot assortiment aan posters. Van leuke posters voor een kinderkamer tot aan echte kunstwerken afgedrukt op mooi dik posterpapier. Daarnaast vind je er ook mooie kaarten, van bijvoorbeeld jouw favoriete vakantieland, de plek waar je ten huwelijk gevraagd bent of elkaar ontmoet hebt. Maar ook de geboorteposters zien er prachtig uit! Dit zijn schetsen van je pasgeboren baby in werkelijke grootte geschaald. Zo gaaf! Binnenkort ga ik aan de slag met het veranderen van onze slaapkamer en dan denk ik dat ik toch twee van deze mooie geboorteposters ga bestellen.

Maar voor nu heb ik allen posters besteld voor de kinderkamer van Tim en voor onze woonkamer en deze laat ik jullie graag zien!

Posters voor de kinderkamer van Tim

De commode op de kamer van Tim hebben we naar zolder verplaatst. Deze werd overbodig en aangezien het toch veel ruimte in beslag nam vond ik dat hij weg moest. In plaats daarvan heb ik een houten bankje met leuke kussens en knuffels neergezet. Aan de muur boven het bankje hingen een paar schilderijtjes van dieren die ikzelf geschilderd heb. Super schattig, maar aangezien Tim nu 1 jaar is, vond ik dat ook zijn kamer wel wat minder “Babykamer” mocht worden. Voor hem koos ik daarom voor een hele lieve poster van een vosje en een konijntje die elkaar een knuffel geven. En een poster van een egeltje. Zo lief! Ze passen allebei heel goed in het “dieren” thema en maken de kinderkamer helemaal compleet!

Grote poster van Monet in de woonkamer

Ook de woonkamer kon een nieuwe poster gebruiken. Ik had nog een stukje muur over waar ik iets groots aan wilde hangen. Mijn opa en oma hadden altijd een poster van Monet in hun huis hangen en dat sprak mij altijd erg aan. Toen ik zag dat er bij Gallerix ook verschillende Monet posters verkrijgbaar waren, wist ik dat het zoiets moest gaan worden. Uiteindelijk ben ik voor de Monet Water Lily Pond poster gegaan. De woonkamer heeft hierdoor een hele volwassen uitstraling gekregen en qua kleuren past de poster echt perfect in het geheel!

Posters die nog geen plekje gekregen hebben

Deze drie posters waren trouwens niet de enige posters die ik besteld heb. Ik heb er nog een paar besteld, maar deze heb ik nog geen plekje kunnen geven. Al verwacht ik niet dat het lang gaat duren. In de hal heb ik nog een paar plekjes en ook in de woonkamer hangen lijsten met posters die ik nog kan vervangen.

Cadeautje voor jullie!

Naast dat ik deze leuke posters van Gallerix gekregen heb, mag ik ook een kortingscode aan jullie weggeven. Met deze kortingscode krijg je 30% korting op alle posters van Gallerix. De unieke code is “30iris” en is alleen deze maand (september 2021) te besteden.

Delen:

3 Reacties

 1. bychristiana
  16 september 2021 / 3:59 PM

  Mooie posters heb je uitgezocht, ik vind vooral de Monet poster die nog geen plekje heeft mooi! Ik heb laatst ook een paar nieuwe posters gekocht voor aan de gallery wall in de woonkamer.

 2. Saskia
  18 september 2021 / 1:18 PM

  Mooie posters@

 3. Heidi
  4 oktober 2021 / 3:27 PM

  Wat mooie posters zijn het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.