Home » Uniswap Verwachting 2021 – 2025

Uniswap Verwachting 2021 – 2025

Uniswap (UNI) is een van de grootste exchanges in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte. Het DeFi protocol werd in 2018 opgericht door voormalig werktuigbouwkundig ingenieur Hayden Adams. De Uniswap-uitwisseling functioneert als een 100% on-chain geautomatiseerde protocol marketmaker op de Ethereum-blockchain. Het stelt DeFi gebruikers in staat om ether (ETH) te ruilen voor elk ERC-20 token zonder tussenpersonen, waardoor een enorm stuk van de liquiditeitsproblemen waarmee de meeste beurzen worden geconfronteerd, wordt opgelost.

Wat is Uniswap?


Uniswap is een gedecentraliseerde exchange gebouwd op de blockchain van Ethereum. Gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’en), net als Ethereum, laten investeerders of gebruikers cryptocurrency en gegevens uitwisselen zonder een account te hoeven maken bij een gecentraliseerd cryptocurrency platform zoals Coinbase of Binance. Op het platform wordt dagelijks voor meer dan een miljard dollar aan cryptocurrency verhandeld en het is de meest gebruikte beurs voor crypto en dataoverdracht ter wereld.

Uniswap koers verwachting 2021 oktober


In het begin prijs op 24.152 Dollar. Maximum prijs $30.191, de minimum prijs van $20.530. Uniswap koersvoorspelling verandering voor oktober -10.01%.

Uniswap koers verwachting 2021 november


In het begin prijs op 20.509 Dollar. Maximum prijs $30.160, minimum prijs $24.128. Uniswap koersvoorspelling verandering voor november -10.10%.

Uniswap koers verwachting 2021 december


In het begin prijs op 20.393 Dollar. Maximum prijs $29.989, minimum prijs $23.992. Uniswap koersvoorspelling verandering voor december -10.61%.

Uniswap koers verwachting 2021 – 2025


De UNI prijsactie is ongelooflijk bullish geweest sinds de jaarwisseling. Sinds het begin van 2021 heeft UNI het beter gedaan dan veel andere DeFi munten. Op zijn 3 mei all-time high van $ 44,97, had het token bijna 800% gewonnen vanaf 1 januari 2021.

Hoewel de token onlangs een scherpe correctie onderging en ongeveer 50% van zijn waarde verloor, blijven beleggers in de UNI-markt stappen, gezien de sterke fundamentals van het project. Technische analyse toont aan dat UNI de afgelopen weken is hersteld en enkele belangrijke hindernissen heeft overwonnen om de $33 steun terug te winnen.

Wanneer UNI in de komende sessies het cruciale steunniveau bij $29 kan veroveren, zou UNI waarschijnlijk de sterke weerstand rond $33 kunnen doorbreken. Dat opwaartse traject zou de bulls wat broodnodig momentum kunnen geven, waardoor de prijs hoger zou kunnen klimmen richting het belangrijke psychologische niveau bij $36.

Dat gezegd hebbende, zal UNI steun nodig hebben van de bredere cryptomarkt om in de nabije toekomst naar zijn recente record te stijgen. Mocht bitcoin (BTC) zijn recente verliezen goedmaken om boven de $50k te klimmen en de markt naar een hernieuwde bullrun leiden, dan zou UNI die prijsactie kunnen weerspiegelen en hoger kunnen gaan.

De enige opluchtende factor over Pandemie is dat het geen enkele vorm van discriminatie heeft gedaan als het gaat om valuta’s. De pandemie is een zegen geweest voor de meeste fiatvaluta’s, maar ook voor cryptocurrencies.

Hoewel de munt een geweldige aanhoudende prestatie heeft laten zien vanaf januari vorig jaar, vermoeden veel marktanalisten dat de bull run snel zou kunnen komen. Tegelijkertijd debatteren de anderen heel anders. Vanwege dit gemengde gevoel over de toekomst van de munt, overwegen veel beleggers nog steeds of het echt de moeite waard is om te investeren in Uniswap (UNI).

FAQs


Waar kan ik UNI kopen?


UNI staat genoteerd op alle gewaardeerde cryptocurrency exchanges, en deze compliance exchanges staan u toe om UNI tokens direct te verhandelen voor fiat valuta zoals USD, EUR, GBP, etc., of andere crypto’s zoals Chainlink op vele exchanges.

Heeft Uniswap een toekomst?


Als u investeert in Uniswap, zullen de UNI tokens zeker stijgen en een mooie toekomst tegemoet gaan. Due diligence wordt ook geadviseerd, met alle rechten voorbehouden.

Waarom vertrouwen mensen UNI?


Mensen zijn zich ervan bewust geworden dat men geen miljardair kan worden op korte of lange termijn wanneer je verstandig investeert in crypto. Vandaar dat ze tokens kopen op basis van de reële prestaties van de munt op lange termijn. Dit is des te meer reden voor u om in UNI te zitten voor de lange termijn en niet voor de korte termijn winsten.

Waarom is UNI aan het stijgen?


De eer daarvoor gaat naar het vertrouwen dat beleggers hebben gesteld in de activa. Tegelijkertijd is het een grote reden dat UNI op de beurs genoteerd staat om een geweldige prestatie te laten zien. Dit triggert de reactie van beleggers en toont een groot motiverend sentiment in de markt. Geen wonder dat het token een constante stijging laat zien dientengevolge. Onze perfect geoptimaliseerde inhoud gaat hier!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.