Home » Moeder/dochter sieraad – armband met naam

Moeder/dochter sieraad – armband met naam

Over een tijdje gaat mijn dochtertje naar de peuterspeelzaal. Ik krijg al buikpijn als ik er aan denk. Ze gaat dan naar een plek waar ik haar niet kan zien, niet kan beschermen en niet kan troosten als het nodig is. Wat een vervelend gevoel is dat zeg. Maar gelukkig zie ik ook in dat een peuterspeelzaal een gezellige plek is vol met andere kinderen, waar ze zo veel kan spelen als ze wilt en misschien ook wel vriendjes en vriendinnetjes kan ontmoeten. Ik weet zeker dat mijn dochtertje het geweldig gaat vinden.

Waarschijnlijk is deze stap ook wel groter voor mij, dan voor haar. En is het gevoel dat ik heb waarschijnlijk een gevoel dat meer moeders zullen hebben wanneer ze hun kindje voor de eerste keer los moeten laten. Pfff, moeilijk is dat! En daarom heb ik iets leuks bedacht. Om het toch een beetje gemakkelijker te maken en haar een beetje bij me te hebben en haar ook het gevoel te geven dat ik bij haar ben, heb ik als cadeautje voor haar en voor mijzelf een zilveren armband met naam laten maken. Een soort van vriendschapsarmbandje, maar dan voor mij en mijn dochtertje.

Het zilveren armbandje dat ik uitgekozen heb bestaat uit kleine kraaltjes met daaraan een klein rond hangertje. Op het hangertje van de armband mijn dochtertje staat “Nora” en op het hangertje aan mijn armband staat “Mama”. Hierdoor is het een heel persoonlijk armbandje geworden, dat ons nog meer het gevoel van verbondenheid zal geven. Ik ben er helemaal verliefd op! En ik moet ook zeggen dat ik de armbandjes nog mooier vind dan ik verwacht had. De kraaltjes maken het armbandje heel speels en ook is het armbandje goed te combineren met bijvoorbeeld andere armbandjes of een horloge. Daarnaast vind ik de letters die in het hangertje gegraveerd zijn echt prachtig! Je kan zien dat het met de hand gegraveerd is en dat maakt het nog unieker.

Lief zijn ze hè? Eventueel zou je de armbandjes nog kunnen uitbreiden met andere bedeltjes, maar juist dit subtiele, vind ik heel erg mooi. Ik bestelde deze armbanden met naam trouwens bij Kaya sieraden, waar je nog veel meer persoonlijke sieraden vindt. Ook leuke kettingen, ringen en dus ook bedeltjes, met bijvoorbeeld een vingerafdruk erop. Hoe gaaf is dat!

Ik ben heel blij dat wij nu samen een armbandje hebben. Het is echt een moeder/dochter sieraad en dat ik voor altijd bij mij zal dragen. Het leuke hieraan is ook dat het steeds meer persoonlijke waarde zal krijgen, omdat het een sieraad wordt dat ons verbind en dat wij altijd met ons meedragen. Mooie gedachten, toch?

Voor de foto’s hebben we alvast ons armbandje om gedaan. Mijn dochtertje vond hem gelijk heel erg mooi en helemaal niet vervelend zitten. Ze was er snel aangewend en liet het telkens vol trots aan iedereen zien <3. Toch moet ze nog eventjes geduld hebben, totdat ze hem altijd om mag houden. En tot die tijd ga ik nog enorm veel genieten van het feit dat ze de hele dag gezellig bij mij in de buurt is en zo veel mogelijk met mij kan spelen.

Heb jij al eens een persoonlijk sieraad of een sieraad met naam besteld?

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  14 september 2021 / 12:54 PM

  Prachtig.
  Wat is ze al groot.
  De tijd gaat veel te snel voorbij….

  Xoxo

 2. Darina
  15 september 2021 / 8:38 AM

  Heel mooi en persoonlijk!

 3. ver-dwalen
  16 september 2021 / 10:38 AM

  Wat een mooie gedachte zo een armband. Dit lijkt mij ook écht iets om cadeau te geven aan een moeder en dochter.

 4. Heidi
  4 oktober 2021 / 4:06 PM

  Wat super mooie en leuk is dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.