Home » 4 dagen voor de bruiloft

4 dagen voor de bruiloft

 

Nog maar 4 daagjes en dan is het zo ver. Mijn hoofd is alleen nog maar met de bruiloft bezig en wat ben ik blij dat ik deze week een soort van vakantie heb opgenomen. Zo kan ik nog de laatste voorbereidingen treffen en kan ik straks enigszins zorgeloos van onze bruiloft genieten. Maar voor dat het zover is zijn er dus nog wel een paar dingen die geregeld moeten worden. Iedere dag kijk ik wel een paar keer op Pinterest en ook heb ik al zó veel verschillende webshops bezocht voor inspiratie. En ik kan jullie vertellen dat er op het internet heel veel leuke ideetjes te vinden zijn.

Gisteren ben ik aan de slag gegaan met de wegwijzer. Mijn vriend heeft allerlei stuken hout gezaagd en het was aan mij de taak om ze te schilderen. Dit was erg leuk om te doen en ik ben best tevreden met het resultaat. Nu nog proberen om er netjes teksten op te schrijven

 

 

Gisteren zijn wij ook bezig geweest met het kiezen van muziek. We hebben een aantal hele mooie, liefdevolle nummers uitgekozen die wij graag overdag willen afspelen. En de nummer die vooral niet mogen ontbreken zijn:

 

Take my heart- Emily Hackhett

 

I Was Made For Loving You – Tori Kelly ft. Ed Sheeran

 

Jason Mraz ft Colbie Caillat Lucky

 

Naast de wegwijzer en de muziek heb ik een mandje samengesteld met spulletjes die ik in het vrouwtoilet wil gaan zetten. Het is namelijk altijd wel fijn dat je je tijdens een feestje tussendoor even op kan frissen. Daarom heb ik een mandje gemaakt met spulletjes als deodorant, bodymist, parfum, een mascara, mintjes en wat natte doekjes. Altijd handig om dat te kunnen gebruiken als je het nodig hebt.

 

 

Morgen is het dinsdag en dat betekent dat wij, samen met onze getuigen, naar het stadhuis gaan om daar officieel te gaan trouwen. Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat! En wat raar dat dit gewoon de allerlaatste dag is dat ik ongetrouwd ben.

Aan het einde van de dag wil ik nog even naar de parfumerie om daar dé parfum te halen die ik ga dragen tijdens de bruiloft. Ik ben van plan om Mademoiselle van Chanel te halen. Maar stiekem vind ik Blooming Bouquet van Dior ook wel echt heerlijk. Mochten jullie nog aanraders hebben, dan hoor ik het graag!

 

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. 26 juni 2017 / 6:53 AM

  Zo spannend allemaal….

  Veel succes de komende dagen….. Xoxo

 2. 26 juni 2017 / 8:00 AM

  Zo te horen hebben jullie zelfs aan de allerkleinste details gedacht. Wat ziet dat wegwijsbord er bijvoorbeeld mooi en kleurrijk uit! Mooie liedjes hebben jullie ook uitgekozen! Ik ben heel benieuwd voor welk parfum je uiteindelijk gaat. Heel veel succes en plezier morgen!

 3. 26 juni 2017 / 12:33 PM

  Spannend allemaal! Geniet van jullie dag vooral!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.