Home » 5 dagen voor de bruiloft

5 dagen voor de bruiloft

 

Oh nee. Wat gaat de tijd nu snel. Nog maar een paar daagjes en dan is het zo ver! Aanstaande dinsdag gaan we officieel voor de gemeente trouwen en vrijdag vindt de bruiloft plaats. Ik heb het ontzettend veel zin in maar toch vind ik het ook wel heel spannend. Gelukkig is het meeste nu wel geregeld.

Gisteren hebben we nog even alles besproken met de fotograaf. Het kan zijn dan het aanstaande vrijdag niet zo heel mooi weer is. Ik hoop zo dat het niet regent, maar helaas hebben we dat niet in de hand. We moeten daarom nog een soort van back-up plan bedenken mocht het pijpenstelen regenen tijdens het maken van de foto’s. Dit is echt niet makkelijk, omdat je in onze omgeving niet van die hele mooie binnen locaties hebt. We zijn dus nog hard opzoek naar een plek die hier wel geschikt voor is.

Ook ben ik gisteren aan de gang geweest met de bedankjes. In eerste instantie wilde ik dit achterwegen laten, maar toch kon ik het niet laten om er mee aan de gang te gaan. Ik heb hele schattige potjes gemaakt die ik graag aan jullie wil laten zien. Maar helaas moeten jullie nog even geduld hebben tot de bruiloft geweest is. Maar ik beloof dat ik ze laat zien!

Vandaag gaan mijn vriend en ik aan de gang met de muziek. We hebben voor overdag al wel paar hele mooie liefdevolle nummers uitgekozen, maar voor de avond willen we ook graag een lijstje met nummers die sowieso gedraaid moeten worden.

 

 

En verder ga ik vandaag een soort van wegwijzer maken. Dit zie je nu heel veel op Pinterest en dit zorgt echt voor een beetje een festival sfeertje. Ik ben benieuwd of het lukt!

Oh, en mochten jullie nog een lekker non-alcoholisch drankje weten dat een beetje hier op lijkt, Let me know! Ideeën zijn van harte welkom!

 

 

 

Delen:

6 Reacties

 1. 25 juni 2017 / 2:00 PM

  spannend! 😀 heel veel succes nog en have fun op de dag zelf!

 2. 25 juni 2017 / 3:17 PM

  Wauw, wat ontzettend spannend allemaal! Ik ga voor jullie duimen voor heel mooi weer en natuurlijk voor een hele leuke en geslaagde dag! Geniet ervan!

 3. 25 juni 2017 / 5:57 PM

  Leuk hoor allemaal, ik hoop dat het droog zal zijn maar je weet wat ze zeggen over regen op je huwelijksdag? Dat brengt geluk 🙂

 4. 25 juni 2017 / 8:30 PM

  Oh wat lijkt het me ontzettend spannend voor je nu! Je moet er heerlijk naar uit kijken. Ik hoop voor je dat het niet regent, ik zal in elk geval duimen. Ik heb NU al zin in de foto’s zien! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.