Home » 3 dagen voor de bruiloft – Wij zijn getrouwd!

3 dagen voor de bruiloft – Wij zijn getrouwd!

 

Ik ben getrouwd! Wauw, ik kan het gewoon niet geloven! Vanmorgen om half 10 zijn we, samen met onze familie, naar het stadhuis gegaan en na een paar minuten waren we gewoon getrouwd. Bizar! Het ging ook echt heel officieel. Mijn vriend en ik moesten elkaars hand geven en vervolgens werd er een heel verhaal verteld van “Neem jij …… tot je wettige echtgenoot.” “Wat is daarop jouw antwoord”. Zo bijzonder om dat zelf een keertje mee te maken. Het is bijna net zoals in de film, al moet ik zeggen dat ik ook wel erg naar vrijdag uitkijk. Dan doen we het namelijk nog een keer over in het bijzijn van alle gasten.

Nadat we in het stadhuis geweest zijn zullen we met z’n allen wat gaan eten om het te vieren met een lekker gebakje en een drankje. Daarnaast werden we door onze ouders en zussen en aanhang ontzettend verwend met cadeaus en prachtige bloemen. Oh, en van mijn schoonouders kregen we een heel leuk appelboompje met daarbij een kaartje met de tekst:

 

Appelboom

De appelboom staat symbool voor liefde, vertrouwen en dankbaarheid. Zoals de boom groeit, groeit ook de liefde voor elkaar. Vroeger werd deze boom naast huis geplant ter bescherming maar ook om liefde te ontvangen. Wanneer je een appel naar iemand toewerpt dan is dit een teken van genegenheid. Pluk bij de oogst niet alle appels, want;… de traditie leert dat de laatste appel aan de boom moet blijven hangen, om voor het volgende jaar zeker te zijn van een goede oogst.

Veel geluk en liefde samen!

Liefs, paps en mams

Gisteren ben ik trouwens nog even naar Zwolle geweest. Hier heb je een Sosstrene Grene en hier wilde ik nog wat leuke vaasjes halen. Ook heb ik parfum gegaan die ik graag op mijn bruiloft wil dragen. En dit is uiteindelijk Mademosielle van Chanel geworden. Dit is zo’n lekkere geur! Echt een aanrader.

 

 

Vanavond ga ik samen met mijn zusje naar een nagelsalon om daar onze nagels mooie te laten maken. En dat is hard nodig. Mijn nagels zijn nu vrij kort, dus die kunnen we wat verlenging gebruiken

 

Delen:

11 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 9:20 PM

  Oh wauw ik snap heel goed dat deze dag ook even speciaal was. Gefeliciteerd! <3

 2. 27 juni 2017 / 10:21 PM

  Dat klinkt als een hele mooie en speciale dag. Gefeliciteerd! En nu aftellen naar het echte feest! 🙂

 3. Sabrina
  28 juni 2017 / 12:28 AM

  Gefeliciteerd!

 4. 28 juni 2017 / 11:01 AM

  Inderdaad al heel bijzonder! Gefeliciteerd! En geniet ervan vrijdag!

 5. 1 juli 2017 / 5:29 PM

  Van harte gefeliciteerd en wat zie je er mooi uit!
  Heel veel geluk samen!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.