Home » Wij zijn getrouwd!

Wij zijn getrouwd!

Afgelopen vrijdag was onze bruiloft. We keken er met z’n allen erg naar uit en nu was het eindelijk zo ver. Na weken lang op Pinterest gekeken te hebben, veel dingen geregeld te hebben en vooral ook veel hulp gehad te hebben, was daar onze dag. En wat was het geweldig! Alles was precies zo als wij gehoopt hadden. Een mooie locatie, lekker eten, leuke muziek, geweldige acts van vrienden en familie. Het was echt de mooiste dag van ons leven!

De ochtend

De avond er voor sliep ik gezellig bij mijn ouders. Ik sliep bij mijn moeder in bed en de volgende ochtend werden we met een kopje koffie/thee wakker gemaakt door mijn vader. Zo lief! We werden rustig wakker en vervolgens ging ik naar beneden om mijn make-up te doen. Ondertussen at ik twee beschuitjes met kaas en dronk ik een kopje thee en zag ik mijn vader overal in de tuin ballonnen en slingers ophangen. Zo lief!

Tegen 08.00 uur kwam de kapster. Wat een schat van een meid was dat. Ik wist op dat moment nog helemaal niet zo goed hoe ik mijn kapsel wilde hebben, maar samen kwamen we er helemaal uit. Het werd een heel fijn kapsel dat perfect bij mij paste.

Om 09.30 uur kwam de fotograaf. Ze maakte wat detailfoto’s en wat foto’s van mij terwijl ik mijn make-up nog wat bijwerkte. Al snel moet ik mij klaar gaan maken, maar tegen 10.30 uur zou Ferry mij op kopen halen. Mijn zusje hielp mij bij het aantrekken van mijn jurk en wat een geweldig moment was dat!

Het moment

Mijn ouders en schoonouders stonden inmiddels buiten te wachten tot Ferry er aan zou komen. En ja hoor, daar kwam hij. De zenuwen begonnen bij mij op dat moment toch wat erger te worden, want dit was het moment dat wij elkaar zouden gaan zien. Zo spannend!

Triiiingg… De deurbel ging. Ik liep er naar toe en deed de deur open. En daar stond mijn prachtige man. We kregen allemaal tranen in onze ogen. Dit was echt een moment om nooit meer te vergeten. Ik ben ook zo benieuwd hoe deze foto’s er uit zien, want de emoties waren vast goed te zien.

Foto’s

Met zo’n tweeën reden we in een lieve, oude Fiat 500 naar mijn favoriete park om daar foto’s van ons te laten maken. Dit was erg leuk om te doen en gelukkig hadden we er mooi weer bij. Ook bij de trouwlocatie maakte we nog wat foto’s.

De ceremonie

De ceremonie was voor ons een heel spannend moment. Alle gasten stonden klaar om ons op te wachten en vervolgens kon de ceremonie beginnen. We hadden een hele leuke ceremoniemeester die erg leuk over ons vertelde. Ook hadden Ferry en ik een trouwbelofte voor elkaar geschreven.

Het feest

Na de ceremonie was het tijd voor de taart en een glas prosecco. We hadden een grote aardbeien taart in de vorm van hart met een vulling van Rolo en een zijkant van witte chocolade. En deze was zo lekker! Ook stond er een piramide van prosecco glazen naast de taart. Het was aan ons om de laatste twee glazen te vullen.

De middag was lekker gemoedelijk en gezellig. We zaten buiten te genieten van de muziek van een pianiste, lekkere hapjes en drankjes. Het was echt dat sfeertje day we graag wilde creëren.

De avond

Na een heerlijke barbecue was het tijd voor de avond. Mijn vader en schoonvader gingen achter de draaitafel en maakte er een geweldige show van! We ging een lijst met hits door de gasten heen, zodat er verzoek-nummers aangevraagd konden worden.

Ook ging ons neefje nog even muziek draaien. Die was zo schattig!

Plotseling werden we verrast door Ferry en 3 vrienden. Ze hadden de afgelopen weken een choreografie geleerd op een nummer van de Backstreet Boys. Dit was heel onverwachts en zo hilarisch om te zien!

Het is bizar dat je er zo lang naar uit kijkt en dat het op de dag zelf zo voorbij vloog. Vooral de avond duurde voor mijn gevoel maar heel even. Maar ook leef je in een soort van droom. Je bent volop aan het genieten, maar ondertussen gaan ook heel veel dingen langs je heen. Maar gelukkig hebben we heel veel mooie herinneringen en krijgen we binnenkort vast een prachtige foto’s van de fotografen. Ik ben zo benieuwd! En om jullie toch een klein beetje een beeld te geven van onze mooiste dag van ons leven, heb ik een paar foto’s voor jullie onder elkaar geplakt. Hier komen ze!

Delen:

17 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 2:10 PM

  Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!
  Jullie zagen er prachtig uit.
  Jij hebt had een prachtige trouwjurk aan.

  Xoxo

 2. 3 juli 2017 / 3:16 PM

  Ah wat een leuk verslag! Je zag er prachtig uit. Hopelijk kun je hier nog heel lang van genieten met alle mooie foto’s.

 3. 3 juli 2017 / 3:37 PM

  Wauw, van harte gefeliciteerd Iris! Wat zag je er onwijs mooi uit <3 Zo te zien hebben jullie een onwijs mooie dag gehad! Leuk dat je een aantal foto's met ons hebt gedeeld!

 4. 3 juli 2017 / 6:06 PM

  Wauw, wat zien jullie er mooi uit! Het klinkt echt als een hele mooie en bijzondere dag! Prachtige foto’s! Ik ben nu zo benieuwd naar de rest van de foto’s 🙂 Heel veel geluk samen!

 5. 3 juli 2017 / 6:55 PM

  Het ziet er zo mooi uit allemaal, het klinkt alsof jullie een heerlijke dag hebben gehad. Gefeliciteerd meis! Nu lekker op huwelijksreis? Ik ben benieuwd naar de foto’s! Malou x

 6. Anita te Gussinklo
  3 juli 2017 / 6:57 PM

  Van harte Gefeliciteerd.
  Jullie zien er prachtig uit.

 7. 3 juli 2017 / 7:20 PM

  Gefeliciteerd! Mooie foto’s, jullie zien er allemaal prachtig uit!

 8. 3 juli 2017 / 9:43 PM

  gefeliciteerd! echt super mooi zag je eruit! wel spannend hoor, dat je nog niet van te voren wist wel kapsel je wilde… maar het ziet er super mooi uit!

 9. 4 juli 2017 / 10:17 AM

  Wat zag je er prachtig uit! Volgens mij hebben jullie een prachtige dag gehad. Gefeliciteerd!

 10. 5 juli 2017 / 11:44 AM

  Wauw, van harte gefeliciteerd! Wat zagen jullie er prachtig uit. Je jurk is waanzinnig mooi <3 Heel veel geluk samen X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.