Home » 10 vragen over onze bruiloft

10 vragen over onze bruiloft

Wat is het eerste dat je dacht of voelde na de ceremonie?

 Ik voelde me zo speciaal en stiekem ook wel een beetje opgelucht. Een bruiloft is echt onbeschrijfelijk. Het vliegt voorbij en je leeft echt in een soort van wolk. Het lijkt alsof je droomt en toch zit je bomvol emoties. Onze ceremonie was erg mooi en persoonlijk. De ceremoniemeester vertelde mooie, liefdevolle dingen en ook spraken mijn man en ik onze trouwbeloften uit. Dit was zo spannend, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben!

Heb je gehuild op je bruiloft?

Ik heb wel momenten gehad dat mijn tranen lichtelijk in mijn ogen stonden, maar ik heb niet gehuild. Mijn man daarentegen wel. Op het moment dat hij mij voor de eerste keer zag heeft hij wel wat tranen laten vallen. En dat is echt bijzonder, want hij huilt echt nooit.

Voel je je anders, nu je getrouwd bent?

 Haha, eerlijk? Nou eigenlijk niet. Het enige grote verschil is dat ik nu het woord “man” gebruik en een andere achternaam heb. Vooral die laatste is nog best wel wennen.

 

Had je een thema?

 Nee, we hadden niet echt een thema, maar we wilde wel een los, zomers sfeertje creëren. Lekker barbecuen aan het water, veel helium ballonnen, polaroid camera’s en verschillende soorten muziek. Zo hadden we overdag een pianiste die prachtige nummers zong. ’s Avonds hebben onze vaders muziek gedraaid, waarbij onze gasten vanaf een grote lijst verzoeknummers konden aanvragen. En daarna hadden we een DJ ingehuurd.

 

 

Staat er iets gegraveerd in de ringen?

 In mijn ring staat alleen de naam van mijn man gegraveerd. Meer paste er niet op. In de ring van mijn man staan onze trouwdag en onze beide namen met daartussen een hartje. 

 

Wat was jullie trouwauto

 Onze trouwauto was een oude Fiat 500. Dit autootje vind ik zo schattig! En dit schatje had ook nog eens een heel lief mandje op de achterkant. Zo leuk!

Wat voor bloemen had je?

 We hadden prachtige boeketten en bloemen op onze bruiloft. Een groot gedeelte heb ik laten samenstellen. En een aantal vaasjes heb ik zelf gevuld. Ik ben namelijk dol op pioenrozen en die mochten daarom ook echt niet ontbreken.

 

Wat was het leukste moment van je bruiloft?

Het aller spannendste moment en ook gelijk het aller mooiste moment was het moment dat mijn man voor de voordeur bij mijn ouders stond om me op te halen. Wauw, wat is dat speciaal!

Wat ik ook erg leuk vond was dat mijn vader mij aan mijn man weg gaf. En dat mijn zusje mijn bruidsboeket ving. Dit was echt een hilarisch moment!

Oh, en mijn man en zijn vrienden hadden als verassing een heel tof dansje ingestudeerd op The Backstreet Boys. Dit was ook echt zo geweldig! Ik had dit echt niet zien aankomen en ik kan het filmpjes voor wel 10000 keer bekijken!

Was de trouwdag de dag van jullie leven?

Ja! Zeker weten! Het was echt een geweldige dag. En ik vind het zo jammer dat we het nooit meer over kunnen doen. Voor mijn gevoel is er zo veel langs me heen gegaan. Maar gelukkig heb ik onwijs veel mooie herinneringen.

 

Wat is jouw favoriete trouwfoto?

 Er zijn zo veel mooie foto’s gemaakt. Ik kan echt niet kiezen. Mag een top 5 ook?

 

Zouden jullie willen trouwen? Of zijn jullie ook al getrouwd?

 

 
Delen:

7 Reacties

 1. 23 november 2017 / 6:36 AM

  Prachtige foto’s! Jullie zagen er heeel mooi uit! Ik ben 8 jaar getrouwd en geniet ook zeker nog vaak na van deze dag.

 2. 23 november 2017 / 7:16 AM

  Prachtige foto’s en het klinkt ook echt als een geweldige en onvergetelijke dag! Wat een leuke auto hebben jullie gehuurd voor de bruiloft. En wat mooi dat je man moest huilen toen hij jou in je trouwjurk ophaalde. Ik kan me voorstellen dat dat een heel bijzonder moment was.

 3. 23 november 2017 / 10:32 AM

  Love je boeket ♡ ik ben zelf alweer 3 jaar getrouwd maar echt niets ging zoals ik wilde die dag xD tijd voor een better and bigger wedding!

 4. 24 november 2017 / 7:52 AM

  Mooie foto’s hoor. Klinkt echt als een geweldige dag!

 5. 24 november 2017 / 8:56 AM

  Super leuk dat je dit deelt Iris, ik zit helemaal te smullen van je foto’s, echt waar;-) Wat een super gave taart hadden jullie trouwens. en NATUURLIJK wil ik ook graag trouwen!!!!

 6. 26 november 2017 / 12:19 AM

  Ik wil heel erg graag trouwen. Ik denk dat ieder meisje/vrouw daar wel van droomt toch? Het klinkt als een hele bijzondere dag en ik word er toch wel altijd gelukkig van als ik verhalen van andere koppels lees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.