Home » Mijn wensenlijstje voor de tuin

Mijn wensenlijstje voor de tuin

Ik ben dol op onze tuin. Het is jammer dat het de laatste dagen zo regenachtig is, anders was ik zeker veel in de tuin te vinden. De tegels zijn weer schoon en alle bloemen staan weer in bloei. Het is een heel gezellig geheel. Maar toch staat er nog één groot ding op mijn wensenlijstje, namelijk een mooie pergola. We hebben een hoekje in onze tuin waar ik erg graag zit, maar waar het in de zomer eigenlijk veel te warm is. Nu hebben we wel een parasol, maar eerlijk gezegd vind ik dat niet helemaal gezellig staan.

Het liefst zou ik daarom een houten pergola willen hebben en deze laten begroeien door mooie klimplanten. De pergola wordt dan één geheel met de rest van de tuin en zorgt vervolgens ook voor wat beschutting. Ideaal! Het enige dat ik nog wel moet doen is mijn man proberen over te halen om zich weer om te toveren tot klusjesman. Hihi!

Naast een zelfgemaakte pergola zou ik het erg leuk vinden om dit zitgedeelte extra gezellig te maken met nog een paar mooie spulletjes, als lantaarns en een mooi tuinkleed. Het liefs dan zo’n jute kleed. Dat ziet er zo gezellig uit!

En om de overkapping helemaal compleet te maken lijkt het mij ook wel heel tof om door de klimplanten heen van die lampjes te hebben hangen. Het is echt super tof om deze aan te doen op een warme zomeravond, zodat je nog extra lang buiten kan genieten.


Ben je nog opzoek naar nog meer tuininspiratie, neem dan een kijkje bij De mooiste tuin inspiratie of bij deze leuke tuinaccessoires.

Delen:

2 Reacties

  1. chucky1012
    10 mei 2019 / 7:05 AM

    Mooi wensenlijstje hoe jij jullie tuin wilt 😉

  2. 10 mei 2019 / 7:58 AM

    Een pergola vind ik ook altijd heel mooi. Den mooi wensenlijstje heb je gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.