Home » De mooiste tuin inspiratie

De mooiste tuin inspiratie

 

Op dit moment bevinden we in Winter Wonderland. Het is dus niet echt het juiste moment om nu al met de tuin bezig te gaan. Toch zie je al wel dat de winkels vol beginnen te liggen met allerlei vrolijke voorjaarsbloemetjes als narcissen, blauwe druifjes en hyacinten. Super leuk, want ik weet dat wanneer de sneeuw straks weg is, deze leuke bloemetjes overal uit de grond zullen gaan komen. Voor de winter heb ik in mijn eigen tuin al heel wat bollen geplant, dus hopelijk wordt het straks ook een kleurrijk geheel in mijn tuintje. 

Nadat we de hele winter in huis hebben gezeten, is het natuurlijk heerlijk om de tuin in te gaan en te genieten van het zonnetje, de geur van voorjaar en de mooie kleuren van de natuur. Eigenlijk kun je bijna niet genoeg planten en bloemen in je tuin hebben staan. Het maakt het onwijs gezellig en er komen veel insecten en vogels op af. Ik kan hier dan ook uren van genieten. Maar naast een mooie tuin vol met plantjes is het ook wel heel mooi om een gezellig zitplekje te hebben en alles mooi af te maken met bijpassende bestrating.

De oprit bestraten was voor ons geen probleem, maar de achtertuin was toch wel wat lastiger. Deze oppervlakte is bij ons een stuk groter, waardoor we er goed over nagedacht hebben. Daarnaast is het bestraten en het maken van gezellige zitjes dé basis van een mooie tuin. Als dit goed zit, dan komt het ook wel goed met de rest van de tuin. Gelukkig kun je veel ideetjes op internet vinden. Als je zoekt op “mooie tuinen”, “bestrating plantrijke tuin” en “kosten bestraten tuin“, heb je zo verschillende sites die je een handje kunnen helpen. Maar ook Pinterest is een heerlijke site om lekker door heen te scrollen. En aantal tuinen die ikzelf echt helemaal geweldig vind heb ik onder elkaar gezet. Gewoon ter inspiratie voor als we straks wel gezellig in de tuin aan de slag kunnen gaan.

 

Bron // Bron

Bron // Bron

Bron // Bron

Bron // Bron

 

Heb jij ook een tuin?

 

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. 24 januari 2019 / 8:57 AM

  Wauw, zo leuk! Onze tuin is niet mega, maar zo’n huisje is wel vet cute. 🙂

 2. 24 januari 2019 / 1:26 PM

  Wat een mooie inspiratie! Wij hebben een tuin maar die willen we wel gaan veranderen.

 3. 24 januari 2019 / 1:57 PM

  Ja, wij hebben een tuin, maar ik kan je vertellen; op een willekeurig kerkhof ziet het er gezelliger uit. Onze tuin is te groot (en ja, ik besef dat dat een luxe probleem is) en we hebben allebei geen groene vingers. Van de mooie tuinen die jij laat zien kan ik alleen maar dromen….

 4. 25 januari 2019 / 10:05 PM

  Oh wauw, wat een prachtige tuinen. Heerlijk zo inspiratie op doen, zeker met het voorjaar voor de deur! <3

 5. 26 januari 2019 / 8:03 AM

  oh wauw wat een mooie inspiratie weer, ik hou ook echt van tuinen! Later wil ik ook een kruidentuin beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.