Home » Mijn “Bucketlist before 30” afstrepen

Mijn “Bucketlist before 30” afstrepen

Twee jaar geleden plaatste ik een artikel waarin ik vertelde wat er allemaal nog wilde gaan doen voordat ik 30 jaar zou gaan worden. Oftewel mijn Bucketlist before 30. Inmiddels komt de “30” er nu steeds sneller aan (om precies te zijn over 3 maanden) en leek het mij leuk om eens te kijken welke dingen ik nu eigenlijk van mijn Bucketlist af kan strepen.

Voor sommigen was mijn Bucketlist misschien niet zo heel spectaculair. Ik moet ook zeggen dat ik hem toen wel erg bescheiden heb gehouden. Maar eerlijk is eerlijk, ik vraag mij of af ik dan veel van mijn lijstje af had kunnen strepen. De afgelopen twee jaar zijn namelijk voorbij gevlogen. Niet normaal! Hierdoor besef je je ook in eens dat je nog best wel wat meer van het leven mag genieten, want voor je het weet ben je weer een paar jaar verder.

Wat stond er op mijn Bucketlist

Het eerste dat ik op mijn lijstje had staan was het hebben van een leuke baan. Voordat ik mijn dochtertje kreeg had ik best een leuke baan. Toch heb ik deze baan opgezegd toen ik moeder werd. En eerlijke gezegd heb ik hier nooit spijt van gekregen. Het moeder zijn vind ik enorm leuk en in combinatie met mijn blog heb ik de perfecte baan gevonden. Check!

Twee jaar geleden vertelde ik als dat wij vroeger altijd op vakantie naar Zeeland gingen. We hebben daar echt ontzettend fijne vakantie gehad, waar ik nog heel graag aan terug denk. Ik hoopte dat als wij een kindje zou hebben we een keer op vakantie kunnen gaan naar Zeeland. En ook dit is gelukt! Afgelopen zomer zijn we naar een Roompot vakantiepark geweest en ook al was ze nog heel leuk, we hebben het wel heel erg leuk gehad samen. Check!

De volgende puntjes op mijn lijstje gingen wat minder goed. Ik ben namelijk niet bij Kasteel Neuschwanstein, ik ben niet in Londen geweest en ik heb ook geen afternoon tea bijgewoond. Wel ben ik vorig jaar naar Newcastle geweest. Het is niet helemaal hetzelfde als Londen, maar ik kwam aardig in de buurt, haha!

Mijn droom was om ooit een keer naar Disneyland te gaan. Het leek me zo leuk om daar een keer te zijn. En dat klopte helemaal! Ik vond het ge-wel-dig! Gelukkig zijn we ook nog twee dagen geweest, waardoor we optimaal van het park konden genieten. Ik hoop dat we ooit nog een keertje gaan en dat ik alles nog een keer kan herbeleven.

De laatste twee doelen waren het bezoeken van alle kattencafés in Nederland en pizza eten in Italië. Ik ben in één kattencafé geweest en dat was in Zwolle. Het was op zich wel leuk, maar eerlijk gezegd voegde het niet heel veel toe aan mijn leven. Het eten van een pizza in Italië had ik wel graag van dit lijstje af willen strepen. Ooit ga ik dit nog doen! Als troost heb ik tijdens de vakantie in Parijs wel veel pizza’s kunnen eten. Yay!

Maak jij ook wel eens een Bucketlist?

Delen:

6 Reacties

 1. 2 februari 2020 / 2:32 PM

  Ik heb uiteraard een bucketlist maar noem dat ding gewoon ‘mijn lijstje’. Daar staan dingen voor ooit op maar ook dingen die ik sneller kan doen. Zo wilde ik ook graag naar een kattencafé en bezocht die van Den Bosch. Heb het er naar mijn zin gehad maar ik denk niet dat ik die nog eens bezoek. Ik ben benieuwd wat er behalve Italië nog op je lijstje staat.

 2. 2 februari 2020 / 6:35 PM

  Wat mooi dat je zoveel hebt afgestreept. Ik maak zelf nooit een bucketlist, maar dat komt omdat ik heel impulsief ben. Als ik iets wil doen dan plan ik dat vaak haha. 🙂

 3. 2 februari 2020 / 11:37 PM

  Je hebt toch heel wat mooie punten van je lijstje kunnen afstrepen! Wat mooi dat je er nu volop voor je dochtertje kunt zijn en je daarnaast heerlijk op het bloggen kunt storten. Dat klinkt zeker als een droombaan 🙂 Hopelijk komt het pizza eten in Italië er dit jaar nog eens van. Zeker een héérlijke aanrader 🙂

 4. 3 februari 2020 / 11:08 AM

  Dit soort lijstjes moet je ook altijd hebben! en wat veel dat je al zoveel hebt kunnen afstrepen

 5. 3 februari 2020 / 11:43 AM

  Een mooie lijst en je hebt al heel wat af kunnen strepen. Goed bezig!

 6. 4 februari 2020 / 8:24 AM

  Ah, met kindje op vakantie naar Zeeland. Toen ik dat zeg, dacht ik echt meteen bij mezelf; JA! Dat heeft ze gedaan. Zo leuk! Grappig dat je dat kattencafe noemt. Toen wij afgelopen jaar in Rome waren waren we 1 jaar getrouwd en toen wilden we natuurlijk een gebakje eten op een leuk plekje. Andre had toen een kattencafe ontdekt. Ik was nog helemaal niet bekend met zoiets, maar ik was meteen super enthousiast toen ik hoorde dat hij dat gevonden had. Maar…het viel nogal tegen. Eenmaal daar aangekomen mocht je de katjes niet aaien. Haha, waarom zou je dan naar een kattencafe gaan, vroeg ik me af. Hopelijk ga je nog eens naar Italie voor een pizza. Kies dan vooral zo’n leuk klein tentje uit in plaats van een stampvol toeristisch terras, want in die kleine tentjes is de pizza super goedkoop en mega lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.