Home » Herfstdip? Zo zit je weer lekker in je vel!

Herfstdip? Zo zit je weer lekker in je vel!

Als je een grote zomerliefhebber bent, dan baal je vast dat de herfst nu weer begonnen is. Ik moet zeggen dat ik dol op de warmte van de zon ben. Ik hou van lekker luieren in de zon en tijdens de zomermaanden kan ik er zo van genieten dat de dagen langer aanvoelen. Maar toch kon ik ook niet wachten tot het herfst was. Ondanks de regenbuitjes, de harde wind en de kortere dagen, straalt de herfst ook heel veel warmte en gezelligheid uit. Kijk naar buiten en je ziet dat de bladeren aan de bomen weer in de prachtigste kleuren veranderen. En hebben jullie al een bezoekje gebracht aan het bos? Ook dit is echt een aanrader!

Maar wat als je nou niet zo’n herfsttype bent? En je toch wel een beetje last hebt van een herfstdipje? Door een paar kleine aanpassingen kun je er voor zorgen dat je toch wat gemakkelijker, vrolijker en energieker de herfst (en de winter) doorkomt. Hoe? Ik vertel het je!

Delen:

6 Reacties

 1. 12 oktober 2020 / 6:28 AM

  Leuke tips! De herfst is zo’n mooi seizoen, al mag de hoeveelheid regen wel iets minderen haha.

 2. 12 oktober 2020 / 8:31 AM

  Leuk lijstje! Dat lekker veel slapen lukt hier wat minder met de puppy, haha. Al laat ik mijn vriend nu vaak de avondwandeling alleen doen zodat ik eerder mijn nest in kan duiken.

 3. 12 oktober 2020 / 8:39 AM

  Goede tips! Ik merk dat ik in het najaar ook altijd behoefte heb aan wat daglicht en ga daarom bewust vaak overdag even naar buiten. Verder kan ik niet zonder een lekker warme trui natuurlijk 🙂

 4. 12 oktober 2020 / 12:30 PM

  Fijne tips! Ik merk dat als ik niet naar buiten hoef (ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit huis) en het weer minder is, ik als ik niet uitkijk rustig dagen binnen blijf. Maar het is inderdaad heel belangrijk om elke dag even naar buiten te gaan en wat zon/daglicht mee te pakken.

 5. 12 oktober 2020 / 2:14 PM

  Hele fijne tips! Ik vind het zooo’n verschil maken als het lekker licht in huis is altijd! En heerlijk om inderdaad even naar buiten te gaan, daar knap je (behalve als het stortregent :P) altijd lekker van op 🙂

 6. 13 oktober 2020 / 10:15 AM

  Ik hou tegenwoordig wel van de herfst, net nog een heerlijke wandeling gemaakt met Sketch;-) Ik merk ook dat als ik niet zo lekker in mijn vel zit en eigenlijk geen zin heb om naar buiten te gaan, er juist toch van opknap als ik dat wel doe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.