Home » Happy Birthday to me!

Happy Birthday to me!

Vandaag ben ik jarig! Yay! Ik ben vandaag 29 jaar geworden en dat betekent dat ik nu echt richting de 30 ga. Het is natuurlijk even wennen dat ik straks geen twintiger meer ben, maar het is natuurlijk alleen maar leuk dat je iedere keer weer in een andere soort levensfase terecht komt. Ik vind het daarom zeker niet erg.

Maar voor het zo ver is vind ik het wel leuk om een soort van Bucketlijst op te stellen met plannen en doelen die ik graag nog voor mijn dertigste verjaardag zou willen bereiken. Hier komen ze!

Twee keer eerder ben ik naar Parijs geweest. Maar ik zou heel graag nog een keertje willen gaan. Ik hou echt van deze stad en aangezien je er met de Thalys net iets langer dan 3 uurtjes over doet, is er geen excuus meer om niet nog een keertje heen te gaan. Het liefst wil ik in het voorjaar een bezoekje brengen aan Parijs, omdat al die parken dan extra mooi zijn. Dus ik hoop dat ik volgend jaar voorjaar weer in de trein naar Parijs zit.

Vroeger ging ik ieder jaar op vakantie naar Zeeland. Ik heb daar echt ontzettend fijne vakantie gehad, waar ik nog heel graag aan terug denk. Nu ikzelf een kindje heb lijkt het me heel erg leuk om ook een keer op vakantie kunnen gaan naar Zeeland. Schepje en emmertje mee en genieten maar! ♡

Zowel de achtertuin als de voortuin zijn nu bijna klaar maar toch blijf ik het leuk om het ieder jaar weer wat te verbeteren. Hey liefst wil ik nog een mooie pergola in de achtertuin, waar van die mooie klimplanten tegenaan kunnen groeien. En voor wat betreft de voortuin, deze zou ik graag af willen maken met een mooie voordeur. Maar helaas heb ik ontdekt dat deuren zó veel duurder zijn dan ik verwacht heb. Ik ga daarom opzoek naar een leuke aanbieding.

Mijn laatste doel is een bezoekje aan Slot Neuschwanstein. Op één of andere manier trekt dit slot mij aandacht al jaren. Ze zeggen dat het er erg toeristisch is, maar toch wil ik het ooit eens bekijken. Ze zeggen namelijk ook dat het Disneykasteel geïnspireerd is op het Slot Neuschwanstein.


Twee jaar geleden stelde ik een Bucketlist before 35 op. Benieuwd wat hier zoal op stond? Lees dan het artikel; Bucket list before 35


Delen:

5 Reacties

 1. chucky1012
  4 mei 2019 / 7:25 AM

  Hartelijk gefeliciteerd!
  Mooie en fijne lijst met dingen die je nog wilt gaan doen voordat jij 30 jaar wordt…..

  Xoxo

 2. 4 mei 2019 / 8:40 AM

  Gefelciteerd met je verjaardag. Een hele mooie lijst heb je opgesteld!

 3. 4 mei 2019 / 9:17 AM

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een mooi lijstje! Toevallig staat Slot Neuschwannstein ook hoog op mijn bucketlist en Parijs is inderdaad ook altijd leuk. Wat schattig dat jullie met jullie dochtertje op vakantie willen gaan. Lijkt me heel bijzonder!

 4. 4 mei 2019 / 1:28 PM

  Gefeliciteerd! Leuk hoor, nog even genieten van je twintiger-zijn 🙂 Lijkt me een prima haalbaar lijstje!

 5. 6 mei 2019 / 10:37 AM

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.