Home » To do list – Mei

To do list – Mei

Jarig

Morgen ben ik jarig en word ik 29 jaar. Ik ben eigenlijk nooit echt met mijn leeftijd bezig, maar nu ik 29 word is het toch wel een beetje anders. Het betekent namelijk ook dat mijn laatste jaar als twintiger gaat beginnen en dat ik nu richting de 30 ga. Ze zeggen dat het leven pas bij 30 jaar gaat beginnen, dus eigenlijk zie ik er niet tegenop. Het is weer een hele nieuwe levensfase die vast heel veel mooie dingen met zich mee gaat brengen. Maar tot die tijd kan ik nog lekker een jaar lang twintiger zijn en daar ga ik ook nog maar goed van genieten!

Fotoshoot

Het lijkt me heel erg leuk om nog een kleine fotoshoot te doen van mij en mijn dochtertje. Ze is nu een paar weekjes oud en ze groeit nu al zo snel! Ongelofelijk. En omdat de natuur momenteel heel erg mooi is, lijkt het me perfect om een leuk plekje uit te kiezen en daar foto’s te maken. Ik zat zelf te denken aan een tulpenveld (ja, ook ik ga aan de hype meedoen) of ergens met van die mooie bloesembomen. Al moet ik bij deze laatste toch wel echt snel zijn.

Tuin

De laatste tijd was ik best wel moe door de verzorging van onze dochter en vond ik het op de momenten dat ze sliep ook best wel lastig om naar buiten te gaan. Ik was bang dat ze ging huilen en dat ik het niet hoorde. Hierdoor ben ik toch wel veel binnen gebleven. Maar inmiddels komt er toch wat meer ritme en wil je wel wat vaker naar buiten gaan. En dan niet alleen om lekker in de zon te liggen, maar ook om het gezelliger te maken met leuke plantjes en spulletjes.

Mijn blog

Ook heeft mijn blog de laatste weken op een laag pitje gestaan. Hier wil ik ook verandering in brengen. Ik vind het nog steeds erg leuk om met mijn blog bezig te zijn en stiekem hoop ik nog meer samenwerkingen aan te gaan zodat ik nog wat meer inkomsten krijg. Ik heb namelijk besloten om na mijn zwangerschapsverlof eventjes te stoppen met werken. Dit is natuurlijk super leuk, omdat ik dan altijd in de buurt van ons dochtertje ben. Maar dit betekent ook dat mijn inkomen weg gaat vallen. Hopelijk kunnen we het allemaal opvangen.

In vorm komen

Door de zwangerschap is mijn lichaam wel wat veranderd. De laatste kilootjes moeten er nog af en ook wil ik mij weer wat fitter voelen. Dit wil ik doen door iets meer te gaan bewegen. Ik probeer om de dag wel een wandeling te maken en straks met het mooie weer hoop ik iedere dag naar buiten te kunnen. Het is erg leuk om met een kinderwagen te wandelen. Maar blijkbaar heb ik nog niet alle energie terug. Ik ben snel moe en na een wandeling voel ik mijn benen wel. Het is daarom tijd om hier verandering in te brengen!

Delen:

4 Reacties

 1. 3 mei 2019 / 8:01 PM

  Leuke plannen! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Nog even genieten van het twintiger zijn 🙂

 2. 3 mei 2019 / 9:38 PM

  Wat een leuke plannen allemaal! Ik wil ook nog foto’s maken in de tulpenvelden, zo mooi! 😀

 3. chucky1012
  4 mei 2019 / 1:45 AM

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag…..
  Mooie plannen…..

 4. 4 mei 2019 / 8:42 AM

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt mooie plannen voor jezelf gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.