Home » 10x Netflix films & series

10x Netflix films & series

Langzaam gaan we al weer richting de herfst. Zo leuk! Want bij de herfst denk ik aan lekker veel genieten van de mooie natuur, kopjes thee en natuurlijk aan Netflix. Oke, Netflix is altijd een goed idee. Maar toch is het net regenachtig weer nog fijner om lekker onder een kleedje te duiken en te genieten van een leuke film of serie, vinden jullie niet? Daarom leek het mij weer een goed moment om 10 films en series uit te kiezen die ikzelf echt helemaal geweldig vind en die ik jullie zeker aan kan raden. Van hele oude favorieten tot aan leuke nieuwe films/series. Hier komen ze!

 

Beauty and the Beast

 

Ik begin gelijk met een hele grote favoriet. Misschien wel mijn favoriete film ever! Ik ben dol op Disneyfilms, maar deze Beauty and the Beast film is echt geweldig. Deze film zag ik samen met mijn zusje vlak naar dat die uit kwam in de bioscoop en we waren opslag verliefd. Het is zo mooi gemaakt en de muziek ook prachtig!

La Casa de Papel

 

Als het om series gaat vind ik het altijd wel heel leuk om een spannende serie te kijken. La Casa de Papel is misschien een serie waar je in het begin even aan moet wennen, maar voor je het weet zit je er helemaal in. Het is echt heel spannend en je blijft kijken. Dat wordt Bingewatchen!

 

Love, Rosie

 

 

Love, Rosie is echt een feel good film. Ik heb hem een keertje ontvangen voor mijn blog en toen vond ik hem verrassend leuk. Het is een liefdesfilm die net even wat anders is dan andere liefdesfilms. Leuk!

 

 

Irreplaceable you

 

 

Deze film heb ik een paar weken geleden gezien en hij heeft mij zo aangegrepen. Het is een mooie, maar ook zielige film. Echt een liefdesfilm met een prachtig verhaal. Aanrader!

 

P.S. I love you

 

 

P.S. I love you is al zó lang een favoriet van mij. Ik blijf hem helemaal geweldig vinden, hoe vaak ik hem ook al gekeken heb. Daarnaast vind ik de omgeving waar de film opgenomen is ook prachtig en ben ik dol op de muziek die er in afgespeeld wordt.

 

The BFG

 

 

De oude GVR film vond ik vroeger helemaal geweldig. Deze heb ik namelijk oneindig vaak gekeken. Dus toen ik hoorde dat er een nieuwe versie kwam kon ik niet wachten om hem te zien. Ook deze film keek ik samen met mijn zusje in de bioscoop en we vonden hem geweldig!

 

Julie & Julia

 

 

Julie & Julia is echt een heerlijke film. Het gaat over een vrouw die alle recepten uit een bekend kookboek na gaat maken en hier een blog over maakt. Echt super tof! Het is een leuke, grappige film die je zeker gezien moet hebben.

 

Les Misérables

 

 

Les Miserables is een film die hoofdzakelijk uit muziek en zingen bestaat. Het is daarom misschien eerder een soort van verfilmde musical. Ik vind hem erg mooi en de spelers zijn enorm goed. Vooral met koud, regenachtig weer is het een perfecte film om te kijken.

 

Casper

 

 

Deze film moet van mijzelf in dit rijtje staan. Ik ben dol op deze film, omdat ik deze vroeger heel vaak gekeken heb. Het is dus eigenlijk een soort van jeugdsentiment voor mij. En stiekem vind ik hem nog steeds heel erg leuk.

 

New Girl

 

 

Om deze serie moet ik zo enorm lachen! Je krijgt gelijk een band met Jess en je kan niet stoppen met kijken. Er zitten zo veel grappige en herkenbare stukjes in en daarnaast is New Girl ook nog eens leuk om samen met je boyfriend te kijken. Ik weet zeker dat hij het ook leuk vindt.

 

 

Wat is jouw Netflix aanrader op dit moment?

 

Delen:

7 Reacties

 1. 10 september 2018 / 6:58 AM

  Momenteel volg ik Bates Motel op Netflix. De series Mr. Selfridge en The Paradise zijn ook heel leuk.

 2. Romy
  10 september 2018 / 7:30 AM

  Wat een leuke films en series! The BFG vond ik ook zo’n mooie film. Die heb ik in de bioscoop gezien. Ik hoop binnenkort ook Beauty & The Beast op Netflix te kijken. Die lijkt me prachtig. En New Girl is volgens mij ook wel echt een serie voor mij 🙂

 3. 10 september 2018 / 10:43 AM

  Een hoop tips weer die ik moet onthouden 🙂 Beauty and the Beast heb ik gezien en vond ik super, was altijd mijn favoriete Disney film 🙂

 4. 11 september 2018 / 12:30 PM

  Beauty and the beast heb ik toevallig laatst nog zitten kijken, prachtig! Les miserables heb ik natuurlijk ook al meerdere keren gezien. maar dat is wel hartverscheurend. Ik hou het NOOIT droog bij die film. Ken je The paradise al? Dat lijkt me echt een serie voor jou!

 5. 11 september 2018 / 10:55 PM

  Wat een heerlijke films, love rosie en beauty and the beast heb ik eerst eens in mijn lijst gezet!

 6. 15 september 2018 / 2:35 PM

  Wat een hoop leuke aanraders zeg! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog maar New Girl gezien uit dit rijtje en ik ben nu bezig met het nieuwe seizoen van Atypical.

 7. 17 oktober 2018 / 5:31 PM

  Toffe films en series.

  Ik kijk nu weer Suits, Ozark en moet maar is een nieuwe gaan ontdekken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.