Home » Waar hang je Cottonballlights op

Waar hang je Cottonballlights op

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op Instagram of je er zelf al eentje in huis. Ik heb het over de Cottonballlights. Deze leuke sfeervolle lampenslinger met katoenen bolletjes past eigenlijk in ieder interieur en op iedere kamer in je huis. Ik ben erachter gekomen dat ze er in allerlei verschillende kleuren en kleurencombinaties zijn en dat er ook lampenslingers zijn met Cottonballs in verschillende groottes. Hoe leuk!

Verlichting geeft je interieur meer sfeer en deze bolletjes doen dat zeker! Je kan zelf bepalen welke kleur/kleuren het beste bij je interieur passen, waardoor deze schattige lampjes een aanvulling op je interieur gaan worden. Al jaren vind ik Cottonballlights heel erg leuk en daarom werd het de hoogste tijd om ze eens in huis te halen.

Lamp in de woonkamer

Zoals ik al zei zijn er verschillende soorten Cottonball bolletjes. Er zijn zelfs hele grote bollen die je als hanglamp kan ophangen. Super mooi voor boven de eettafel, in een slaapkamer of in een wat kaal, donker hoekje. Oftewel, er is keuze genoeg!

En toch ben ik voor de “simpele” witte Cottonballlights gegaan. Ik vind het erg leuk om te wisselen met woonaccessoires en de witte lampjes zouden in iedere kamer van ons huis heel erg gezellig staan. In eerste instantie heb ik ze in onze woonkamer opgehangen, aan een houten ladder. We zijn momenteel bezig met onze zithoek, waardoor de muren nog erg kaal zijn. Ze zijn net gestukt en krijgen binnenkort een kleurtje. De Cottonballs zorgen ervoor dat de nog wat kale zithoek toch heel veel sfeer krijgt. Perfect!

Lamp voor de babykamer

Mocht de lampenslinger straks niet meer in onze woonkamer passen, dan zijn er nog een paar plekjes waar deze lampjes heel leuk zullen staan. Zo lijkt het mij erg leuk om ze op de babykamer van Tim te hangen. Het licht van de lampjes zou perfect zijn als we ’s nachts nog even bij hem moeten gaan kijken. De witte, katoenen bolletjes stralen heel zacht, dromerig licht uit, zonder dat de babykamer gelijk helemaal verlicht is.

Lamp voor de kinderkamer

Ook lijkt het mij leuk om de Cottonballlights op de kinderkamer van Nora te hangen. De kinderkamer is echt een meisjeskamer waar ze graag aan het spelen is. Door de lampenslinger in een hoekje van de kamer te hangen kan je er gelijk een gezellig “leeshoekje” van maken. Natuurlijk kan Nora nog niet lezen, maar door boekjes bladeren vindt ze geweldig! Zodra ze wat ouder is wil ik aan de gang gaan met dit zithoekje en daar haar eigen plekje te maken om zichzelf terug te trekken.

Nog meer ideeen om Cottonballslights op te hangen

Naast het hangen van de Cottonballlights aan een houten ladder kun de de lampjes ook decoreren door ze:

 • Te hangen aan een kast
 • In een leuke mand te leggen
 • Aan een haakje aan de muur
 • Over een kastje heen
 • Over het hoofdbord van je bed
 • Over een plankje aan de muur
 • Aan het eerste haakje van het gordijn
 • Om een hangstoel heen
 • In de tuin
 • Als een festival slinger door de kamer of tuin

Heb jij ook een Cottonballlight lampenslinger?

Delen:

2 Reacties

 1. chucky1012
  6 maart 2021 / 10:24 AM

  Heel mooi en het geeft dat beetje extra sfeer…

  Xoxo

 2. 9 maart 2021 / 9:54 PM

  Oh ook gek op die cottonballights. Ik heb er nu eentje op de kinderkamer van mijn zoontje boven zijn tipi tent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.