Home » Wanddecoratie voor in de hal en kinderkamer

Wanddecoratie voor in de hal en kinderkamer

Mooie wanddecoratie uitkiezen is niet mijn sterkste punt. Ik ben altijd bang dat het op den duur gaat vervelen en ik vind het toch ook een beetje zonde om overal maar gaten in de muren te boren. Maar kale muren zijn natuurlijk niet gezellig. Dus ging ik kritisch mijn woning door en op de plekken waar nog mooie wanddecoratie moest komen te hangen ging ik aan de slag. En dat is gelukt! Uiteindelijk bleek dat er in onze kleine hal wel wat leuke wanddecoratie kon hangen en dat mijn dochtertje een leuke Woezel en Pip poster verdiende. Deze wanddecoratie vond ik bij BesteCanvas.nl.

Bij het uitkiezen van wanddecoratie kwam ik heel veel verschillende soorten wanddecoratie en persoonlijke woonaccessoires tegen. Zo kan je er bijvoorbeeld je foto op hout, je foto op aluminium of je foto op Retro canvas laten bedrukken, maar ook op bijvoorbeeld een mok, een kussen of een heerlijk zacht plaid. Super leuk als cadeautje of voor op een kinderkamer! Oh, en je kan er zelfs je eigen mondkapje laten bedrukken.

Inmiddels heb ik alle wanddecoratie kunnen bestellen en is alles ook al opgehangen, dus vandaag laat ik jullie het resultaat zien!

Mooie wanddecoratie voor de hal

Onze hal was eigenlijk altijd een doorn in het oog. Wij hebben een kleine hal, dus je kan er niet zoveel mee. Ik heb al verschillende wanddecoratie aan de muur gehangen, als verschillende spiegeltjes, een groot schilderij en een “gallery wall”. Maar toch was ik nooit helemaal tevreden. De verschillende spiegeltjes maakte de kleine hal te druk, het grote schilderij kwam te veel op je af en de verschillende lijstjes aan de muur zorgde toch nog voor te weinig sfeer. En toch vond ik dat de hal een make-over verdiende. Het is een plek waar ik veel “doorheen” loop en ook visite komt er, omdat wij daar ons toilet hebben zitten.

Ik scrolde heel wat tijd op internet opzoek naar mooie wanddecoratie voor de hal en uiteindelijk vond ik het! Iets dat de muur opvult, sfeer geeft en totaal niet in de weg hangt, namelijk een bamboewandrek waar je leuke spulletjes, kaartjes en foto’s aan kan hangen. Hoe leuk!

Het is een groot wandrek van 1m x 1m en bekleed daarom bijna de hele muur. Ideaal! Ik ben gelijk achter de pc gekropen en opzoek gegaan naar foto’s die ik graag in het wandrek wilde ophangen en heb deze foto’s af laten drukken. En wat ben ik blij met het resultaat! Het bamboe wandrek is perfect en ik word nóg blijer van al die leuke foto’s!

Voor de foto’s in dit artikel heb ik het wandrek even boven de eettafel gehangen, omdat ik hem zo net wat beter in beeld kon brengen.

Leuke wanddecoratie voor de kinderkamer

Ruim een half jaar geleden heb ik de slaapkamer van mijn dochtertje ingericht. Ik bestelde twee kinderkamer posters en deze maakten het kamertje helemaal af. Maar toch merk ik dat ze momenteel Woezel en Pip heel erg leuk vindt en ja, wie wil er nu geen poster van je favoriete figuurtjes op je kamertje hebben!

Ik koos voor een foto op retro canvas. Dit is canvas van mooie kwaliteit dat tussen twee houten balken bevestigd zit. Perfect om een grote foto op te laten bedrukken. En mocht je de foto toch zat worden, dan kun je hem gemakkelijk vervangen. Ik kon niet wachten om hem op te hangen en hem aan mijn dochtertje te laten zien! En ja, ze vindt hem geweldig! Ze wijst er iedere dag naar en het maakt haar heel erg blij. Yes!

Daarnaast bestelde ik ook nog een kussentje met een foto van Woezel en Pip erop en ook hier is ze helemaal weg van! Hij is dubbelzijdig bedrukt, perfect van formaat voor een ledikantje en hij is super zacht.

Korting op BesteCanvas.nl

Wil je ook aan de slag met je wanddecoratie? Of juist je foto’s in een mooi fotoboek laten afdrukken? Dan heb ik nog iets super tofs voor je, namelijk een kortingscode. Met de code BEAUTYMAG91 ontvang je een extra mooie korting op besteCanvas.nl. Dus dat is natuurlijk extra leuk! Succes!

Vind jij het uitkiezen van leuke wanddecoratie ook zo lastig?

Delen:

4 Reacties

 1. 16 maart 2021 / 8:59 AM

  Erg leuk! En ja: ik vind het ook heel lastig. Daarom hangt hier nog best wel weinig, haha.

 2. 16 maart 2021 / 9:01 AM

  Wat een leuk idee dat wandrek! Nee, ik vind het eigenlijk helemaal niet moeilijk, haha;-) Wij hebben de muren in huis gevuld met van alles en nog wat; in de woonkamer heb ik twee gallerywalls en een mooi wandkleed van HK living. In de eetkamer hangt tof behang met een mooie spiegel (eigenlijk ook een soort wanddecoratie) en in de keuken hebben we plankjes. In de slaapkamer hebben we sinds eind vorig jaar sierlijsten en die zijn ZO mooi dat er verder nog even niets hangt, maar dat kan hier zomaar weer veranderen.

 3. 16 maart 2021 / 2:10 PM

  Ik vind het soms wel lastig omdat ik bang ben dat ik bepaalde wanddecoratie op den duur niet meer zo leuk vind en dan zit ik met die gaten in de pas gestuukte muren. Dus vandaar dat ik best kritisch ben en er niet zoveel aan de muren hangt, wat ik dan ook wel weer jammer vind. Dus wellicht komt die gallery wall er wel een keer 🙂

 4. 6 april 2021 / 12:03 PM

  Wat een leuke ideetjes! Ik loop meestal ineens ergens tegenaan (nou ja, in de tijd dat we nog gewoon normaal konden winkelen dan…).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.