Home » Mooie schilderijen voor je interieur

Mooie schilderijen voor je interieur

Mooie schilderijen om je interieur compleet te maken. Als ik naar mijn interieur kijk dan omschrijf ik het als rustig, niet heel kleurrijk, maar toch sfeervol. Waarschijnlijk weten jullie al dat ik het erg leuk vind om mijn kamers in huis in te richten en te veranderen. Het is altijd een feestje als ik weer op “jacht” ga naar decoratie en andere interieur spulletjes. En inmiddels is er ook een grote plantenfamilie neergestreken.

Maar toch is er één ding dat ik wel lastig vind bij het inrichten van een kamer en dat is het vinden van mooie muurdecoratie. Het is leuk om lijstjes op te hangen die je na een bepaalde tijd weer kan vervangen. Maar het is natuurlijk ook heel mooi om een schilderij op te hangen, waar je echt “een band” mee hebt. En daarom laat ik vandaag een aantal prachtige schilderijen zien.

Mooie schilderijen

Mooie schilderijen hè? En stiekem ben ik eigenlijk nog net iets trotser op deze prachtige schilderijen, omdat mijn moeder ze allemaal heeft gemaakt. Ook het schilderij boven mijn eettafel is door haar gemaakt en hier ben ik zo blij mee! Het is heel mooi om te zien dat ze ieder schilderij met liefde gemaakt heeft en die verdienen allemaal een mooi plekje aan de muur!

Ben je benieuwd naar de rest van haar Mooie schilderijen? Breng dan een bezoekje aan haar website Louise-art.nl of haar Instagram.

Vind jij het ook mooi om een schilderij aan de muur te hebben hangen?

Share:

5 Reacties

 1. chucky1012
  13 september 2019 / 5:56 AM

  Zonder dat ik het einde had gelezen klikte ik meteen door naar jullie mams haar website…
  Want een bewondering heb ik voor haar schitterende schilderijen….
  Prachtige art 👌🏽👏👏👏👏

  Xoxo

 2. 13 september 2019 / 8:04 AM

  Wauw, heel erg mooi! En al helemaal prachtig inderdaad dat je moeder de schilderijen heeft gemaakt. Ik vind vooral het schilderij dat jullie hebben hangen met bloemen prachtig.

 3. 13 september 2019 / 10:00 AM

  Wat mooi zeg! Heel erg leuk dat je zo’n creatieve mama hebt. Nu weten we direct van wie jij dat creatieve hebt;-)

 4. 13 september 2019 / 12:06 PM

  Prachtige schilderijen! Een heel mooi talent.

 5. 14 september 2019 / 9:24 PM

  Wauw! Eerlijk, ik vind de schilderijen prachtig. Toen ik las dat je moeder ze heeft gemaakt was ik helemaal verrast. wat een creativiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Leuk dat je een kijkje komt nemen op The Beauty Magazine.nl Hier vind je toffe DIY’s, lekkere (en simpele) receptjes, inspiratie voor je interieur en alles wat je nodig hebt om een feestje te geven!

Lees hier meer over mij!

Samenwerken blog of Social Media

Natuurlijk sta ik ook open voor samenwerkingen. Neem hiervoor contact op via redactie@thebeautymagazine.nl.

Mijn site bevat adlinks.