Home » 18x Leuke Herfst wallpapers!

18x Leuke Herfst wallpapers!

Leuke Herfst wallpapers. Tijdens de herfst vind ik het altijd zo leuk om naar het bos te gaan. Als je ergens de sfeer van herfst kan voelen, dan is het hier wel! Er liggen nu allemaal dennenappels op de grond en je zal zien dat langzaam de kleuren van de bladeren al weer veranderen. Maar ook een bezoekje aan een koffiehuisje in de buurt van het bos is een perfecte plek om heen te gaan. Een warm drankje (het liefst drink ik chai tea latte of een gewoon kopje thee) en je herfst uitje is helemaal compleet!

Om weer de mooie kant van de herfst te zien, heb ik een aantal leuke achtergrondjes bij elkaar gezocht die perfect voor de herfst zijn. Dus ben jij ook toe aan een nieuw achtergrondje? Kijk dan of er eentje tussen zit die je leuk vindt!

Leuke herfst wallpaper!

Nummer 8 en nummer 10 zijn trouwens gemaakt door mijn creatieve zusje Laura van Fablouise.nl! Ze plaatst trouwens iedere zondag weer nieuwe leuke wallpapers. Dus niet alleen leuke herfst wallpapers, maar van alles wat. Zo tof! Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Sla ze op en wissel af en toe van achtergrond 🙂

Delen:

3 Reacties

 1. chucky1012
  12 september 2019 / 3:35 PM

  Wat leuk

 2. 15 september 2019 / 11:07 AM

  Die met dat maantje is lief;-) Ik heb altijd een leuke foto van mij en Andre samen als wallpaper.

 3. 15 oktober 2019 / 7:13 PM

  Wat een leuke wallpapers. Ik realiseer mij nu dat ik nog steeds lente wallpapers op mijn telefoon heb, haha. Leuke, dus nog niet eerder de behoefte gehad om ze te veranderen. Maar wordt nu wel eens tijd denk ik. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.