Home » Dingen die ik nog wil veranderen aan mijn interieur

Dingen die ik nog wil veranderen aan mijn interieur

Als ik heel rijk zou zijn en alles zou kunnen kopen wat ik zou willen, dan veranderde ik vast regelmatig iets in mijn interieur. Ik vind het namelijk zo leuk om dingen te veranderen. Een krukje hier, een lampje daar. Een leuk ladenkastje of een mooi vloerkleed. Ja, daar maak je me echt blij mee. En als ik dan toch geld genoeg heb, dan zou ik graag de volgende dingen willen veranderen in de woonkamer.

Een nieuwe eettafel en stoelen

Bron // Bron // Bron

Momenteel hebben wij een witte houten eettafel. Deze vind ik al jaren erg mooi, maar toch merk ik dat een houten eettafel meer sfeer in huis zal brengen. Het lijkt me heel gaaf om een doorgezaagde boom als tafelblad te hebben. Alleen is dat zó duur! Ook een tafelblad met een visgraat motief vind ik heel tof. Maar ook dat is best wel kostbaar.

Daarnaast zou ik ook graag nieuwe eettafel stoelen willen hebben. Ik ben opzoek naar mooie houten stoelen of rotan stoelen. Maar het ligt er natuurlijk aan wat voor tafel we uiteindelijk uitkiezen.

Wat mij trouwens ook heel gaaf lijkt is een kleed onder de eettafel. Een rechthoekig kleed is heel gezellig, maar een rond kleed zou ook wel heel mooi staan.


Een nieuwe bank

Bron // Bron // Bron

Ik heb het al een keer eerder vertel dat we opzoek zijn naar een nieuwe hoekbank. Op zich kan de hoekbank die we hebben nog wel even vooruit. Maar als we een mooie bank tegenkomen, dan nemen we die mee. En dan het liefst eentje zoals op onderstaande foto. Deze is beige/zand en staat heel rustig. Ik vind het zelf heel leuk om de bank in een lichte kleur te hebben, omdat het toch een groot object in de kamer is. En vervolgens kan je het gezellig maken met kussentjes en plaids.


Een nieuwe fauteuil

Bron // Bron // Bron

In onze woonkamer hebben wij een hangstoel hangen en nog steeds is dit één van de beste aankopen ooit! Ik zit er regelmatig in te lezen of gewoon een drankje in te drinken. Maar ook de kat vind het een heerlijk plekje en ons dochtertje vindt het leuk om er in te schommelen. Hij gaat daarom nooit weg!

Wel moeten we een nieuwe fauteuil hebben als de babybox weer uit de woonkamer gaat. De box staat namelijk nu op de plek waar de fauteuil stond en het is wel zo praktisch als daar weer een mooie stoel terug komt te staan.

Inspiratie


Zou jij een Hangstoel in huis hangen?

Delen:

5 Reacties

 1. 13 augustus 2019 / 6:38 AM

  Mooie ideeen. Als ik er plek voor zou hebben, dan zou ik zeker een hangstoel ophangen. Het creeert een mooi sfeertje.

 2. 13 augustus 2019 / 9:53 AM

  Ik zou wel een hangstoel in de tuin willen, onder een overkapping. Lijkt me heerlijk!

 3. 13 augustus 2019 / 10:04 AM

  Een hangstoel is echt niks voor mij. Ik zie dat gat in het plafond al…. ik hou wel van verplaatsen van meubelen. Dat kleed van Leenbakker is mooi!

 4. 13 augustus 2019 / 1:33 PM

  Leuk om te lezen! Ik zou zelf niet snel een hangstoel nemen, mede omdat ik het heel vervelend vind als ik heen en weer beweeg haha. Qua uiterlijk vind ik het daar in tegen wel héél erg mooi. 🙂

 5. chucky1012
  13 augustus 2019 / 8:31 PM

  Prachtige items!
  Een hangstoel staat al maandenlang op mijn wishlist……..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.