Home » 15x Mooie slaapkamers

15x Mooie slaapkamers

Eén van de belangrijkste plekjes in huis is toch wel echt de slaapkamer. Je brengt er heel wat tijd door en het is dé kamer waar je tot rust moet komen. Ik vind het daarom ook erg belangrijk dat de slaapkamer sfeervol, rustig en opgeruimd is. Vooral dit laatste is erg belangrijk. Natuurlijk dwalen er bij mij ook wel eens kledingstukken door de slaapkamer, maar de volgende dag zorg ik er eigenlijk altijd voor dat het weer opgeruimd is.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om de slaapkamer gezellig te maken met leuke accessoires en decoratie. Gezellige kussentjes, leuke mandjes, mooie lijstjes aan de muur. En ook planten staan geweldig op slaapkamers. Om je nog wat extra op leuke ideetjes te brengen heb ik een aantal slaapkamers uitgekozen die ikzelf heel erg mooi vind. Hier komen ze!

Delen:

5 Reacties

 1. 6 augustus 2019 / 6:45 AM

  Hele mooie inspiratie! De 7e is mijn favoriet.

 2. 6 augustus 2019 / 7:29 AM

  Wat een prachtige slaapkamers! Ze zijn allemaal zo mooi rustig, stijlvol en gezellig. Leuk om zo wat inspiratie op te doen 🙂

 3. 6 augustus 2019 / 10:29 AM

  Zo mooi al die roze tinten. Nu mijn vriend nog overtuigen 😛

 4. 6 augustus 2019 / 12:59 PM

  Ik vind die met de bamboe lamp en de witte gordijnen achter het bed echt schitterend. Dat blauwe schilderij maakt het geheel ook kleurrijk, maar zonder dat het te druk oogt.

 5. chucky1012
  6 augustus 2019 / 3:48 PM

  Pracht8g en f8jn om inspiratie op te kunnen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.