Home » Pompoenboerderij De Zoete Kers

Pompoenboerderij De Zoete Kers

Twee weken geleden was ik in Zeeland. We hadden een mini vakantie geboekt en dit was ook gelijk de allereerste vakantie met ons drietjes. We zaten in een leuke chalet, we brachten veel bezoekjes aan het strand en we bezochten meerdere leuke dorpjes. Het was heerlijk!

Tijdens ons ritje naar één van de dorpjes toe, kwamen we spontaan een pompoen boerderij tegen. Jullie hebben de foto’s waarschijnlijk al op instagram voorbij zien komen, maar toch wil ik deze tip nog eventjes delen. Want als jullie net zo dol zijn op pompoenen als ik, dan wil je er vast wel een keertje heen!

De Zoete Kers

Het is misschien voor vele van jullie een beetje uit de richting, maar mocht je een keertje in het najaar in Zeeland zijn, dan moet je er eventjes langs gaan. Zeeland is trouwens sowieso een hele nooie provincie om door geen te rijden. De dorpjes zijn gezellig, de natuur is mooi en vooral de huisjes vond ik enorm schattig. De huisjes zijn namelijk niet gebouwd met één kleur bakstenen, maar met verschillende tinten bakstenen. Hierdoor krijgen ze een leuke Engelse uitstraling. Ik heb daarom ook besloten dat mijn volgende huis ook zulke bakstenen zal hebben. Haha!

Pompoenboerderij

De pompoen boerderij heet De Zoete Kers. Je ziet het al vanaf een afstandje, alleen moet je er even voor zorgen dat je op de B-weg terecht komt.

Bij De Zoete Kers kun je onwijs wil pompoenen en kalebassen kopen. Vooral de grote oranje pompoenen zijn mij favoriet. Hier heb ik er ook eentje van mee naar huis genomen en heb ik uiteindelijk gebruikt om uit te hollen. Super leuk!

Naast de pompoenen en de kalebassen, staat er ook een klein winkeltje op het terrein waar je groente, fruit, verse sapjes, etc kan kopen. Ik kocht hier ook nog een bakje aardbeien. Jammie!

Het adres van De Zoete Kers

Ik ben heel erg blij dat we deze leuke pompoenboederij tegen kwamen. Het is jammer dat ik er niet vlak in de buurt woon, anders was ik er nog wel vaker heen gegaan. Want op één of andere manier maken die oranje rakkers mij echt heel blij!

De Zoete Kers

Plantlustweg 5, in Serooskerke

Ben jij al eens op een pompoenboerderij geweest?

Delen:

8 Reacties

 1. chucky1012
  7 november 2019 / 4:45 AM

  Dit ziet er zo leuk en gezellig uit.
  Ik ken Zeeland maar was daar nooit geweest.
  Leuk dat jullie nu als gezin voor het eerst op vakantie waren geweest.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

 2. 7 november 2019 / 6:53 AM

  Wat ziet het er leuk uit, al die pompoenen! Een mooi adresje om te onthouden.

 3. 7 november 2019 / 7:50 AM

  Het ziet er zo leuk uit, deze pompoenboerderij! Het lijkt mij ook geweldig om eens naar een pompoenboerderij te gaan. Wie weet is er hier ook een in de buurt. Superleuke foto’s! Je trui matcht perfect met de pompoenen 🙂

 4. 7 november 2019 / 4:54 PM

  Wat leuk! Ik word zo vrolijk van al die kleurtjes!

 5. 9 november 2019 / 2:59 PM

  wauw wat een heerlijke kleurtjes, hier word je toch vrolijk van!

 6. 11 november 2019 / 11:03 AM

  Wat fijn zo een pompoenboerderij, ik vind ze steeds heerlijk.
  En leuk als decoratie voor in huis maar ook voor aan de deur te leggen.

 7. 12 november 2019 / 6:59 PM

  Ik ben nog nooit op zo’n pompoenboerderij geweest, ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dat bestond! Lijkt me heel leuk, echt zo’n herfst activiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.