Home » 15x Kookboeken voor je verlanglijstje

15x Kookboeken voor je verlanglijstje

Gisteren liet ik jullie al een aantal geweldige betaalbare cadeautjes voor de feestdagen zien en vandaag ga ik nog eventje door. Ik heb namelijk voor vandaag 15 verschillende kookboeken bij elkaar gevonden die perfect zijn om op je verlanglijstje te zetten. Althans, ik zou ze er zelf wel op zetten, hihi! Ik ben zelf dol op kookoeken. Het staat super gezellig in de keuken om een hele rij kookboeken bij elkaar te hebben staan, ik vind het heerlijk om er door heen te bladeren en natuurlijk is het ook erg leuk om je eigen creatie te maken aan de hand van een recept. Ik ben daarom ook altijd erg blij als ik een kookboek van iemand krijg, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te geven!

Alleen het boek Moon Milk heb ik al en zoals jullie al konden lezen ben ik erg enthousiast over dit mooie boek. De andere kookboeken ken ik nog niet. Maar toch hebben ze allemaal mijn interesse getrokken. Ik zou ze daarom heel graag aan mijn kookboeken collectie toe willen voegen. Hier komen ze!

100 luxe koekjes van eigen deeg / Kleine hartige taartjes / Kerst Het Kookboek / Modern Baking / Non*fish*a*li*cious / Het plantaardige kookoek / Home Sweet Home Xmas / Meringue / Het borrelhapjes bakboek / Cheesecake / The Green Kitchen at Home / Tasty Taart & Toetjes / Moon Milk / Feest! / Veg!

Welk kookboek is jouw favoriet?

kookboeken 2018, kookboeken die je moet hebben, kookboek online, kookboeken 2019, kookboek maken, kookboek vegetarisch, kookboek simpel, kookboeken top 10 2019, beste kookboeken 2019, beste kookboeken 2018, beste kookboek van de wereld, beste kookboeken voor chefs, kookboeken die je moet hebben, top 10 kookboeken 2019, nieuwe kookboeken 2019, culinaire kookboeken

Delen:

8 Reacties

 1. 7 november 2019 / 2:54 PM

  Wat een mooie selectie boeken. Het borrelhapjes boek lijkt mij wel wat 🙂

 2. 7 november 2019 / 5:41 PM

  Zo leuk! Ik heb er al een aantal van (zoals Feest en kleine hartige taartjes) maar er staan er ook een paar tussen die ik nog niet kende. Die van Laura heb ik al wel een tijdje op het oog: ben ik erg benieuwd naar! 🙂

 3. 7 november 2019 / 11:30 PM

  Wat een leuk overzicht! Vooral het boek ‘Veg’ zou echt iets voor mij als vegetariër zijn. Naar het boek met vegan recepten ben ik ook heel benieuwd trouwens. Dit artikel herinnert me er sowieso aan dat ik echt eens op zoek moet gaan naar een lekker kookboek, want ik heb op dit moment helemaal geen kookboeken staan (wel heb k een Pinterestbord vol recepten, maar dat is toch anders ;)).

 4. chucky1012
  8 november 2019 / 4:50 PM

  Zo mooi en voor heel veel inspiratie.

  Xoxo

 5. 10 november 2019 / 2:02 PM

  Wat een leuke kookboeken! Ik ben er dol op. 🙂 Op die twee van Donna Hay (op haar boeken ben ik erg dol ;-)) na ken ik de boeken niet. Bedankt voor de inspiratie, ik ga naar wat van die kookboeken op zoek.

 6. 11 november 2019 / 10:56 AM

  Lijk me heerlijke kookboeken te zijn.
  Ik zelf ga af en toe de gens over naar Nederland naar de Jumbo.
  En meestal sta ik der verbaas te kijken, naar jullie eten.
  Gewoon omdat jullie iets dat wij wortelstamp bij jullie hutsepot heet. En bij ons is dan hutsepot een soort dikke soep dat de rapen en een stuk soepvlees tot soms gewoon voor de smaak varkenspoten in zit. (Ik zelf lust dat niet).
  Daarmee als ik in Nederland ga eten, moet ik echt wel vragen wat het echt is.
  Maar ik denk dat jullie deze wel hebt als jullie in België zijn 😉

 7. 12 november 2019 / 8:45 AM

  Dat koekjes boek lijkt mij wel wel, net zoals die met de receptjes voor hartige taartjes;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.