Home » WIN deze geweldige messing Maan hanger!

WIN deze geweldige messing Maan hanger!

Ik ben dol op messing woondecoratie. Je ziet nu overal mooie hangers met sterren en manen en helemaal nu de winter er aan begint te komen staan deze hangers nog gezelliger in huis. Ik ben daarom ook enorm blij met mijn messing maan hanger. Hij heeft een plekje voor het raam gekregen en als het licht van de lampen in de woonkamer er op schijnt, komt hij nog beter tot zijn recht. Maar ook op de slaapkamer zal hij prachtig staan. Heel dromerig!

Aangezien ik erg veel complimenten over deze messing maan heb gekregen, leek het mij leuk om er nog eentje te kopen en deze onder jullie te verloten. Ik weet namelijk zeker dat hij bij jullie thuis ook schitterend zal staan!

Wat moet je doen om kans te maken?

Het enige dat je maar hoeft te doen om kans te maken op deze geweldige maan is mijn Instagram account Huisje_onder_de_zon te volgen. Dit Instagram account ben ik nog maar net begonnen en zal ik gebruiken om foto’s van mijn interieur op te delen. Altijd leuk toch, om wat extra inspiratie op te doen? Laat vervolgens in een comment onder de foto op Instagram weten dat je meedoet. That’s it!

Delen:

5 Reacties

 1. chucky1012
  5 november 2019 / 2:52 PM

  Prachtig

 2. Marian
  6 november 2019 / 11:14 AM

  Mooi hoor! Helaas geen Instagram hier.

 3. SophiaG
  6 november 2019 / 10:29 PM

  Ik heb me direct aangemeld.
  Sophia_Amesz

 4. Jolijn
  9 november 2019 / 8:39 PM

  Super mooi, ik maak graag kans en volgde je al op instagram (:

 5. Raya
  12 november 2019 / 11:37 PM

  Ik heb alvast meegedaan via Instagram! Ook even ter info: ik vond eerst je account niet omdat in je blogpost ‘huisje_in_de_zon’ staat i.p.v. ‘huisje_onder_de_zon’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.