Home » Win 1 van de 3 geweldige Bugaboo pakketten!

Win 1 van de 3 geweldige Bugaboo pakketten!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik in verwachting van ons tweede kindje. Ik ben al weer over de helft van mijn zwangerschap en dat betekent dat we weer het één en ander moeten voorbereiden. Het babykamertje is inmiddels al helemaal klaar en ook hebben we nog veel spullen die we nog kunnen gebruiken die we nog hadden. Dat is wel echt een groot voordeel als je snel een tweede kindje verwacht.

Maar als je voor de eerste keer een kindje krijgt, dan moet je aardig wat spullen in huis halen. Een box, een maxi-cosy, een babybedje, een matrasje, een commode, een badje en natuurlijk een kinderwagen. Vooral deze laatste is een grote investering. Dus hoe gaaf is het als je een handje geholpen wordt en onder andere een prachtige kinderwagen kan winnen?!

Win 1 van de 3 geweldige Bugaboo pakketten!

Voor iedereen die een kindje verwacht of die al moeder is en wel wat nieuwe spullen kan gebruiken, heeft Bugaboo een super gave actie! Je kunt namelijk kans maken op 1 van de 3(!) geweldige Bugaboo pakketten met daarin:

  • Een zelf gekozen Bugaboo kinderwagen
  • de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel
  • én een accessoriepakket

Hoe gaaf! Vooral die kinderwagen naar keuze is natuurlijk geweldig! Maar ook de andere prachtige cadeau’s gaan zeker van pas komen. Dit gaat heel wat centjes besparen die je vast nog wel nodig hebt aan andere babyspullen. En het zijn stuk voor stuk items die van topkwaliteit zijn. Heel stabiel, stevig en het ziet er erg mooi uit. Hier kun je zeker de deur mee uit en je kindje er in laten stralen.

Hoe maak je kans

Ga naar de actiepagina van Bugaboo.nl. Vervolgens schrijf je je in voor de nieuwsbrief en meld je je aan voor de winactie. That’s it!

Succes!

Delen:

3 Reacties

  1. chucky1012
    4 juni 2020 / 12:31 AM

    Wat een leuke actie.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.