Home » 10x Mooie Desktop wallpapers!

10x Mooie Desktop wallpapers!

Desktop wallpapers. Net als het veranderen van de wallpaper op mijn telefoon, vind ik het ook fijn als de achtergrond van mijn computer er mooi uitziet. Ik heb daarom regelmatig een nieuwe wallpaper op mijn computer staan. Het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit en eerlijk gezegd vind ik het vaak ook overzichtelijker dan een foto.

De ene keer is het een mooie rustige achtergrond en de andere keer vind ik een inspirerende quote heel erg leuk. Het werd weer tijd voor een nieuwe achtergrond voor op mijn computer. Ik ben daarom op zoek gegaan naar mooie wallpapers en ik heb er 10 gevonden die ik helemaal geweldig vind! Hier komen ze!

Gaaf zijn ze he! En ze zijn eigenlijk allemaal gemaakt door dezelfde ontwerpen, namelijk door Jacquelyn Clark. Vooral de wallpapers met de bloemen vind ik erg mooi. Maar straks in de zomer ga ik zeker weten die met de citroentjes gebruiken.

Welke wallpaper vind jij het mooiste?

Volg mij ook op instagram

Bekijk hier nog meer leuke wallpapers!

wallpaper , wallpaper behang, wallpaper desktop, wallpaper photo, wallpaper magazine, best wallpapers, wallpaper android, wallpaper mobile, free desktop wallpaper, desktop wallpaper 4k, 1920×1080, ° wallpaper pinterest, wallpaper tumblr, free wallpapers, desktop background,wallpaper gaming, free desktop wallpaper,

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.